Aquarion kalciummentes filter (1 db) AZONNALI 25% KEDVEZMÉNY!! Calivita termék

Aquarion kalciummentes filter (1 db)  AZONNALI 25% KEDVEZMÉNY!! Calivita termék

Aquarion BioStone kalciummentes Basic szűrő
A szűrők alapváltozata. Tömbösítettt szén technológia felhasználásával, egyéb összetevőket nem tartalmaz. Csongrád-megyében a helyi vízminőség végett az alábbi szűrő használatát javasoljuk: Aquarion kalciummentes filter

A vizsgálati eredmények alapján alkalmas az ivóvízben lévő szabad aktív klór, szerves anyag és halogénezett szerves anyagok mennyiségének csökkentésére. A készülék mellé járó CaSO₃ (kalcium-szulfit) mentes szűrő minden, 0,01 mikronnál nagyobb szennyeződést kiszűr a csapvízből. A berendezés szűrőpatront használ, amiben a felfogott szennyeződések összegyűlnek, megkötődnek, ezért kell a szűrőt rendszeresen, 3 havonta vagy legfeljebb 4000 liter átfolyása után cserélni.

aquafilter JPG

Ultra finom szűrő: Nem szövet anyagú szűrő az üledékek és részecskék kiszűréséhez.

Ezüsttel aktivált szén: A szűrőközeg legfontosabb része. Különösen hatékony a klór, a szag és az íz, valamint a mezőgazdasági vegyszerek, a fenol, a trihalometán és az egyéb vegyi szennyeződések eltávolításában. Ezüst van impregnálva a granulált aktivált szénbe a használat közbeni baktériumszaporodás megakadályozásához.

Turmalin: A turmalin természetes módon távoli infravörös tartományba (FIR) eső sugarakat bocsájt ki. Ezek dokumentált módon jótékony hatásúak az egészségre és a vízre.

Webshop ár: 45685 Ft

Kivételes ajánlat: 34350 Ft
Hogyan?
CaliVita taggá válni. Ehhez nem kell mást tenned, mint legalább 29.000 Ft értékben termékeket tenni a kosárba,regisztrálni és ezt követően azonnal megkapod a 25% kedvezményt és CaliVita Tagkártyádat. Így már az első vásárlásod alkalmával kedvezményesen vásárolhatsz.
45 685 Ft
A vásárlás után járó bónuszpontok: 698 Bp
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Brand
Calivita
Cikkszám
666251
Vélemények
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac