Low Deuterium Oxy Crystal® (50 ml)Alacsony deutériumtartalmú víz ((2 DB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN AZ EGYSÉGÁRA:13.990.- Ft)) Calivita termék

Low Deuterium Oxy Crystal® (50 ml)Alacsony deutériumtartalmú víz Calivita termék
Low Deuterium Oxy Crystal® (50 ml)Alacsony deutériumtartalmú víz Calivita termék
Low Deuterium Oxy Crystal® (50 ml)Alacsony deutériumtartalmú víz Calivita termék
Low Deuterium Oxy Crystal® (50 ml)Alacsony deutériumtartalmú víz Calivita termék

Folyékony stabilizált oxigén a forgalmazó Calivita cég sikertörténete volt. Tudtátok, hogy egy különleges termék van a piacon, amely a világon csakis a Calivita hálózatában kapható! Az alacsony deutérium tartalmú vízből készített, mágnesesen strukturált folyadék még több stabilizált, molekulárisan kötött oxigént ad fogyasztójának. Sokan keresnek tüdővitamint.

 

A Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutériumtartalmú koncentrátum. A mágnesesen strukturált víz hatékony segítséget jelenthet a kórokozók elleni harcban. A stabilizált oxigén segíti a sejtek oxigénellátását, míg a víz alacsony deutériumtartalma lassíthatja a sejtosztódás folyamatát, ugyanakkor csökkenhet a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak.

 

stabilizált oxigén élettani hatása, hogy segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét. Méregtelenítő és tisztító hatásán kívül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához (Salmonella, Coli baktérium, stb.). Energiával tölti fel a testet (oxigén jelenlétében aerob körülmények között 20-szor több ATP képződik, mint oxigén hiányában, azaz anaerob körülmények között), elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények, stb. felszívódását és hasznosulását, javítja  a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, jelentősen növeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal növeli a szervezet teljesítő képességét, növeli a sportteljesítményt. Pozitívan befolyásolja a szellemi tevékenységet, kellemes közérzetet biztosít, fokozza a koncentrációs képességet.

 

2 DB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN eléred a 21.000 Ft vásárlási értéket ami azonnali 25% kedvezményt ad így a termék EGYSÉGÁRA:13.990.- Ft lesz.

Adagolás:10 csepp egy pohár vízbe csöpögtetve, naponta háromszor

Kiknek ajánljuk a Low Deuterium Oxy Crytal koncentrátumot?

Azoknak, akik szennyezett levegőjű, gyakran szmogos, oxigénhiányos környezetben élnek.
Azoknak, akik hatékony immunvédelmet keresnek.
Sportolóknak a teljesítmény növelésére.
Mindenkinek a kellemes közérzetért és a koncentrációs képesség fokozásáért.


Tudtad-e?
Űrkutatással foglalkozó hivatalos orosz szaklapokban a csökkentett deutériumtartalmú víz alkalmazását javasolják a hosszú űrutazások során.

Hatóanyagok:
Tisztított, csökkentett deutériumtartalmú víz Stabilizált oxigénnel dúsított víz

 

Cikkek:

Mit jelent a folyékony stabilizált oxigén?Kattints ide!!

A stabilizált oxigén mire nyújthat még segítséget?

 

18 605 Ft
A vásárlás után járó bónuszpontok: 307 Bp
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
833402CX_
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac