Aquarion

Miért az Aquarion?Mitől speciális, különleges az Aquarion víztisztító-és ionizáló készülék? 

2019.05.17 15:34

A lúgos vizek királya, az Aquarion vízionizáló

Egyre többet hallunk arról, hogy a lúgosítás egyenlő az egészséges életmóddal. A lúgos ételek segítségével azonban csak nagyon keveseknek sikerül megteremteni a kívánt pH egyensúlyt.

A lúgosító táplálék-kiegészítőknek általában monoton ízük van, ezért néhány hónap alatt megunja őket az ember. Azonban a lúgos víz használatával észrevétlenül csempészhetjük konyhánkba az egészséget! Ehhez nincs is szükségünk másra, csak jó minőségű vízionizáló berendezésre.

Lúgos víz, az élet vize

A lúgos víz fogyasztásakor is fontos, hogy megfelelő mennyiséget igyunk. Ha a lúgos vízből napi 2 liternél kevesebbet iszunk, akkor nem várhatunk lényeges állapotváltozást. De ha 2-3 litert megiszik belőle, akkor már néhány napos fogyasztás után igen kedvező változásokat vehet majd észre magán.

Az ionizált lúgos víz az első 1-2 hónapban "csak" tisztítja a szervezetet, megtisztítja a bélbolyhokat, kitakarítja a belekből a salakanyagokat, és az erek faláról a lerakódásokat. Hipertoniában szenvedők néhány hét alatt a vérnyomás csökkenéséről számolnak be, de érdekes módon a lúgos víz még a cukorbetegek állapotára is kedvező hatással van.

Az élő szervezetek 75-98%-a víz, melynek kulcsszerepe van az egészség fenntartásában. A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított egyensúlyi rendszer kulcsfaktora is. Szerepe nagyon sokrétű: segíti a tápanyagok felszívódását, feloldja és eltávolítja az anyagcsere folytán termelődött anyagokat, fontos szerepe van a testhőmérséklet állandósításában (izzadás), védi legfontosabb szerveinket, szabályozza a sejtek elektron- és protonszintjét, stb.A berendezés az ionizált vizet a csapvíz többszöri szűrésével, klórmentesítésével, majd elektromos szétválasztásával állítja elő. Az elektromos vízbontás során lúgos és savas, eltolt pH-értékű vizet kapunk.

Kiknek ajánljuk a lúgos vizet?

 • Azoknak, akik a mindennapok során tiszta, méreganyagoktól mentes vizet szeretnének fogyasztani.
 • Akiknek az étrendjében nem szerepelnek kellő mennyiségben lúgosító élelmiszerek.
 • Emésztési problémák, reflux, reflux oesophagitis, gyomorfekély esetén
 • Tisztítókúrákhoz.
 • Fogínygyulladás vagy szájfertőzés kezelésének kiegészítéseként.
 • Azoknak, akik gyakran kemény diétát tartanak.Miért válaszd az Aquarion ionizáló és víztisztító készüléket?

 

1. Egészségesebb és finomabb, mint a tisztítatlan csapvíz és a palackozott ásványvíz.

A vízpalackozással kapcsolatos komoly probléma, a hosszantartó tárolás következményeként a PET palackokból vízbe oldódó, emberre veszélyes phtalát vegyületek és a hűtés nélküli tárolás eredményeként elszaporodó mikroorganizmusok jelenléte.

Szakértők szerint, 75 év alatt egy átlagos csapvíz ivó kb. 28 kg, egy átlagos ásványvíz fogyasztó kb. 90 kg „kőzetet” iszik meg. A szervezetbe bejuttatott, de fel nem használt sók felesleges terhelést jelentenek, a testen belül lerakódnak, és közben epekövet, vesekövet, fogkövet, érelmeszesedést és ízületi rugalmatlanságot okozhatnak. 

„29 európai ásványvízből 11-ben gyomorbántalmakért felelős vírust (NLV) találtak” Forrás: Swiss Federal Office of Public Health

 2. Visszaállíthatja az egészséges pH-értéket, melyet az élelmiszeradalékok, gyógyszerek és maguk az élelmiszerek a savasság felé billenthetnek az emberi szervezetben.

3. Kényelmes. Többé nem kell drága és nehéz ásványvizes palackokat cipelned a bevásárlóközpontból! Elég csupán megnyomni a készüléken a megfelelő gombot.

4. Higiénikus. A műanyag palackokat már csak a gombák és vírusok szaporodása miatt sem szabad otthon újra tölteni. Ha már műanyag palackot vásároltunk, minél hamarabb a szelektív gyűjtőben a helyük.

5. Környezetkímélő vízfogyasztás. Egy PET-palack lebomlási ideje 450 (!) év. Földünket saját magunk pusztítjuk el. Tegyél ellene!

6. Hosszú távú befektetés az egészségedért! Ha egy négytagú család (2 felnőtt, 2 gyerek) havi 14 010 Ft-ot (vagyis napi 7 liter vízfogyasztás és 100 Ft egy 1,5 literes ásványvíz = 467 Ft) költ palackozott vízre, az éves szinten 168 120 Ft költséget jelent. Ha megvásárolod az Aquarion vízionizáló és víztisztító készüléket, befektetésed kb. 2 év 9 hónap alatt meg is térül.

21 napos vízivás kihívás

A tiszta, lúgos víz fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, ezért meghirdettük a 21 napos vízivás kihívást, amely során a kihívást vállalók 21 napon keresztül 3-4 liter tisztított vizet fogyasztottak!

Miért 21 nap? Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy egy viselkedés szokássá, azaz automatikussá váljon. Elsődleges célunk az, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a vízfogyasztás fontosságára, és szokássá váljon a vízfogyasztás a kihívási idő lejárta után is.

Három Tagunk vállalta a kihívást, és azt is, hogy megosszák a nagyközönséggel tapasztalataikat Aquarion-os lúgos víz fogyasztással kapcsolatban. Egytől-egyig több éve vásároltak és napi szinten használnak Aquarion készüléket a napi folyadékbevitel fedezésére. Van, aki már évek óta napi 4 liter tisztított vizet fogyaszt, van, aki pedig a kihívás kedvéért növelte a napi 1,5-2 litert 3-4 literre. Olvasd el tapasztalataikat

Milyen pozitív hatással számolhatsz az Aquarion víztisztító, ionizáló készülék rendszeres használata során?

 • Energiával tölti fel a szervezetet, csökken a fáradtság.
 • A bőr kitisztul, egészségtől ragyog.
 • Mérséklődik a cellulit (méreganyagfelhalmozódás).
 • Az elsavasodás számos tünetei csökkenhetnek. (gyomorsav-túltengés, fejfájás).
 • Javul az emésztés és a bélműködés, a kiválasztó funkciók erősödnek, megszűnhet a kellemetlen székrekedés.
 • Megfelelő étrenddel kombinálva csökkenhet a testtömeg.

Válaszd az egészséget, válaszd a tisztított, lúgos vizet!

Kattints ide az Aquarionért!

Kapcsolódó cikkek:

Aquarion vízaktivátor

Lúgos vízek királya

Aquarion használata

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac