Kedvezmény

A Tagkártya előnyei

 

Ha először jársz nálunk és szeretnél vásárolni ezt természetesen könnyedén megteheted. Választhatsz, a terméket magasabb áron szeretnéd megvásárolni (ez a feltüntetett ár) vagy megvásárolhatod jóval barátibb áron.

Figyelem ! Webáruházunkban jelen pillanatban minden termék kiskereskedelmi áron van feltüntetve. Viszont a nagykereskedelmi kártyával rendelkezőket kiszolgáljuk nagykereskedelmi árakon. 

Hogyan csináld?

1.Regisztrálj a webáruházban:

A kedvezmény akkor jár ha vásárlásod értéke eléri a 21.000 ft-ot  már automatikusan kártya tulajdonos leszel!Már az első vásárlásod is nagykereskedelmi áron számlázzuk. Ez garantált 25%-os kedvezményt jelent számodra azonnal. Amivel már a továbbiakban folyamatosan élhetsz. Kapsz vele katalógust, újságot, ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadást. Sok sok plusz kedvezményt és jobbnál jobb akciós lehetőségeket továbbiakban. A kártyával semmiféle kötelezettség nem jár!

A regisztrációról a CaliVita e-mailben visszaigazolást küld, amely tartalmazza a tagkódodat, mellyel a további vásárlások kedvezményes áron történhetnek.

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár és díjmentes.

Ne habozz, megéri!

2.További vásárlások a webáruházban a  regisztráció után:

Amennyiben van már törzsvásárlói kártyád (CaliVita tagkártyád), úgy a webáruházban a tagkóddal rendelkező vásárlói csoportba kerülsz így belépés után  megjelenik a kedvezményes hálózati ár is a termékek mellett és amíg és a tagságod ezen a kedvezményes  áron tudsz a továbbiakban vásárolni.

25.000.- Ft feletti összegű megrendelés esetén a szállítás díjtalan.

Miért érdemes regisztrálni a CaliVita International rendszerébe?

 • mert ezentúl több mint 100 termékünkhöz férhetsz hozzá nagykereskedelmi áron
 • mert olyan termékekhez is hozzájuthatsz,  melyeket csak CaliVita tagok jogosultak vásárolni
 • mert a vásárlások mértékétől függően további árengedményekben és rendkívüli akciókban lehet részed
 • mert a kiválasztott termékek mellé  térítésmentesen megkapod120 oldalas színes katalógusunkat. 
 • mert igénybe veheted  a CaliVita International orvosainak segítségét
 • mert hozzájuthatsz orvosi-és üzleti előadásokhoz
 • mert részt vehetsz szakmai rendezvényeinken
 • mert megismerkedhetsz  hasonló gondolkodású emberekkel
 • mert egy 20 éve működő stabil nemzetközi cég szakmai támogatását élvezheted, mely 37 országban van jelen és már bizonyított
 • mert mindezt kötelezettségek nélkül teheted
 • mert a regisztrálást követőn jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá termékeinkhez
 • mert saját webáruházat is működtethetsz bevételi  forrásként.

A Bónuszpontokról

Az egyes termékekhez tartozó bónuszpontok a termékleírások alatt láthatóak.A vásárlásaid után kapott Bónusz Pontok (BP) ugyancsak levásárolhatók, mellyel további kedvezményhez juthatsz!

 Oldalaink:

https://www.facebook.com/Egeszsegtaram/?modal=admin_todo_tour

https://www.facebook.com/groups/calivitaOnedietprogram/

Szállítási feltételek:

A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS) futárszolgálat szállítja ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mailben értesítjük a megrendelőt a csomag feladásáról.

A megrendelt termékeket  1 vagy 2 munkanap alatt szállítja ki a GLS az alábbiak szerint:

 • amennyiben a rendelés HÉTKÖZNAPOKON 12:00-ig beérkezett, a csomag a következő HÉTKÖZNAP munkanapon érkezik meg;
 • amennyiben a megrendelés HÉTKÖZNAPON 12:00 után érkezett, a rendelést követő második HÉTKÖZNAP  munkanapon kézbesíti a csomagot a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (GLS).

A mostani helyzet miatt a 24 órás kiszállítás nem minden esetben tudjuk teljesíteni, ezért kérjük a türelmeteket és megértéseteket ❗️

A csomagok megérkezésében, a GLS értesítése az irányadó, kérem, azt figyeljétek❗️

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztosítsuk számotokra a termékeket és segítséget nyújtsunk nektek ebben a nehéz időszakban.

 

Vételár, fizetési feltételek

 • A termékeknél feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az általános forgalmi adót (áfa). A termékek ára nem változik meg a rendelés leadása és a termék kézhez vétele közötti időszakban, mindenki azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor a termék mellett lát.
 • 25.000 Ft alatti rendelés esetén 1000 Ft postaköltséget számolunk fel.
 • 25.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a szállítási költség.
 • Minden esetben a rendelés végösszegéből kerül kiszámításra a postaköltség,abban az esetben is ezek az összeghatárok érvényesek ,ha a kedvezmények már levonásra kerültek.
 • A megrendelt termékeket csak Magyarországon belül áll módunkban kiszállítani. Amennyiben a cím nem magyarországi, a rendelést nem teljesítjük. Ez esetben, ha a fizetés már megtörtént, maradéktalanul visszatérítjük, kivéve, amennyiben személyes adatait módosítva egy magyarországi szállítási címet jelöl meg.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

       Bankártyás fizetés a megrendelés átvételekor a futárnál is lehetséges.

 • Az utánvét és a bankkártyás fizetés feltételeit minden esetben a szállító és az Ön bankja szabja meg. Kérjük, ezeket ellenőrizze.
 • Az utánvétes fizetésnél együttműködési partnerünk a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft., amely az adatfeldolgozási tevékenységeket is ellát.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac