CoQ10, antioxidáns készítmény

Q10 Koenzim

2019.03.08 19:19

CoQ10, antioxidáns készítmény

 

                                                                                       

Adagolás : 1 szoftgél kapszula             Adagolás: 2 kapszula                 Adagolás: 1 kapszula

      Ugrás a termékhez                              Ugrás a termékhez                            Ugrás a termékhez

 

Termékek tulajdonságai

CoQ10, antioxidáns készítmény,

A sejtek katalizátora Gondoskodjon arról, hogy sejtjei rendelkezzenek a szükséges energiaforrással, és az eredmény nem marad el! A koenzim-Q10 olyan anyag, amely nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához. Ha sejtjeink megkapják, ami „jár nekik”, akkor az egész szervezetet feltöltik energiával. Mi az eredmény?

Fiatalokat megszégyenítő munkabírás, lendület és gyorsaság.

A sejtek katalizátora

Koenzim-Q10-et és egyéb antioxidánsokat tartalmazó kapszula.

A Q10 egy vitaminszerű anyag (más néven ubikion) nagyon erős antioxidáns hatással. Egyfajta katalizátornak is tekinthető, amely felgyorsítja, és kedvező irányba tereli az élettani folyamatokat. A Q10-et a szervezet körülbelül 30 éves koráig saját maga állítja elő, ezután fokozatosan csökkenti a termelését. Így érdemes ezt legkésőbb 35 éves kor felett táplálék kiegészítővel pótolni.

 

Q10 - védelem a szívnek, energia a sejteknek

A helyes életmódról, a megfelelő táplálkozásról és a megelőzésről sokat olvashatunk, de az esetleges szívinfarktus utáni teendőkről annál kevesebbet.

A különböző szívproblémák és szövődményeik Magyarországon az egyik leggyakoribb halálozási ok, pedig táplálék-kiegészítőkkel itt is tudunk mit javítani a helyzeten.

"Új korszak a szívbetegségek kezelésében"? - teszik fel a költői kérdést azon orvos csoportok, melyek a Q10-el végeztek orvos-biológiai és klinikai kutatásokat Japánban, az USA-ban, Olaszországban, Németországban és Svédországban.

Az egymástól függetlenül végzett, összesen kilenc vizsgálat eredménye megegyezett abban, hogy a Q10 hatásos gyógyír a szívbetegségek és a szív működésében fellépő zavarok kezelésében.

A koenzim-Q10 annak idején igazi csodaszerként vonult be a köztudatba. Eleinte még szívgyógyszerként vezették be Japánban, de szerencsére ma már étrend-kiegészítőként szolgálja emberek millióinak egészségét az életkorral járó energiacsökkenés és öregedés kompenzálására.

 

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac