Liquid C +Bioflavonoids, folyékony C-vitamin bioflavonoidokkal

Liquid C +Bioflavonoids, folyékony C-vitamin bioflavonoidokkal

2019.04.14 19:50

A Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips nem csupán egy új típusú C-vitamin készítmény a sok közül, hanem egy olyan komplex antioxidáns készítmény, melynek hatóanyagai kiválóan hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez, jó közérzetünk fenntartásához. A folyékony formának köszönhetően azok számára is ideális lehet, akik nem kedvelik a tablettás és kapszulás készítményeket.

 

Adagolás: fél teáskanál naponta (2,5 ml)

Kisker ár: 7300 Ft

Hálózati ár: 5490 Ft

(Mit kell tenned ,hogy hálózati áron vásárolj? Kattints ide!!)

Kosárba

Liquid C +Bioflavonoids, folyékony C-vitamin bioflavonoidokkal, 240ml

C-vitamin - az öreg barát

Ki ne ismerné a C-vitamin számos, szervezetünk működésében betöltött szerepét?
Termékünk összeállítása során a C-vitamin jótékony hatásainak kiaknázása volt az elsődleges célunk, melynek eléréséhez számos más, C-vitaminnal szinergizmusban működő anyagot is segítségül hívtunk.

Ilyen "segítőtársak" például a jól ismert bioflavonoidok, melyek erős antioxidáns tulajdonságaik mellett lényeges szerepet játszanak a C-vitamin felszívódásában és annak a szervezetben történő feldolgozásában, valamint a csipkebogyó kivonat, mely az egyik legismertebb természetes C-vitamin forrás.

A készítmény különlegessége a védjeggyel ellátott Quick-Sorb®-komplex, mely a gyömbér, az Emblica officinalis (alma) és a paprika különleges, felszívódást és hasznosulást elősegítő keveréke, ún. blend-je. Mindezeket a hatékony összetevőket egy kellemes ízű folyékony termékben találja most meg, melynek fogyasztása mindenki számára kellemes lehet.

A Liquid C+ Bioflavonoids mesterséges színezéktől mentes, hozzáadott cukor nélkül készült C-vitamint, bioflavonoidokat és csipkebogyót tartalmazó, bio-agávénektárral édesített készítmény mindazoknak, akik nem csupán komplex antioxidáns védelemre vágynak, de előnyben részesítik a folyékony étrend-kiegészítőket.

A C-vitamin hiánytünetei az alábbiak lehetnek:

az immunrendszer gyengülése, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság, lassabb felépülés betegségek után, elhúzódó sebgyógyulás, vérzékenység, fogínyvérzés, ínysorvadás, izomfájdalom.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy a Liquid C-vel az ételek is vitamindúsabbá tehetők? Keverje  turmixokba, joghurtba vagy olyan ételekbe, amelyeket már nem hő kezelsz, így észrevétlenül dúsíthatsz és ízesíthetsz!

 

8 ok, amiért a CaliVita termékeit érdemes választani:

 • A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz.
 • Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

 

Összetétel:

 166.60  mg                     C-vitamin       

     7.80  mg                     Kalcium           

166.60  mg                     Citrus bioflavonoidok           

166.60  mg                     Csipkebogyó-kivonat            

 

 

Kiszerelés:                     240     ml

Ajánlott adagolás:            2,5 ml / nap

Ajánlott adagolás mellett 96 napra elegendő

Kinek ajánljuk?

 • Könnyű lenyelhetősége miatt az időseknek, várandós nőknek, gyerekeknek és a nyelési problémával küzdőknek a C-vitamin-szükséglet kielégítésére.
 • A fertőzésre fogékonyaknak az immunrendszer erősítésére.
 • A hűvösebb téli hónapokban mindenkinek.
 • Aktív vagy passzív dohányosoknak, szennyezett levegőjű települések lakóinak.
 • Azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt.

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

 

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac