C-1000 Plus (100 tabletta) , bio csipkebogyóval , Megadózisú C-vitamin

C-1000 Plus Megadózisú C-vitamin

2019.03.05 14:23

C-1000 Plus (100 tabletta) , bio csipkebogyóval , Megadózisú C-vitamin

Adagolás: 1 tabletta naponta (100 napra elegendő)

Kisker ár : 8380 Ft

Hálózati ár: 6300 Ft

(Mit kell tenned ,hogy hálózati áron vásárolj? Kattints ide!!)

        Ugrás a termékhez

A C1000 Plus mega dózisú elnyújtott felszívódású C-vitaminnal és annak hatását fokozó biotermesztésből származó csipkebogyóval támogatja immunrendszerünk védekezését minden olyan kritikus időszakban, amikor szervezetünknek erre a legnagyobb szüksége van.

Ezenfelül hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és segíti a vérerek, csontok, porcok, a fog-, fogíny, és a bőr egészségének a megőrzését

Télen friss idénygyümölcsök híján még nagyobb nehézségbe ütközik valamennyi szükséges vitamint és ásványi anyagot a megfelelő mennyiségben bevinni szervezetünkbe, emiatt kiemelten fontos, hogy ha természetes módon már nem tudjuk, akkor étrend-kiegészítő formájában, megemelt dózisban pótoljuk a szükséges C-vitamin-mennyiséget!

Még egy alapvetően egészséges szervezetnek is nagy kihívás a hűvös, esős, nyirkos hónapok veszélyeit kivédeni. Hogy miért? Az immunrendszerünk működésében szerepet játszó fehérvérsejtek főként a vérben és a nyirokrendszerben találhatók. A hidegben azonban ereink összeszűkülnek, azokon kevesebb vér tud átjutni, így immunrendszerünknek sokkal nehezebb testünk minden sejtjét védelmezni a kórokozókkal szemben.

Hogyan maradhatunk egészségesek télen is?

A C-vitamin antioxidánsként támogatja immunrendszerünk működését, fokozhatja az ellenálló képességet a vírusokkal és baktériumokkal szemben. Fontos szerepet játszik a vas felszívódásában, a vas pedig a C-vitaminhoz hasonlóan szükséges a kórokozók elleni védekezéshez.

Kevéssé ismert, hogy a C-vitamin részt vesz a dopamin képződésében is, melynek csökkent szintjét teszik felelőssé a depresszió kialakulásáért. A megfelelő C-vitamin-mennyiség a téli levertség ellen is jótékony hatású lehet, és az az idegrendszer megfelelő működését is támogathatja.

 

Mindemellett alapvető szerepe van a keringés támogatásában, az erek épségének fenntartásában. Védi az ereket felépítő sejteket, gátolja a koleszterin letapadását az érfalakon, és azzal, hogy részt vesz a kollagén és egyéb kötőszöveti elemek termelésében, nemcsak a bőrünk öregedése ellen hat, de közvetetten támogatja az erek rugalmasságát is.

Igen, a minőséget még tovább fokoztuk!

A CaliVita ezúttal is arra törekszik, hogy az elérhető legjobb terméket kínálja Önnek. A biotermesztésű irányt követve – a C 300 Plus, a Liquid C, a SambuRex és az Organic Noni után – a modern technológia fejlesztéseit alkalmazva megalkotta a C 1000 Plus-t.

Az eredetileg is megadózisú vitaminmennyiséget tartalmazó, méltán népszerű C1000 termékünket most biotermesztésből származó csipkebogyóval egészítettük ki, mely a tablettánkénti 1000 mg C-vitamin hatását tovább fokozza, miközben az aktív hatóanyagok aránya is növekszik a termékben. Mindezt a korábban már megszokott, folyamatos felszívódású (delayed release) formulában, hogy még hatékonyabb legyen!

Tudtad-e?

Egy tabletta C 1000 ugyanannyi C-vitamint tartalmaz, mint 2 kg narancs, vagy 20 kg alma!

 Tudta, hogy a C-vitamin izolálásáért és szerepének feltárásáért Nobel-díjat kapó Szent-Györgyi Albert 93 évesen bekövetkezett haláláig legalább 1000 mg C-vitamint fogyasztott naponta, ha pedig mégis megbetegedett, 8000 mg-ra emelte a napi adagját?

Milyen tüntei lehetnek a C vitamin hiánynak?

1. Hamarabb alakulnak ki kék foltok

A Mayo Clinic szerint a C-vitamin hiány lehet a vérszegénység előszobája, ami azzal jár, hogy egy enyhébb ütés, sérülés következtében szinte azonnal kék folt keletkezik a helyszínen. Igyekezz minél több C-vitamint tartalmazó gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani.

 2. Gyakori orrvérzés

Az orr belső részén húzódó hajszálereket károsan befolyásolhatja a C-vitamin hiánya. Sokkal érzékenyebbek, sérülékenyebbek lesznek, emiatt pedig hajlamosak elpattanni, ezáltal vérzést okozva.

 3. Nehezen gyógyuló sebek

A szervezetednek sok vörös vérsejtre van szüksége, ahhoz, hogy minden sejt megkapja a működéséhez szükséges oxigént és tápanyagot. Ha nincs elég C-vitamin, a szervezet nem tud elegendő vörös vérsejtet előállítani, ami a sebek nehezebben való gyógyulását is eredményezheti.

 4. Fáradtság és depresszió

A kimerültségnek, depressziónak az egyik oka lehet a C-vitamin hiány, így érdemes orvoshoz fordulni, mert további vizsgálatokra lesz szükség, hogy kiderüljön, mi állhat a háttérben.

 5. Szabálytalan szívverés

A C-vitamin hozzájárul a vas megfelelő felszívódásához. Azonban ha ez nem történik meg, és vashiány alakul ki, vérszegénység, szabálytalan szívverés, dobogás alakulhat ki.

  6. Begyulladt fogínyek

A C-vitamin megakadályozza, hogy a kórokozók gyulladásokat idézzenek elő a fogínyen. Azok a személyek, akik C-vitaminban gazdag élelmiszereket fogyasztanak, kevésbé vannak kitéve a fogágy betegségeknek. Ezért érdemes C-vitaminból feltankolni a szervezetet.

 7. Ízületi panaszok

A kevés C-vitamin az ízületeknek sem tesz jót, amelyek begyulladhatnak, mivel a szervezet így kevesebb kollagént tud termelni.

 8. Száraz haj és körmök

A megfelelő mennyiségű kollagén a szép haj és egészséges körmök egyik alapvető feltétele, azonban ehhez C-vitaminra is szükség van. Ha nincs vitamin, kollagénből is hiány alakul ki, emiatt válik szárazzá a haj és töredeznek be a körmök.

 9. Gyakori megbetegedések

A C-vitamin remekül erősíti az immunrendszert, így segítve a védekezésben. Azonban a kevés C-vitamin az immunrendszer gyengülését is eredményezi, ezért gyakrabban alakulhatnak ki betegségek.

 10. Elhízás

A C-vitamin szintje és a zsírsejtek aránya kölcsönös hatással vannak egymásra. Az Arizona Egyetemen végzett kutatás során megállapították, hogy a kevés C-vitamin miatt megindulhat az elhízás. Ezért ajánlott ezen fontos vitamin megfelelő napi pótlása, főként a túlsúlyos személyeknek.

 

Figyelem!

A C-vitamin hőre, fényre érzékeny, ezt a tárolásnál figyelembe kell venni. Ha a kórelőzményben előfordult vesekőbetegség, alkalmazás előtt kérje ki orvosa véleményét!

Kinek ajánljuk?

  • Fertőzésre fogékonyaknak.
  • A hűvösebb téli hónapokban mindenkinek, az immunrendszer fokozott támogatására.
  • Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek a kifáradás csökkentéséhez.
  • Fokozottabb szellemi megterhelés alatt levőknek az idegrendszer normál működéséhez.
  • Időseknek, betegségből felépülőknek.
  • A vas felszívódás fokozására(különösen termékenykorú nőknek,vashiányos vérszegénységben szenvedőknek.)

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

 

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac