Miért a Calivita?

Miért a Calivita?

2019.12.08 14:04

Az 1991-ben alapított California Fitness ma már CaliVita International-ként működik a világ 37 országában, azonban csak a név lett más: termékeink minősége, elveink és értékeink semmit nem változtak a robbanásszerű indulás óta, amikor Magyarországon elsőként kezdtünk étrend-kiegészítőket Share Marketing rendszerben forgalmazni. Ez a 30 év bebizonyította, hogy már a kezdetekkor a jó utat, a helyes működési elveket választottuk.

A CaliVita az emberi értékekre épített Share Marketing vállalkozás, ahol mind emberileg, mind üzleti szempontból lehetőséget biztosítunk a kiteljesedésre.

Három pillérre alapozzuk tevékenységünket:

 1. elismert, boldog emberek;
 2. sikeres és korrekt üzlet;
 3. kiváló, megbízható termékek.

Az egész rendszer legfontosabb láncszeme az ember és az általa kialakított bizalmi kapcsolatok. Tagjaink legfőbb célja a segítségnyújtás, a minőségi tanácsadás és a hosszú távú bizalmi kapcsolatokra épülő hálózatépítés. Mindezeket – hála magas szintű képzéseinknek (CaliVita Akadémia) – partnereink mindig az ügyfél személyiségét és igényeit figyelembe véve végzik.

 

Mi nyitottak vagyunk és biztosítjuk számodra az előrelépési lehetőséget, ha szeretnél változtatni jelenlegi életminőségedet és hajlandó vagy tenni is érte. Elismerjük az erőfeszítéseidet! A legkisebb sikert is büszkén ünnepeljük, az átlagon felüli teljesítményeket pedig kiemelkedően honoráljuk.

Az anyagi javadalmazás mellett nagy gondot fordítunk az erkölcsi elismerésre, amely kimagasló publicitást kap mind az országos, mind a nemzetközi rendezvényeinken, és amely által méltó módon élheted meg a sikert.

 

Az egészség az ember számára ez egyik legfontosabb érték. Napjainkban azonban pénzügyi stabilitás nélkül az egészség megteremtése szinte lehetetlen; megfelelő anyagi háttér szükséges ahhoz, hogy minőségi, tartalmas, elvásásainknak megfelelő életet éljünk.

Így tagjaink számára önálló üzletük építése során lehetőségük nyílik az anyagi jólétre és a személyes fejlődésre, mely a korábbinál kreatívabb, modernebb, gazdagabb, egészségesebb – más szóval Minőségi Élettel jutalmazza őket. Nálunk teljes mértékben rajtad múlik, hogy a rendszer által kínált előnyök és lehetőségek közül melyekkel kívánsz élni: csak saját fogyasztásra vásárolsz, vagy az anyagi biztonság megteremtése is célod a CaliVitánál.

 

Több mint 20 éve a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelő innovatív termékekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Száznál is több terméket felvonultató színvonalas termékválasztékunkban az általános vitaminok és ásványi anyagok mellett egyedi gyógynövénykomplexumok is szerepelnek.

Hisszük, hogy minden ember egyedi és megismételhetetlen, ezért az egyén problémáit nem lehet „mindenre ható csodatermékekkel” megoldani. Egyedülálló termékeink fejlesztésében mindig figyelembe vesszük a változatos körülményeket és az egyéni sajátosságokat.
Széles termékpalettánkból így te is könnyen kiválaszthatod a számodra leghatékonyabb egészségmegőrző megoldásokat.


Hisszük, hogy igenis létezik Share Marketing nyomulás és kényszerek nélkül.
Élj velünk Minőségi Életet! Csatlakozz a CaliVita csapatához!

Calivitával az Élet

 

A legjobbkor jött az életembe a Calivita ,amikor valamit kerestem ,de még nem tudtam mi lenne az.

2018 év végén a családi életem fenekestől felfordult.Minden megváltozott ,amivel addig foglalkoztam feladni kényszerültem.Most mit fogok csinálni ?el sem tudtam képzelni.Hatalmas káosz uralkodott rajtam.A kisfiam iskolába járt és amikor az időm engedte elkísértem őket az uszodába öltöztetni,hajat szárítani.Az egyik anyuka akit már ugyan látásból ismertem mellém ült és elkezdtünk beszélgetni.Korábban már hallottam a Calivita termékeiről ,de azt hogy hogy lehet vele pénzt is keresni nem tudtam.Adri már több éve foglalkozik az Üzlettel komoly sikereket ért el és annyira boldogan ,magabiztosan és lelkesen beszélt a Calivitáról ,hogy úgy éreztem ez az amivel szeretnék foglalkozni.

Adri egy új lehetőséget kínált ami közel állt hozzám és ez az online értékesítésről szólt.Nem gondolkoztam sokáig vágjunk bele nekem erre van szükségem!!Amikor csak időnk engedte találkoztunk és elkezdtük a közös munkát az egeszsegtaram.hu webáruház elindítását.Teljesen új volt minden számomra ,de szépen lassan az alapoktól felépítettük.Megismertem alaposan a termékeket és számtalan vitamin fogyasztója lettem nagyon nagy elégedettséggel.Azt amit tapasztaltam a termékek fogyasztásával megosztottam a barátaimmal ismerőseimmel és nagyon jó érzés volt segíteni a problémáikon és a köszönet mellett ezzel pénzt is tudok keresni!!

Mi kell ennél több?!!

Fontos dolog még ami miatt belevágtam ,hogy nincs kényszer olyan ütemben haladok ,ahogy időm energiám azt engedi nincs megfelelési kényszer nem ostoroznak ellenkezőleg!! minden lehető segítséget megkaptam ,hogy eredményesen és magabiztosan tudjak haladni a célom felé mindezt egy olyan csapatban ahol igazán jól érzem magam!!!Egy év távlatában hónapról hónapra több megrendelésem ,megkeresésem jött a webáruházban és személyesen is.Rengeteget fejlődtem egyre magabiztosabb lettem és olyan nagyszerű embereket ismerhettem meg mint a Barátnőmet Adrit.

A befektetett munkának mindig megvan a gyümölcse.

Decemberben elértem az első üzleti szintet hatalmas nagy önbizalmat és motivációt adott ,hogy jól csinálom a munkámat amit imádok.

Megyek tovább....

A célom ,hogy szabad legyek és pár év alatt egy olyan hálózatot hozzak létre ,ami megengedi azt ,hogy ha a családommal szeretném minden időmet tölteni vagy velük együtt utazgatni akkor is működjön magától az üzletem amit felépítettem.

Mindenkinek csak azt tudom mondani ,hogy vágjon bele nincs veszteni valója csak nyerhet ezzel az üzlettel!!!Mindenben segítünk gyere csatlakozz hozzánk...Kezdjük el a közös munkát..

Miről is szól a Calivita?

BOLDOG EMBEREK

 • Több mint 30 sikeres együttműködésben eltöltött év.
 • Törődés, figyelem, támogatás és elfogadás.
 • A tapasztalat és a tudás megosztása.
 • Hosszú távú, őszinte, bizalomra épülő kapcsolat.
 • Igazi elismerés: a siker közös ünnep.
 • Rengeteg közös élmény: luxusutazások, nemzetközi nyári tábor, rendezvények.
 • Emberközpontú vezetőség, ügyfélközpontú problémakezelés.

SIKERES ÜZLET

 • Egy friss és fiatalos csapat, ahol az egyéni boldogság épp oly fontos, mint a közös üzleti érdekek.
 • Egyszerű és gyors regisztráció.
 • Csak saját fogyasztásra történő vásárlással is beindítható üzleti vállalkozás.
 • Nincs kényszer, nincs nyomás, nincsenek elvárások – csak saját célok saját tempóban.
 • Előre tervezhető, megbízható, pontos kifizetés.
 • Korrekt üzleti múlt.
 • Emberismeretre alapozott készségfejlesztő képzési rendszer.
 • Tagjaink tapasztalataira és igényeire felépített hosszú távú üzlet.
 • Modern, napra kész és kényelmes technikai háttértámogatás.

KIVÁLÓ TERMÉKEK

 • Korszerű, természetes alapanyagok felhasználásával készült termékek.
 • Több mint 30 éves piaci tapasztalat.
 • Folyamatosan bővülő és megújuló termékpaletta.
 • Több mint 100 termék, melyek lehetővé teszik a személyre szabott ajánlást.
 • Orvos-természetgyógyász szakmai háttértámogatás.
 • Nincs kockázat: 100% minőségi garancia.
 • Az egyéni értékesítést támogató katalógusok, szórólapok.
 • Termékakadémiai képzések orvos-természetgyógyász szakmai háttértámogatással.

Kipróbálnád magad mire vagy képes????Kattints ide!!

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac