CaliGreen öko-tisztítószercsalád

CaliGreen öko-tisztítószercsalád

2019.06.04 14:03

CaliGreen öko-tisztítószercsalád

 

Ha tiszta a lakás, már egy gonddal kevesebb, így nyugodtabbak vagyunk. Ha pedig rendet tudunk tartani a lakásban, úgy életünk is rendezettebb lesz, így kevesebbet stresszelünk majd fölösleges dolgokon. A rendszeres takarítás segít ugyan tisztán tartani lakásunkat, de néhány tisztítószer az egészségünket és a környezetünket is károsíthatja. A CaliVita CaliGreen öko-tisztítószercsaládjával a környezetbarát takarításhoz is segítséget nyújt neked! Ne csak élelmiszered és étrend-kiegészítőd legyen csúcsminőségű és a lehető legtermészetesebb, legyen közvetlen környezeted is biztonságosan tiszta!

Kíméletesen veled, kíméletlen a piszokkal

CaliGreen öko-tisztítószercsalád tagjai megnyugtató megoldást nyújtanak az egész család számára. 100%-ban természetes eredetű összetevőiknek köszönhetően biztonságos a használatuk. Nemcsak személyes tapasztalatok, de az Institute for Scientific Dermatological Research által elvégzett bőrgyógyászati tesztek is bizonyítják, hogy nem irritálja a bőrt.

Természetes tisztaság az otthon minden szegletében
Az öko-tisztítószercsalád az otthonod teljes tisztántartására természetes megoldást nyújt, legyen az a fürdőszoba, a konyha vagy bármilyen üvegfelület.

A termékcsalád tagjai:

CaliGreen WC gel (750 ml)aktív WC-tisztító gél

CaliGreen Natural Household Cleaner (500 ml)általános háztartási tisztítószer-koncentrátum

CaliGreen Natural Glass Cleaner (500 ml)ablak- és üvegtisztító

CaliGreen Natural Bathroom Cleaner (500 ml)fürdőszobai tisztító

A CaliGreen termékek használata semmiben nem tér el a megszokott, de a környezetre ártalmas vegyszereket tartalmazó tisztítószerekétől. A használatot szórófejes flakonok könnyítik meg. Az üres flakonokat kiöblítve, kupak és szórófej nélkül, összelapítva dobd a szelektív hulladékgyűjtőbe, így még többet tehetsz a környezetvédelemért!

Miért válaszd CaliGreen termékeinket?

  • Minősített bio termék.
  • Az Institute for Scientific Dermatological Research által elvégzett bőrgyógyászati tesztekkel igazoltan nem irritálja a bőrt.
  • Nem tartalmaz mesterséges színező- és illatanyagokat.
  • Nem tartalmaz kőolajszármazékokat.
  • Nem tartalmaz génmanipulált anyagokat.
  • Nem tartalmaz optikai fehérítőt
  • Dioxin-, foszfát- és klórmentes.
  • Növényi eredetű alapanyagokból készült (vegán).
  • A csomagolás újrahasznosítható anyagból készült.
  • Lebomló anyagokat tartalmaz.

A CaliVita CaliGreen Öko-tisztítószer családjával az otthonod a legmagasabb gondoskodást kaphatja meg anélkül, hogy a földet és családod egészségét károsítaná.

Mert családunk és a Föld megérdemli! Próbáld ki Te is!

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac