Stresszkezelés Ősszel

Stresszkezelés Ősszel

2019.11.19 11:55

Enyhítsd a stresszt

A nyár elmúlta nem csak a pihenés magunk mögött hagyása miatt nehézkes, de ismét szembesülünk az iskolai, munkahelyi stresszel, amely ilyenkor visszatér a megszokott szintre. Ez kiegészül az egyre rövidülő napokkal, a rossz idővel, esővel, széllel. Ilyenkor romlik az ember kedve, egyhangúvá válik, egyre nehezebb kizökkenni a mindennapi mókuskerékből.

Az év többi időszakához képest ősszel sokkal inkább ingerlékenyebbek, feszültebbek vagyunk, emellett ilyenkor a depresszióra való hajlam is megnő. Számos betegség előidézője a stressz, amely az utóbbi évtizedek felgyorsult életvitelének következtében valamilyen mértékben szinte mindannyiunkat érint.

A stressz enyhébb formája például állandó feszültségben, álmatlanságban nyilvánul meg, míg másoknál esetlegesen súlyosabb testi tüneteket is produkálhat. Egyeseket „csupán” hasogató fejfájás kínoz, míg mások az emésztőrendszer nem megfelelő működésével (például irritábilis bél szindróma), vagy éppen magas vérnyomással, szív- és érrendszeri betegségekkel küzdenek. Amennyiben nem vesszük komolyan testünk jelzéseit, annak komoly következményei is lehetnek, hiszen a folyton stresszben élők adrenalin termelése jóval magasabb, mint az átlagembereké.

Élj stresszmentesen ősszel is!

Előzd meg, hogy a belső feszültség eluralkodjon rajtad! Ebben segítségedre lehet a Rhodiolin, amely gyógynövénytartalmának köszönhetően (Rhodiola rosea) pozitív hatással van a központi idegrendszerre és csökkenti a stresszt, valamint a feszült életmód okozta tüneteket.

Próbáld ki Stress Management készítményünket (C-vitaminnal és magnéziummal kiegészített B-vitamin-komplex), mely nemcsak az idegrendszert támogatja, de az immunrendszer működését is pozitívan befolyásolja.

Mivel ősszel lerövidülnek a nappalok, a fény hiánya miatt szervezetünk a megszokottnál jóval kevesebb szerotonint termel, ezáltal a hangulatunk is könnyen hullámvölgybe kerülhet. Ne hagyd, hogy a borongós hétköznapok rossz irányba befolyásolják a hangulatodat! A Cocoa Bean Extract+ kakaótartalmának köszönhetően természetes hangulatjavító hatású, emellett elősegíti a koncentrációt, így például a vizsgaidőszak idején is nagy segítségedre lehet.

 

 

#rhodiolin #rhodiolarosea #antioxidáns #fáradtság #gyengeség #harmónia #adaptogén #egészség #természetes #támogatás #sugárterápia #rák #gyógyítás #vércukor #máj #diabetes #vérnyomás #memória #szorongás #depresszió #fáradtság #kiegyensúlyozottság #kipihent #calivita #étrendkiegészítők #vitaminok #multivitaminok #cukorbetegség #segít #emlőrák #vastagbélrák #tüdőrák #alvászavar #spotolók #állóképesség #erőnlét #egészségeséletmód #rhodiolin 

 
A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac