A lúgos vizek királya, az Aquarion vízionizáló

A lúgos vizek királya, az Aquarion vízionizáló tapasztalatok

2019.05.17 15:39

Vízivás kihívás tapasztalatok

A tiszta, lúgos víz fogyasztása rendkívül fontos egészségünk megőrzése érdekében, ezért meghirdettük a 21 napos vízivás kihívást, amely során a kihívást vállalók 21 napon keresztül 3-4 liter tisztított vizet fogyasztottak. Miért 21 nap? Ennyi idő szükséges ugyanis ahhoz, hogy egy viselkedés szokássá, azaz automatikussá váljon. Elsődleges célunk az, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a vízfogyasztás fontosságára, és szokássá váljon a vízfogyasztás a kihívási idő lejárta után is. Három Tagunk vállalta a kihívást, és azt is, hogy megosszák a nagyközönséggel tapasztalataikat Aquarion-os lúgos víz fogyasztással kapcsolatban. Egytől-egyig több éve vásároltak és napi szinten használnak Aquarion készüléket a napi folyadékbevitel fedezésére. Van, aki már évek óta napi 4 liter tisztított vizet fogyaszt, van, aki pedig a kihívás kedvéért növelte a napi 1,5-2 litert 3-4 literre. Lássuk a személyes tapasztalatokat!

Ábrahámné Gyuris Ágnes (TPM) személyes tapasztalatai

Kicsivel több, mint 5 éve vettük meg az Aquarion készüléket. Addig én is a szokásos, napi fél-1 liter vizet ittam meg. Teljesen elképzelhetetlen volt számomra, hogy többet fogyasszak. Nagyon jó kifogásokkal éltem, ha ez szóba került: nem vagyok szomjas, rosszul leszek, ha többet iszom, nincs időm ezzel foglalkozni, mindig elfelejtem, persze, aztán járhatok ki félóránként mosdóba, stb.
Miután megvettük a készüléket minden megváltozott. A víz finom lett! :) Egyre többet és többet ittam, úgy, hogy észre sem vettem. Egyszerűen azért, mert egyre szomjasabb lettem. Kívántam a vizet. A napi 2-2,5 liter víz minden nap elfogy. Én már sem télen, sem nyáron ki sem mozdulok itthonról úgy, hogy ne legyen a táskámban legalább fél liter tisztított víz. És minden reggelt 2,5 dl vízzel indítok. A bőröm kevésbé száraz. A szám a legnagyobb hidegben és a legforróbb melegben sem repedezik ki. Évek óta nem vettem ajakápolót. Az éhségemet is csökkenti egy nagy pohár víz, ami egy fogyókúrában nem hátrányos. :) 
 
Amikor először kúraszerűen ittam lúgos vizet:     
    
  • pár napig enyhe fejfájásom volt, ennek ellenére többet és mélyebben aludtam (elkezdtek távozni a méreganyagok);
  • 1-2 kilóval könnyebb lettem;
  • az addig 2-3 naponként jelentkező székszorulásom teljesen elmúlt;
  • rendezte és beállította az anyagcserémet;
  • határozottan jobb lett a kedvem.
A 21 napos vízivás kihívás alatt összegyűjtött tapasztalataim:
Naponta minimum 3,5 liter lúgos tisztított vizet ittam meg, de volt olyan nap, hogy ez sem volt elég és a szomjúságom még többet kívánt: olyankor 4-4,2 liter vizet fogyasztottam. A környezetemben többen is megjegyezték, hogy milyen jól nézek ki, milyen kisimult és kipihent vagyok. Ezt, egészen biztos, hogy a több vízivásnak köszönhetem.”
 

Tácsik Éva (12%) személyes tapasztalatai

A 21 napos emelt mennyiségű vízivásom az Aquarion ionizáló és víztisztitó készülékkel úgy érzem, hogy jó hatással volt a szervezetemre. Az első időben nagyon figyelnem kellett, hogy még igyak, hiszen nem voltam szomjas. Többet jártam mosdóba, de hamar megszoktam. Ha több időt kellett kihagyni utazás vagy egyéb miatt, már hiányzott. Napi 3-3,5 liter vizet sikerült estig innom, de volt, hogy elérte a 4 litert is. Energikusabb lettem. Hétközben, amikor időhöz voltam kötve, a rendszeresség beiktatásával sokkal jobban ment a vízivására való odafigyelés, mint hétvégén. De ez sem okozott különösebb gondot.
 
A megkezdett emelt vízivást folytatni fogom, mert sokkal jobban érzem magam. Ajánlom mindenkinek, aki még nem az ionizált lúgos vizet issza. Jobban csúszik, finomabb az íze és itatja magát. Köszönöm a felkérést és a lehetőséget.”
 

Szepesi Mária (SPM) személyes tapasztalatai

"Én 2007 óta iszom az Aquarionnal előállított ionizált, lúgos vizet. Számomra nagyon könnyű volt ezzel a vízzel elérni a napi 4 literes mennyiséget. Most a CaliVita vízivás kihívásában sem éreztem szerencsére a kihívást. Egészen addig, míg elutaztunk Hollandiába.
Eddig fel sem tűnt, hogy ha elutazunk, akkor hirtelen visszaesik a folyadékfogyasztásunk. Most a kihívás miatt erre különösen figyeltem. Megdöbbentő volt, hogy a Holland ásványvízbe hiába csepegtettem a Low Deuterium Oxy Crystal®-t, nem csúszott le könnyedén a szokott mennyiség. Nem ízlett a palackozott víz, nem itatta magát, és ráadásul folyton cipekedni kellett. Viszont teljesen megértettem azokat, akik panaszkodnak, hogy milyen nehéz ennyi vizet meginni. Az Aquarionnal előállított víz nagyon finom, selymes és itatja magát. Amióta itthon újra ezt iszom, könnyeden elérem a napi kívánt mennyiséget, és a bőröm újra kisimult."

Mindhárom Tagunknak hálásan köszönjük, hogy vállalták a 21 napos vízivás kihívást Aquarion ionizáló és víztisztító készülék által előállított vízzel, és természetesen köszönjük, hogy megosztották velünk ezzel kapcsolatos tapasztalataikat, mely bizonyára sokaknak nagy segítségül szolgál. Bízunk benne, hogy minél többen csatlakoznak a rendszeresen napi 3 liter vizet fogyasztók táborához, és a mennyiségi vízivás nem lesz többé kihívás.

Kattints ide az Aquarionért!

Kapcsolódó cikkek:

Miért az Aquarion?

Aquarion vízaktivátor

Aquarion használata

Fontos:

Az alábbi vélemények vásárlóink egyedi szubjektív tapasztalatai,ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható termékről gyógyhatást.

Tartósan fennálló tünetek esetén, keresd fel kezelőorvosod ,ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az Egeszsegtaram.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget!!

A termék hatásmechanizmusa egyénenként változó, így az alábbi esetek felsorolása nem jelent javulási garanciát hasonló tünetekkel rendelkező vásárlók számára. Ahogyan minden ember szervezete és fennálló tünete is más és más, a hatásmechanizmus is kortól és élettani állapottól függően változhat. Kérjük, minden esetben kérdezze meg orvosát vagy természetgyógyászát és súlyos panasz esetén forduljon szakemberhez.

 

 

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac