Super Mega 50, multivitamin – multiegészség

Super Mega 50

2019.02.28 11:03

 

Super Mega 50, ( 90 db ) multivitamin – multiegészség

 

A Super Mega 50 nagy dózisú, elnyújtott felszívódású multivitamin ásványi anyagokkal,nyomelemekkel, antioxidánsokkal és extra bioflavonoidokkal, melyet kifejezetten a felfokozott életvitelű emberek számára fejlesztettünk ki.

Az immunrendszer optimális működésének egyik alapfeltétele a szervezet megfelelő vitamin- és ásványianyag-ellátottsága. Előfordulhatnak bizonyos élethelyzetek, amikor nem tudjuk a megszokott, kiegyensúlyozott étrendet, illetve életvitelt követni. Ekkor nyújt segítséget ez a multivitamin-készítmény, melyet kifejezetten a felfokozott életvitelű emberek számára fejlesztettünk ki. A multivitamin terméket kifejezetten azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a szervezetben hosszabb időn keresztül szívódjon fel (delayedrelease).
Fokozott igénybevétel esetére ajánljuk a multivitamin készítményt.A sport igaz, hogy előnyös élettani hatásokkal bír, de egyben szabadgyök termelőtevékenység is lehet. Különösen abban az esetben, ha rossz viszonyok között (pl. rossz minőségű levegő) vagy helytelen tápanyagbevitellel párhuzamosan végezzük.
Ugyanígy a fokozott fizikai munka is fokozott vitamin és ásványi anyag bevitelt követel. Megfelelő pótlás hiányában a test hamar feléli tartalékait, és a vitaminhiányos állapot alakulhat ki. Ennek a hiánynak a megelőzésére alkalmas a Super Mega 50 készítmény, amely mega-dózisban, optimális arányban és szerves kelát kötésben tartalmazza a szükségesvitaminokat, illetve ásványi anyagokat, fokozott szellemi-fizikai igénybevétel, aktív sportés túlhajszolt stresszes életmód esetén ajánlom felnőttek részére.
A Super Mega 50 nagy dózisú, elnyújtott felszívódású multivitamin ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, antioxidánsokkal és extra bioflavonoidokkal, melyet kifejezetten a felfokozott életvitelű emberek számára fejlesztettünk ki.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy a jód hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és az idegrendszer normál működéséhez?

Ugrás a termékhez 

 

Az általános vitaminhiány tünetei lehetnek:

fáradékonyság, kimerültség, levertség, rossz közérzet, étvágytalanság, a fizikai és szellemi teljesítmény romlása, az ellenállóképesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.


8 ok, amiért a CaliVita termékeit érdemes választani:

- A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.

- Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
- Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk.
- 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
- Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
- Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
- Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz.
- Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

Kinek ajánljuk a Super Mega 50 multivitamint?
- Mindenkinek ajánljuk a multivitamint, aki az immunrendszerét fokozottabban szeretné támogatni.
- Hűvösebb időben az ellenálló képesség növelésére is ajánljuk a multivitamint.
- Ajánljuk a multivitamint a  sportolóknak és nehéz fizikai munkát végzőknek.
- Fokozott szellemi megterhelés, stressz esetén is ajánljuk a multivitamint.
- Kiegyensúlyozatlan táplálkozás (kevés zöldség vagy gyümölcs fogyasztása, diéta,
vegetarianizmus) esetén is ajánljuk a multivitamint.
- Aktív vagy passzív dohányosoknak, szennyezett levegőjű települések lakóinak is ajánljuk a multivitamint.
-A multivitamint ajánljuk  azoknak, akik rendszeresen alkoholt fogyasztanak.
-A multivitamint a betegség utáni lábadozás elősegítésére.
-A multivitamint felszívódási zavarokkal küzdőknek is ajánljuk.

Ugrás a termékhez 

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac