Bioharmonex

Bioharmonex

2019.02.21 15:24

Harmonizálja életét az Új Bioharmonex 4.0 otthoni mágneses birezonancia készülékkel!


A BioHarmonex® kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett biorezonanciás készülék, amely nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. A bárki által könnyenkezelhető Bioharmonex készülék, modern, esztétikus megjelenésű. 

 

BioHarmonex® a biofizika, pontosabban a biorezonancia alapelvein működő, kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett készülék. A biorezonancia elvei szerint az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. Ez az energiamező az egyik módja annak, hogy a sejtek egymással kommunikáljanak, a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat elindítsák, illetve szabályozzák.

BioHarmonex® egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása remekül kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is.

A mágneses biorezonancia egyre szélesebb körben ismert és használt diagnosztikai és kezelési mód.A diagnózishoz, tehát a probléma megállapításához szükség van professzionális, szakember által kezelhető mágneses biorezonancia gépre, viszont a kezelés megvalósítható a BioHarmonex biorezonancia készülékkel is. Ez a kicsi, viszonylag olcsó, hordozható, egyszerűen és biztonságosan kezelhető készüléket bármikor használhatj a család. 

Kattints ide és nézzük meg miről is van szó pontosan!!!

Tied lehet akciós áron!!!!!
A termék eredeti ára: 287.280 Ft
DE!
216.000 Ft-ért az Öné lehet!
RÁADÁSUL!
kap hozzá egy 7-9000 Ft értékű terméket és a Bioharmonex nettó árának 7%-át (10.400 Ft) a következő hónaptól kezdve vitamin webáruházunkban levásárolhatja.  Mindezért AJÁNDÉKBA ADUNK egy tagsági kártyát, mellyel 25%-kal olcsóbban kaphat meg minden CaliVita terméket!
Kapcsolódó cikkeink:
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac