Cikkek

AC-Zymes

2019.03.02 12:28

AC-Zymes (100 kapszula) , Probiotikum

 

Adagolás: 1 kapszula naponta (60 napra elegendő)

Ugrás a termékhez

Az AC-Zymes olyan probiotikus készítmény, amely nagy csíraszámban tartalmaz Lactobacillus acidophilust. Ez egy különösen ellenálló, hasznos baktérium, mely támogatja az egészséges bélrendszert, pótolja a naponta ürülő probiotikus sejteket és részt vesz az immunrendszer munkájában. Segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna normális baktériumflóráját, így hatékonyan támogathatjuk emésztőrendszerünk egészséges működését

A bélflóra kényes egyensúlya könnyen felborulhat egészségtelen életmód, alkoholfogyasztás, antibiotikum kúra, stb miatt. A CaliVita AC-Zymes terméke Lb acidophilust tartalmaz, amely egyike a legnépszerűbb baktériumtörzseknek, hozzájárulva az emésztő- és immunrendszer egészséges működéséhez.

Mindannyiunk gyomor-bél rendszerében hatalmas mennyiségű mikroorganizmus él, ezeket összességükben bélflórának nevezzük. A bélflóra rendkívül sokféle mikroorganizmusból tevődik össze. Egy átlagos felnőtt testtömegéből kb. egy-másfél kg-ot tesznek ki. Nagy részük szimbiózisban él az emberi szervezettel, sőt elengedhetetlenek a szervezet egészséges működéséhez, ezeket nevezzük probiotikumoknak. Más baktériumok viszont kifejezetten károsak lehetnek.

A bélflóra egyensúlya nagyon érzékeny. Könnyen felborulhat bizonyos gyógyszerek – különösen antibiotikumok – alkalmazása során, stressz hatására („utazási hasmenés”), illetve gyomorrontások, hasmenéses állapotok során, stb. is, teret engedve a nemkívánatos baktériumok elszaporodásának.

A Lactobacillus acidophilus különösen ellenálló, hasznos baktérium. Akár 10 napig vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben. Kedvezőtlen környezetet teremt a különféle káros kórokozók (klosztridiumok, kólibaktériumok, gombák, stb.) számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a B-vitaminok szintézisében. Segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna normális baktériumflóráját, így hatékonyan támogathatjuk emésztőrendszerünk egészséges működését.

Tudtad-e?

Tudtad, hogy a Lactobacillus acidophilus képes csökkenteni az allergiás tüneteket?*

 

Felhasznált források:

* Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70

 8 ok, amiért a CaliVita termékeit érdemes választani:

 • A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz.
 • Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

 

Figyelem!

 • Hasmenés esetén az általános intézkedéseket (bőséges folyadékfogyasztás) a készítmény szedése mellett is szükséges betartani!
 • Mélygombás fertőzések (bőrgyógyászati, nőgyógyászati problémák) helyi gyógyszeres kezelése mellett, illetve után az Acidophilus tartós alkalmazása javasolt.
 • Súlyos gyomor-bél betegségek (pl. fekélyek, Crohn-betegség) esetén az alkalmazást megelőzően kérje ki orvosa véleményét!

Kinek ajánljuk?  Mire ajánljuk?

 • Antibiotikum-kúra alatt/után, egyéb tartósan szedett gyógyszerek bélflóra károsító hatásának kiküszöbölésére.
 • Mélygombás fertőzések (bőrgyógyászati, nőgyógyászati problémák) kezelésének kiegészítésére.
 • Stresszből eredő emésztési problémák esetén.
 • Gyomorrontás, hasmenés kiegészítő kezelésére.
 • Az alkohol és a dohányzás bélflóra-károsító hatásának kiküszöbölésére.

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac