Cikkek

A vércsoport jellemzői

2019.03.04 13:14

 

 

A vércsoport jellemzői

A CaliVita® International Vital termékcsalád egyike Európa legkorszerűbb  multivitaminjainak. Különlegessége, hogy nem ugyanazt az összetételt ajánlja mindenkinek. 

Mint azt már Ön biztosan tudja, az ember genetikai tulajdonságai – ezek közé tartozik a vércsoportok antigén állománya is – az egyik fő meghatározóját jelentik a betegségre való hajlamnak is. Más szóval a genetikai tulajdonságokhoz, illetve a vércsoportokhoz igazodó étkezés jelentősen befolyásolhatja egyes betegségek megelőzését.

D’Adamo doktor és kutatócsoportja nem csak az egyes élelmiszerek hatásait vizsgálta a különböző vércsoportokra, hanem az összefüggéseket a vércsoportok és a betegségek között. Arra a megállapításra jutottak, hogy az egyes vércsoportoknak meghatározható, tipikus megbetegedései vannak.

Ugyanez vonatkozik a vitaminokra, az ásványi anyagokra és a gyógynövényekre is. Egy adott vitaminkombinációnak más a feladata és más a hatása a különböző vércsoportú emberek szervezetében

 

A mai rohanó világunkban még, ha szeretnénk sem mindig adott a körülmény a megfelelő, minőségi, egészséges táplálkozáshoz. Hiába szeretnénk gyermekeinknek és saját magunknak is a legjobbat nyújtani, az iskolai és munkahelyi menza ezt nem mindig teszi lehetővé.

A legtöbb családban több vércsoport van jelen. Nem mindig sikerül mindenkinek személyre szabottan főzni, reggelit és uzsonnát készíteni.

Mindazoknak, akik szeretnék kompenzálni a nem megfelelő étkezésüket, a káros környezeti hatásokat vagy az agyonhajszolt életvitelüket, a vércsoport specifikus multivitaminokat ajánljuk, mert nem csak vitaminokat és ásványi anyagokat, hanem gyógynövényeket is tartalmaznak. Ezen felül ezeknek a készítményeknek az összetétele figyelembe veszi az egyes vércsoportú emberek alkati sajátosságait és szükségleteit.

A CaliVita® International Vital termékei hatékony, testreszabott multivitamok, több mint 40 féle hatóanyaggal. Összetételüket a legújabb tudományos eredmények felasználásával, valamit az egyes vércsoportok vitamin- és ásványianyag-szükségletének figyelembevételével alakították ki. Ezenfelül, az egészséget támogató gyógynövényeket is tartalmaznak a nagyobb hatásfok elérése érdekében.

Figyelembe veszi vércsoportodat, ami sok mindent meghatároz életünkben és egészségi állapotunkban egyaránt. Ez a kiváló összetételű vitamin- és ásványianyag-készítmény a szokásos összetevőkhöz képest értékes plusszokat is tartalmaz. Emellett olyan gyógynövények találhatóak meg benne, amelyek a Te vércsoportodnál gyakrabban előforduló betegségek megelőzését segítik.

Nézzük meg tehát, hogy az egyes vércsoportok esetében melyek azok a vitaminok és ásványi anyagok, amelyek ajánlottak, és melyek azok, amelyeket esetleg kerülni kell.

Vital A (90 tabletta)

Multivitamin A-vércsoportúaknak
A 15-25 ezer éve, a növénytermesztés elterjedésével kialakult A-vércsoportúak növényevő jellemzőket mutatnak. Táplálkozásukkal viszonylag jól ellátják szervezetüket ásványi anyagokkal, de optimális működését támogathatják B12-, C- és E-vitamin, valamint folsav és pantoténsav bevitelével. A Vital A készítményben az ásványi anyagokat és vitaminokat többek közt olyan gyógynövények egészítik ki, mint a galagonyalevél, az áfonya és az oregánó.
 • Vércsoportos étrend kiegészítésére A-vércsoportú embereknek.
 • Az egészséges életfolyamatok mindennapi fenntartásához, a vitalitás megőrzéséhez.
 • Az immunrendszer támogatására.
 • Influenzás, náthás időszakban az ellenálló képesség növelésére.
 • Betegség utáni lábadozás elősegítésére.

Kattints ide és válaszd a saját vércsoportodnak megfelelő vitamint!

Vital B (90 tabletta)
Multivitamin B-vércsoportúaknak
A B-vércsoport a vándorlások során alakult ki, igazodva a változó éghajlati tényezőkhöz. A B-vércsoportúak táplálkozása jellemzően vegyes, így az erre a vércsoportra specializált Vital B készítmény teljes körű vitamin- és ásványianyag-ellátottságot biztosít. Ezt egészítik ki a gyógynövények, köztük a bodzabogyó, a reishi gomba és a shiitake gomba kivonata.
 • Vércsoportos étrend kiegészítésére B-vércsoportú embereknek.
 • Az egészséges életfolyamatok mindennapi fenntartásához, a vitalitás megőrzéséhez.
 • Az immunrendszer támogatására.
 • Influenzás, náthás időszakban az ellenálló képesség növelésére.
 • Betegség után a lábadozás elősegítésére.
Vital AB (90 tabletta)
Multivitamin AB-vércsoportúaknak
A fejlődés során legutoljára kialakult vércsoport az A- és a B-vércsoport keveredéséből jött létre. Az AB-vércsoportúak étrendje vegyesen alakítható, bár a zöldségfogyasztás kedvezőbb hatásokkal jár. A számukra kifejlesztett Vital AB multivitamin emelt dózisban tartalmaz kalciumot és szelént. A vitaminokat és ásványi anyagokat olyan gyógynövények egészítik ki, mint a vörösszőlő-kivonat, a zellerlevél és a fokhagyma.
 • Vércsoportos étrend kiegészítésére AB-vércsoportú embereknek.
 • Az egészséges életfolyamatok mindennapi fenntartásához, a vitalitás megőrzéséhez.
 • Az immunrendszer támogatására.
 • Influenzás, náthás időszakban az ellenálló képesség növelésére.
 • Betegség utáni lábadozás elősegítésére.

Kattints ide és válaszd a saját vércsoportodnak megfelelő vitamint!

Vital 0 (90 tabletta)
Multivitamin 0-vércsoportúaknak
Az evolúció során legkorábban kialakult 0 vércsoportúak húsevéshez alkalmazkodtak. Ezzel könnyebben fedezhetik például vasszükségletüket, de egyes B-vitaminokból pótlásra szorulhatnak.
Vital 0 készítmény személyre szabottan tartalmazza a megfelelő vitaminokat és az olyan speciális növényi kivonatokat, mint a jukka, a kurkuma és a torma.
 • Az egészséges életfolyamatok mindennapi fenntartásához, a vitalitás megőrzéséhez.
 • Az immunrendszer támogatására.
 • Influenzás, náthás időszakban az ellenálló képesség növelésére.
 • Betegség utáni lábadozás elősegítésére.

Kattints ide és válaszd a saját vércsoportodnak megfelelő vitamint!

A 10 legnépszerűbb termékünk

Ahány CaliVita tag, annyiféle ízlés és annyiféle szükséglet. Azt, hogy milyen étrend-kiegészítőkre van szükségünk nagyban befolyásolja az életkorunk, az általános egészségi állapotunk és az életvitelünk is. Mégis van 10 termék, melyek tartósan a legkeresettebbek között vannak hónapról hónapra. Ezek azok a készítmények, amelyek mindenki számára képesek segítséget nyújtani. Nézzük meg közelebbről mi ez a 10 termék, és miért olyan népszerűek.

Alternate text

Két vitaminról ma már köztudott, hogy étrend-kiegészítő formában történő fogyasztása alapvetően fontos az immunrendszerünk fitten tartásához. Ezek a C- és D-vitamin.

Nem véletlen, hogy C 1000 Plus termékünk a legnépszerűbb. Az 1000 mg-ot tartalmazó C-vitamin készítményünk 3 hónapra elegendő. A késleltetett felszívódású termék időszakosan adagolva egész napos támogatást nyújt az erek, a csontok, a bőr, a szív, a fogak és az immunrendszer számára.

 

D-drops néven forgalmazott termékünk egy folyékony D-vitamin készítmény. Egy cseppje 400 NE, vagy 10 µg D-vitamint tartalmaz. Előnye, hogy az életkornak megfelelően adagolható csecsemőkortól idős korig. Napi D-vitamin adagunkat így könnyedén, ételeinkhez, italainkhoz hozzáadva juttathatjuk be szervezetünkbe. Egyre több kutatási eredmény igazolja, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben a megnövelt D-vitamin bevitel biztosíthatja leghatékonyabban az immunrendszer számára szükséges támogatást.

 

Egy multivitamin kiváló választás azok számára, akik nem szeretnének több különböző készítmény bevételével bajlódni. Harmadik legnépszerűbb termékünk a Super Mega 50 multivitamin, melynek több mint 25 alkotóeleme minden olyan vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és antioxidánst tartalmaz, amelyre szükség lehet a mindennapok során. Ez a nagydózisú formula különösen népszerű a sportolók körében.

Alternate text

Nem feledkezhetünk meg a megfelelő ásványi anyag bevitelről sem. Ezért is különösen népszerűek ásványi anyag készítményeink. A kalcium, a magnézium és a cink azok közé az elemek közé tartoznak, amelyek a napi szintű működésünkhöz szükségesek. Szerepet játszanak a csontok erősen tartásában és regenerálódásában, a fizikai és mentális megterhelés kezelésében és támogatják

immunrendszerünket. Calcium Magnesium PLUS készítményünk kifejezetten azoknak készült, akik testük fizikai ellenállóképességén szeretnének javítani, a MagneZi B6 pedig azoknak, akik a fizikai és mentális megterhelés tüneteit, mint az izomgörcsöt, alvászavart, vagy ingerültséget szeretnék csökkenteni.

A népi gyógyászatban használatos növényekről már mind tudjuk, hogy működnek, hiszen máskülönben nem lennének részesei a több ezer évre visszatekintő kultúráknak. A Rhodiola rosea koncentrátumot tartalmazó Rhodiolin készítményünket mindenki szereti a szervezetre gyakorolt nyugtató hatása miatt. Ez az adaptogén gyógynövény, a hozzászokás veszélye nélkül hatékony segítség lehet a stressz, a borús hangulat, a fáradékonyság és a koncentrációhiány leküzdésében. A növényből készült teának Szibériában és a Távol-Keleten van a legnagyobb kultúrája, ahol a mondás úgy tartja, 100 évig is élhet az, aki a növényből készült teát fogyasztja.


A fokhagyma fertőtlenítő, vírus- és gombaölő, valamint antioxidáns hatását mindannyian jól ismerjük. A Garlic Max egyetlen kapszulája 1000 mg friss fokhagymával egyenértékű koncentrátumot tartalmaz. Ráadásul a fokhagyma kellemetlen illatát elkerülve bátran fogyaszthatjuk és élvezhetjük jótékony hatását.

 

Joint ProteX FORTE készítményünk kifejezetten komplex védelmet biztosít a porcok és ízületek számára, hiszen egyesíti a jól bevált népi praktikákat (indiai tömjénfa, réti legyezőfű, kurkuma) a modern kori orvostudomány eszközeivel (hialuronsav, glükózamin-szulfát, kondroitinszulfát).

 

Az oxigén életünk egyik alapfeltétele. A Low Deuterium Oxy Crystal® egy alacsony deutériumtartalmú, stabilizált oxigéntartalmú koncentrátum, amely segíti a sejtek oxigénellátását. Mivel a mágnesesen kezelt víz oxigénnel telítetté válik, így képes a kórokozók elpusztítására. Serkenti, erősíti az immunrendszert, emellett energetizál, sőt még a pH egyensúly fenntartásában is segítségünkre van.

 

Végül, de nem utolsósorban ott szerepel az igen közkedvelt termékek között az AC-Zymes PLUS probiotikus készítményünk, amely 6 különböző baktériumtörzsből 6 milliárd csíraszámban tartalmaz pre- és probiotikumokat. A feldolgozott élelmiszerek, az alkoholfogyasztás, a stressz, a gyógyszerek mind-mind pusztítják a hasznos bélflórát. Márpedig a bélrendszer bizonyos szempontból fontosabb az immunrendszerünk számára, mint a csecsemőmirigy vagy a lép. Igazán nem árt tehát segítséget nyújtanunk emésztőrendszerünk zavartalan működéséhez. Márpedig egészséges bélflóra nélkül ez szinte lehetetlen.

Próbáld ki te is TOP 10 termékeinket!

 

 

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac