Cikkek

Rhodiolin a természetes nyugalom

2019.03.05 13:12

Lehangolt,depressziós,feszült,stresszes???

Stressz!!!!

Tudod ez mit jelent?

A legtöbben úgy gondoljuk, tudjuk is mit jelent, és hogy bennünket ez biztos nem érint. Vagy maximum egy kicsit...de érezte már ,hogy nem tud uralkodni magán és kirohanásai megrémisztenek másokat is???Váratlanul tör elő és igazán oka sincs rá ,hogy kiabáljon és feszült legyen!!

Mitől is lehet???

Munkahely?

Párkapcsolat?

Elégedetlen az életével?

Elégedetlen magával?

Nagyok az elvárások saját magával szemben?

A minden napi kemény munkahelyi versengés és a főnökeink, vagy ügyfeleink elvárásai hatására a stressz reakciók beindulnak. Megnő a vérnyomás, felgyorsul a szívverés, megváltozik a verejtékezés, ezzel a só-víz háztartás, illetve a tápcsatorna ereiből és a lépből a vázizomzat felé áramlik a vér.

Ha a stresszkeltő szituáció folyamatos, hosszabb ideig tart, ismétlődik, érzelmeink hullámozhatnak és súlyosabb helyzetben a szorongás és az agresszió kórossá válhat, depresszióba fordulhat, a megküzdő erőfeszítések, próbálkozások sikerétől függően.

Gyakran fordul elő Önnel???

Ha igen idővel ezeket fogja érezni!!!Szeretné??

-alvászavarok

-gyomorfekély

-magas vérnyomás

-migrén

-koszorúérgörcs

-infarktus

-vastagbélgyulladás

vagy akár rosszindulatú daganat is kialakulhat.

Stressz hatására megváltozik az immunrendszer működése, sőt a nemi funkciók is.

A reggeli feszült helyzetnek délutánra már az emléke sem él bennünk, pedig a szervezetünkben elindult folyamatok még messze nem normalizálódtak.

A vérnyomás tartósan emelkedetté válik, mivel a felgyorsult szívverés miatt az erek nem képesek rugalmas falukkal a finom szabályozásra. A megnövekedett verejtékezés felborítja a só-háztartást, ezzel tovább rontja a finom szabályzás lehetőségét. Nem véletlenül a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a magas vérnyomás az elsődleges következményei a stressznek. Amiben egyébként Magyarország igen előkelő helyet foglal el a "világranglistán".

Az állandósult rejtett stressz miatt a tápcsatornában jelentkező tartós vérellátási zavar fokozza a fekély hajlamot, és rontja az emésztést. A rossz emésztés és az újabb stressz, növeli a savtermelést, ami tovább rontja a helyzetet. Ráadásul ez egy ördögi kör, mivel az egészségromlás miatt csökken a munkaképesség, ami újabb stressz forrásként jelentkezik.

 Ugrás a termékhez

Hogyan tud ezen segíteni????

Mindenképpen foglalkoznunk kell a stressz kezelésével, mert végzetes következményei lehetnek egészségünkre.

Mivel munkahelyünkön nem vezethetjük le a stresszt, mondjuk egy jó kis ordítozással hajcsár főnökeinkkel szemben, más módszert kell keresni.
Az egyik ilyen módszer a sport.

A Brit Szív Alapítvány egy közleményében leírja, hogy évente 135 ezren halnak meg szívbetegségben, amit rendszeres sportolással le lehetne szorítani 12 ezerre. Drámai különbség, nem igaz?

 Be kell építeni a mindennapi rutinba, hogy mozogjunk az egészségünkért.

Csokoládé, alkohol vagy nyugtató?

Sokan, főleg a hölgyek, hajlamosak a stresszt csokoládéba fojtani. Ami azért hiba, mert a csokoládé ugyan felszabadít némi endorfint, amit "boldogság hormonként" ismerünk, de ez csak még jobban elfedi az elfojtott stresszt, ahelyett, hogy segítene a feldolgozásában.

Ugyan ez érvényes a vezetői réteget érintő menedzser-alkoholizmus néven ismert stressz-betegségre. Azzal az extrával, hogy az alkohol nemcsak hogy tüneti kezelés a stressztre, ráadásul még tönkre is teszi az embert! És hát kár elinni egy szép karriert!

Mások, még az ennél is könnyebb utat választják, és nyugtatóhoz nyúlnak. A siker gyors, míg a mellékhatások vég nélküliek. Ezért aztán mielőtt elkezdünk kilószámra szedni valamilyen szintetikus nyugtatót, vegyük számításba a természet adta lehetőségeket.

Rhodiola rosea egy adaptogén gyógynövény, amely a népgyógyászati megfigyelések szerint meghosszabbíthatja az életet, és fogyasztóját megerősíti a testet és lelket ért káros hatásokkal szemben. Hatóanyagai támogatják a szervezet ellenállóképességét, enyhítik a stressz és feszült életmód okozta tüneteket, támogatják az idegrendszert, valamint általános roboráló hatással bírnak.

A Rhodiolin általános közérzetjavító, segít fenntartani a szellemi frissességet, vitalitást kölcsönöz a szervezetnek.

Tudtad, hogy az adaptogén növények pontosan olyan mennyiségben hasznosulnak szervezetünkben, amennyire szükségünk van? Se több, se kevesebb! E nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetően ezek a növények – a gyógyszerekkel ellentétben – nem okoznak függőséget, mellékhatásuk nem ismert, gyengéden együttműködnek szervezetünkkel, és hatásuk akkor is folytatódik, ha hosszú távon használjuk őket, tehát nem alakulhat ki hozzászokás.

 Ugrás a termékhez

A dokumentált hatások a Rhodiola rosea gyógynövényről!!!!

-a Rhodiola rosea adaptogén 

-a Rhodiola rosea kardioprotektív (a szív- és érrendszeri problémák elleni hatás)

-a Rhodiola rosea csökkenti, illetve korai szakaszban megszünteti a depressziót

-a Rhodiola rosea csökkenti a stressz káros hatását a szívre, normalizálja a rendellenes szívverést

Az immunfelderítés javítása - daganatellenes hatás

-a Rhodiola rosea szívritmus szabályozó és védi a szívet károsító helyi vértelenség ellen

-a Rhodiola rosea a mentális és kognitív funkciókat javítja

-a Rhodiola rosea növeli az agy és az izmok vérellátását

-a Rhodiola rosea javítja a sportolók teljesítőképességét és elősegíti az anabolizmust

-a Rhodiola rosea javítja a fizikai teljesítőképességet

-a Rhodiola rosea lehetővé teszi az anyagcsere-tartalékok hatékonyabb kihasználását

- a Rhodiola rosea fájdalomcsillapító

-a Rhodiola rosea a szexuális funkciókat javítja, növeli a szexuális energiát

-a Rhodiola rosea Antidiabetogén (szénhidrát-anyagcsere szabályozásának összehangolásában is segítségére lehet

-a Rhodiola rosea védi a májat a mérgező anyagoktól

Erős általános antioxidatív védelem a sejtek szintjén,Homeosztázist hoz létre a szervezetben

Az idős korral összefüggő zavarok és betegségek ellen védi a szervezetet

-a Rhodiola rosea javítja az általános közérzetet, a szellemi frissességet, az emlékezetet és általában serkenti a szellemi munkát

-a Rhodiola rosea a Cukorbetegeknél serkenti az inzulin termelődését, illetve növeli az inzulinérzékenységet

-a Rhodiola roseának magas antioxidáns hatása van

Mostanra az aranygyökér már nem csak a kiváltságosok számára elérhető! Sportoljon, lazítson, kiránduljon, és ha még mindig hiányzik valami a nyugodt és kiegyensúlyozott élethez, akkor már akár holnap próbára teheti a Rhodiolint.

Az adaptogén növényi feszültségoldók szelíd hatású szerek, alkalmazásuk nem vezet pszichés változások kialakulásához. Nem kell hozzá szokástól tartani. Nincsenek toxikus mellékhatásaik, szemben számos szintetikus alapanyagú nyugtatóval.

 

      Ugrás a termékhez

 

#rhodiolin #rhodiolarosea #antioxidáns #fáradtság #gyengeség #harmónia #adaptogén #egészség #természetes #támogatás #sugárterápia #rák #gyógyítás #vércukor #máj #diabetes #vérnyomás #memória #szorongás #depresszió #fáradtság #kiegyensúlyozottság #kipihent #calivita #étrendkiegészítők #vitaminok #multivitaminok #cukorbetegség #segít #emlőrák #vastagbélrák #tüdőrák #alvászavar #spotolók #állóképesség #erőnlét #egészségeséletmód #rhodiolin 

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac