Cikkek

Calcium Magnesium PLUS

2019.03.05 15:12

 

Calcium Magnesium PLUS  (100 kapszula) 

Kalcium, magnézium + D3- és K2-vitamin

 

    

Adagolás: 2db kapszula naponta (50 napra elegendő)

Ugrás a termékhez

A Calcium Magnesium PLUSa csontrendszer épségének megőrzését, a normális izomműködést és az idegrendszert támogató, kalciumot és magnéziumot tartalmazó készítmény, melyet a kalcium jobb felszívódásának érdekében D3- és K2-vitaminnal egészítettünk ki.

Ha szeretnéd a megfelelő csonttömeget elérni és fenntartani, vagy megelőzni, lassítani a csontritkulást, akkor a Calcium Magnesium PLUS segítséget nyújthat ebben!

 

A csontépítő

A Calcium Magnesium Plus egy csontok egészséges működését támogató, kalciumot és magnéziumot tartalmazó készítmény, melyet a jobb hasznosulás érdekében D3 és K2 vitaminnal egészítettünk ki.

A kalcium és magnézium a makroelemek csoportjába tartozó ásványi anyagok. A szervezetben ellátott feladatuk nagyon sokrétű, mely közül a legismertebb, hogy támogatják a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartását.

A kalcium hasznosulása nagyon sok tényezőn múlik a szervezetben, egyik ilyen a megfelelő a D-vitamin ellátottság. Ebből indult ki a fejlesztési irány, melynek eredményeképp az évek óta közkedvelt készítményt ezzel a vitaminnal egészítettük ki.

A D-vitamin egy szteroidszármazék, mely zsírban oldódó, hővel szemben ellenálló vitamin. A D-vitamin elősegíti a kalcium felszívódását a bélcsatornából, a csontokba való beépülését, valamint segít megőrizni a vérplazma kalcium egyensúlyát.

 

Ez utóbbi azért fontos, mert a kalcium, a csontépítő szerepén túl, az egészséges izomműködésben, az idegrendszer működésében, véralvadás normál folyamatában is fontos szerepet játszik, melyekhez a vérplazmában levő kalciumra van elsősorban szükség.

A kalcium és a magnézium aránya tapasztalatok szerint 2:1 kell, hogy legyen. A korszerű készítmények, mint például a Calcium Magnesium Plus, e két makroelemet együtt és ilyen arányban tartalmazzák.

Tudta, hogy a szervezet nem képes kalciumot előállítani, tehát csak a táplálékból vagy étrend-kiegészítőkből juthatunk hozzá ehhez a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen anyaghoz?

Hiánytünetek:

A kalcium hiánytünetei lehetnek izomgörcsök, izomfájdalom, töredező körmök, gyenge, szúvas fogak, gyakori csonttörés, emésztési problémák. Súlyos esetben a lassú, fokozott kalciumszint csökkenés csontritkuláshoz vezethet.

8 ok, amiért a CaliVita termékeit érdemes választani:

 • A CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket.
 • Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására.
 • Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk.
 • 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre.
 • Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében.
 • Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül.
 • Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz.
 • Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik.

 

 Figyelem!

Tartós, nagy mennyiségű kalciumbevitel esetén kérd ki kezelőorvosod véleményét!Kumarin-alapú (pl. Warfarin) vérhígítót szedők egyeztessenek kezelőorvosukkal a termék használata előtt.A dohányzás, kávé, tea, valamint a magas rostbevitel, illetve egyes növényekben (pl. sóska, rebarbara) található oxálsav, fitin a kalcium felszívódását gátolhatják. A magas fehérjefogyasztás a vesén át történő kalcium-kiválasztást fokozza.

 

Kinek ajánljuk?

 • Csonttörés után a regenerálódás elősegítésére.
 • Várandósoknak a megfelelő magzati csontfejlődéshez és a fogak egészségének megőrzéséhez.
 • Fiataloknak az egészséges csontozat felépítéséhez.
 • Középkorúaknak az egészséges csontozat megtartásáért és a csontritkulás megelőzésére.
 • Idősebbeknek a csontleépülés lassítására.
 • Azoknak,akik nem fogyasztanak tejet,tejtermékeket,vagy rendszeresen kávét,foszforsavtartalmú,szénsavas üdítőket isznak.

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

 

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac