Cikkek

Miért érdemes naponta Organic nonit fogyasztani?

2019.04.12 20:32

Miért érdemes naponta Organic Noni-t fogyasztani?

Antibakteriális hatása segíthet elkerülni bizonyos fertőzéseket, vagy megkönnyíteni azok kezelését. A Organic noniban található hatóanyagok egy része a leggyakoribb ételfertőzéseket és mérgezéseket okozó baktériumok ellen hat. Más vizsgálatok a TBC-t okozó baktérium gátlásában az antibiotikumokhoz hasonlítható eredményességét bizonyították.

magas vérnyomás ellen is hatásos lehet Organic nonival kiegészíteni a terápiát, ugyanis enyhe vérnyomáscsökkentő és vízhajtó hatását igazolták több vizsgálatban is.

Egy 2010-es kutatás szerint az Organic noni napi fogyasztása megakadályozta, hogy a magas zsírtartalmú étrend következtében megnőjön a vér triglicerid és LDL-koleszterin szintje. Ezek a vérzsírok nagyban felelősek az érelmeszesedésért és a szívbetegségek egy részéért, így az Organic noni fogyasztásával hozzájárulhatunk ereink és szívünk védelméhez is.

Több vizsgálat is alátámasztotta a fogyasztók tapasztalatát, mely szerint az Organic non fájdalom- és gyulladásgátló hatással is rendelkezik. A kutatók feltételezik, hogy hasonló módon fejti ki hatását, mint az általánosan alkalmazott gyulladásgátlók, azonban kíméletesebb a gyomor-, és bélrendszerhez, így nincsenek kellemetlen mellékhatásai.

In vitro (élő szervezeten kívüli) vizsgálatokat  Organic noni rendkívüli antioxidáns hatását is alátámasztották. A kísérlet szerint közel háromszor hatékonyabban védte a sejteket a szabad gyököktől, mint a C-vitamin, így az Organic noni részt vehet a sejtjeink és természetesen a DNS védelmében (így az egészséges sejtosztódásban) is.


A fenti felsorolás korántsem teljes. Ha kíváncsi a noni további jótékony hatásaira, kísérje figyelemmel későbbi cikkeinket is, melyekben igyekszünk a lehető legalaposabban bemutatni a gyümölcsök királynőjét!

Azonnali 25% kedvezmény a Nonira

Kosárba

Cikkek az Organic Noniról:

-Noni a gyümölcsök királynője

-Noni hatóanyagai és vitaminjai

-Noni a Jókedvért!

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac