Cikkek

Liquid Chlorophyll 10 előnye

2019.04.15 22:34

A Liquid Chlorophyll nem csak lúgosításban, de méregtelenítésben is a legelső!

Mostanában nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a zöld színtestet tartalmazó táplálék-kiegészítők.     
Ennek az oka, hogy a klorofill tartalmú készítmények lúgosítanak, méregtelenítenek,
és általános jó hatással vannak a szervezetre.
Toxin alapvetően bármely anyag lehet, mely irritáló és/vagy káros hatást fejt ki a szervezetre.
Megterheli biokémiai funkcióinkat, negatív hatással van szervezetünk 
működésére.
Toxinokkal pl. helytelen táplálkozás, gyógyszerek mellékhatása, környezeti
ártalmak miatt
vagy bizonyos anyagcsere folyamatok következményeként is 
találkozhatunk.
A klorofill természetes védelmet nyújthat ezen káros hatások ellen!


A jobb készítmények nem csupán a növények szárított porát tartalmazzák, hanem közvetlenül a hatóanyagot, azaz a klorofillt.
Sőt, a legjobb eredményeket akkor tapasztalhatjuk meg, ha a választott készítményünknem is zsírban oldódó klorofillt, hanem víz-oldékony klorofillint tartalmaz. Ilyen vízben oldódó klorofillint tartalmaz a lucernából kivont Liquid Chlorophyll termék. A lucernát évszázadok óta használják általános állapot javító és fiatalító szerként.

Tisztító méregtelenítés

A Liquid Chlorophyll elősegítheti a máj, az epe, a vastagbél, a teljes emésztő rendszer, a nyirokrendszer (nyirokvezetékek, nyirokcsomók), a légző szerveink (tüdő, légcsövek, orr, orrüreg, torok), a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték-, könny- és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.
Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy azokat a régóta elraktározott és zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldhatja, és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerűbb méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel nem tudnánk megszabadulni. Az elsavasodott és méreganyagokkal telített test, gyakran kellemetlen szagú izzadtsággal párosul, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal és alapossággal fürdünk. A klorofill belső dezodorként is jól használható, ezért már az ötvenes években is alkalmazták különböző emésztőszervi megbetegedések során, a kellemetlen szagok csökkentésére.

A klorofill áldásos hatását oldalakon keresztül sorolhatnánk, ehelyett most összegyűjtöttük 10 előnyét:

1. A klorofill csökkenti az éhséget. Egy 2013 szeptemberében megjelent tanulmány szerint húsz mérsékelten túlsúlyos nő 1 hétig naponta 2-szer klorofill tartalmú, 1-szer a nélküli ételt kapott. Arról számoltak be, hogy a klorofill tartalmú étkezés után kevésbé lettek éhesek, és a vércukorszintjük is stabilabb volt. A tapasztalatok
szerint a klorofillal csökkenteni lehet az éhségérzetet, és elősegítheti a fogyást is.
2. Tisztít és szagtalanít. A klorofill kiváló belső „dezodor” testszag ésinkontinencia esetében is. Ezt idősek otthonában élő 62 betegen vizsgálták. Az érintettek arról is beszámoltak, hogy székrekedésük enyhült, és csökkent beleikben a gázképződés.
3. Gyorsítja a gyógyulást és a regenerálódást. A klorofill gyógyulást elősegítő hatását már 100 évvel ezelőtt is vizsgálták a Butler Egyetemen, melyet a legújabb kutatások is alátámasztanak.
4. Erőteljes, természetes méregtelenítő. A bélcsatorna méregtelenítése mellett aklorofill akadályozza a nehézfémek felszívódását, és egy kutatásbebizonyította, hogy ugyanezt teszi bizonyos rákkeltő anyagokkal is. A vizsgálat szerint a szervezetbe került aflatoxin – mely ismert rákkeltő – 95% -a kiürült a szervezetből a klorofill fogyasztását követő egy napon belül.
5. A sült húsok, bő olajban sült ételek tartalmaznak olyan vegyi anyagokat (pl.:akrilamid), melyek károsíthatják a vastagbél szövetét, lehetőséget teremtve a bélrák kialakulására. Az egyidejűleg klorofillt is fogyasztóknál a
vastagbélszövet vizsgálata kimutatta, hogy a szövetkárosodás mértéke elmaradt a klorofillt nem fogyasztókhoz képest.
6. Szupererős antioxidáns! A klorofill védi a sejteket az oxidatív károsodástól, aszabad gyökök károsító hatásától.
7. Képes megállítani a Candida albicans gomba növekedését. Mivel a lakosság 60-70%-a Candida fertőzött, ennek hatalmas jelentősége van.
8. Antibakteriális hatású. A hagyományos orvoslás régóta használja a klorofillt fertőzések esetén, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a klorofill megszünteti a gyulladással járó duzzanatot és a vörösséget.

9. Segít a vérszegénységben szenvedőknek. Az algákból és a lucernából kivont klorofill jó vasforrás, amely könnyen felszívódik.
10. Jótékonyan hat az emésztésre és feltölti a szervezetet energiával. A sok pozitív élettani hatás mellett lúgosít, továbbá gazdagon ellátja szervezetünket vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Megszabadulnál pár kilótól??

A FOGYÓKÚRA ELSŐ LÉPÉSE: MÉREGTELENÍTÉS
Arra nap mint nap odafigyelünk, hogy kívülről megtisztítsuk a testünket: zuhanyzunk, kezet, hajat és fogat mosunk, és az arcunkat is rendszeresen ápoljuk. A belsőnket viszont sokszor elhanyagoljuk, pedig ott is gyűlnek a nemkívánatos salakanyagok, amelyektől időközönként meg kell szabadulni.
A sikeres fogyás titka az alapos tervezésben rejlik, melynek egyik legfontosabb része az, hogy miként kezdünk hozzá a fogyókúrához.
Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy hogyan indítjuk a fogyókúrát. Ha csak kevesebbet eszünk, vagy sokat, de alacsony tápértékkel, a szervezetünk kétségbeesetten próbálja majd hasznosítani az utolsó morzsákat, így reagálva a tápanyagbevitel drasztikus csökkenésére. Ráadásul a csökkentett tápanyagbevitellel csökken a szükséges vitaminok és ásványi anyagok bevitele is. Tehát ha, vaktában nekivágunk, lehet, hogy komoly eredményt nem érünk el, viszont testileg-lelkileg megvisel minket az önsanyargatás, és utána fáradtabbnak érezzük majd magunkat, mint előtte. Készítsük hát fel a szervezetünket a fogyókúrára!
Szabadítsuk meg a szervezetünket a sok méreganyag is. A méreganyagok jelenléte sok baj forrása, de a lerakódott salakanyagok is legalább ilyen veszélyesek, mivel korlátozzák a hasznos tápanyagok, ásványi anyagok vagy vitaminok felszívódását. Éppen azért logikus, ha első lépésként megszabadítjuk szervezetünket a mérgektől és a lerakódott salakanyagoktól.
A Liquid Chlorophyll nem csak lúgosításban, de méregtelenítésben is a legelső!
Egy ilyen méregtelenítéssel kombinált fogyókúra után pedig könnyebben nézhetünk szembe a tavasz, majd pedig a nyári fürdőruha szezon kihívásaival, melyhez támogató segítséget nyújtanak a kívánt testsúly elérését célzó készítmények.


Tudtad?

Tudtad, hogy a klorofillt zöld vérnek vagy a növények vérének is nevezik, hiszen molekulaszerkezete nagyon hasonló a vér hemoglobinjához. De fontos különbség például,hogy a hemoglobin vas(II)-iont, míg a klorofill magnéziumiont tartalmaz.
Tudtad, hogy egyes elméletek szerint a narancsbőr a zsírszövetben felhalmozódott méreganyagokból áll, melyek vizet kötnek meg? A narancsbőr elleni kezelésnek így első, elengedhetetlen lépése a méregtelenítés!*

Klorofill Forrásai:

A növények "vérének" is nevezik, mert molekulaszerkezetét és kémiai összetételét tekintve csaknem azonos a vér hemoglobinjával, csak míg abban vas, ebben magnézium áll a központi helyen. Valamennyi növényben megtalálható, de a legjobb forrásai a zöld levelű növények, például lucerna, zöldárpa, tarackbúza, petrezselyem, algák.

Hatásai:

Erőteljes tisztító, dezodoráló, szagtalanító hatású. Baktériumellenes, serkenti az új szövetek növekedését, a sebgyógyulást, közben csökkenti a fertőzés veszélyét. Mérsékli a vér koleszterinszintjét, erősíti az immunrendszer működését. Mire jó? A középfül fertőzése és gyulladása, a cukorbetegség szövődményeként keletkező lábszárfekély, különböző fertőző és gyulladásos bőrbetegségek (például impetigo ), hüvelygyulladás (vaginitis), a méhnyak fertőzései esetén egyaránt hasznos. Gyorsítja a sebek, sérülések és fekélyek gyógyulását, a sérült bőr regenerálódását. Radioaktív sugárszennyeződés esetén segíthet a fogyasztása. A szervezetben egyfajta belső dezodorként működik, segít eltávolítani a testünkben összegyűlt szennyező anyagokat. Enyhíti, esetleg megszünteti az emésztőszervi vagy húgyúti rendellenességek miatt keletkező testszagot, illetve a vizelet és a széklet kellemetlen szagát .Jó tudni Aki klorofilltartalmú készítményt szed, annak a vizelete vagy a széklete esetleg zöld színűvé válhat, ez azonban semmilyen aggodalomra nem ad okot. Tizenkét évesnél fiatalabb gyerekek, valamint terhes vagy szoptató anyák esetében a klorofill szedését beszéljék meg a kezelőorvosával!

 

Figyelem!
A klorofill felhasználását terhes és szoptatós anyákon még nem tesztelték, ezért alkalmazása
terhesség és szoptatás alatt kizárólag orvosi felügyelet mellett történjen! A klorofill zöldes
színűre festheti a vizeletet és a székletet, valamint elszíneződést okozhat a nyelven.


Kinek és Mire ajánljuk?
- A liquid chlorophyll az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállításához ajánljuk.
- A liquid chlorophyll méregtelenítő kúrához ajánljuk.
- A liquid chlorophyll az emésztés segítésére ajánljuk.
- A liquid chlorophyll kellemetlen szagú lehelet esetén belső dezodorként ajánljuk.
- A liquid chlorophyll refluxos panaszok enyhítésére ajánljuk.
- A liquid chlorophyll sebgyógyulás elősegítésére ajánljuk.
- A liquid chlorophyll sugárkezelés és citosztatikus kezelés mellékhatásainak csökkentésére ajánljuk.


Hogyan segíthet a Liquid Chlorophyll ?
- A liquid chlorophyll ellátja vitaminokkal és ásványi anyagokkal szervezetünket.
- A liquid chlorophyll segít helyreállítani a pH-egyensúlyt.
- A liquid chlorophyll segít megszabadulni a méreganyagoktól.
- A liquid chlorophyll erős antioxidáns hatásának köszönhetően segíti a szabad gyökök megkötését, valamint erősíti a káros UV-sugárzás elleni védelmet.

- A liquid chlorophyll segít a vérsejteknek az oxigént a sejtekbe és szövetekbe juttatni.
- A liquid chlorophyll enyhíti a kellemetlen testszagokat, hatékony belső „dezodoráló”.
- A liquid chlorophyll csökkentheti a fáradtságérzetet, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású
Kellemes fodormenta ízű, így például ásványvízbe keverve is fogyasztható

 

Kattints ide a termékért

Tekintse meg TOP 10 termékünket

Kapcsolódó cikkek:

-Itt az ideje a tavaszi méregtelenítésnek!

-Méregtelenítés,Lúgosítás

Forrás:
- Stenblom EL, Montelius C, Östbring K, Håkansson M, S Nilsson, Rehfeld JF, Erlanson-Albertsson C. Supplementation által tilakoidok
a magas szénhidráttartalmú étkezés csökkenti az éhségérzetet, emeli CCK szint, és megakadályozza az étkezés utáni hipoglikémia
túlsúlyos nők. Appetite. 2013 szeptember 68: 118-23. doi: 10.1016 / j.appet.2013.04.022. Epub 2013 április 28.
- Fiatal RW, Beregi JS Jr. használata klorofillinnel az ellátás idős betegek. J Am Geriatr Soc. 1980 Jan; 28 (1): 46-7.
- Esten, Mabel M. és Dannin, Albert G. (1950) : "A klorofill-terápia és kapcsolata a kórokozó baktériumok." Butler Egyetem
Botanikus Studies: Vol. 9, 21. cikk.
- Weir D, Farley KL. Relatív szállítási hatékonyság és kényelem a spray és kenőcs készítmények papain / urea / klorofillinnel
enzimes seb terápiák. J Seb Sztómások Continence Nurs. 2006 szeptember-október; 33 (5): 482-90.
- JUBERT C, Mata J, Lakatos G, Dashwood R, Pereira C, Tracewell W, Turteltaub K, Williams D, Bailey G. hatásai a klorofill és
klorofillinnel alacsony dózisú aflatoxin B (1) farmakokinetikáját humán önkéntesek. Cancer Res Előző ( Phila). 2009 Dec; 2 (12):
1015-1022. doi: 10,1158 / 1940-6207.CAPR-09-0099. Epub 2009 december 1.
- Shaughnessy DT, Gangarosa LM, Schliebe B, Umbach DM, Xu Z, a Macintosh B, Knize MG, Matthews PP, Swank AE, Sandler RS,
DeMarini DM, Taylor JA. gátlása sült hús okozta colorectalis DNS-károsodás és megváltozott szisztémás genotoxicitás emberek
által crucifera, klorofillinnel, és a joghurt. PLoS One. 2011 április 25, 6 (4): e18707. doi: 10,1371 / journal.pone.0018707.
- Zhang YL, Guan L, Zhou PH, Mao LJ, Zhao ZM, Li SQ, Xu XX, Cong CC, Zhu MX, Zhao JY. [A védő hatását klorofillinnel oxidatív
károsodás ellen és annak mechanizmusa]. Zhonghua Nei Ke Za Zhi. 2012 június; 51 (6): 466-70.
 El-Sayed WM, Hussin WA, Mahmoud AA, AlFredan MA. A Conyza triloba kivonatok magas klorofill tartalma és gyökfogó aktivitás
rákellenes aktivitást sejtvonalak. Biomed Res Int. 2013-2013: 945.638. doi: 10,1155 / 2013/945638. Epub 2013 május 23.
- Balder HF, Vogel J, Jansen MC, Weijenberg MP, van den Brandt PA, Westenbrink S, van der Meer R, Goldbohm RA. hem és a
klorofill-bevitel és kockázata végbélrák Hollandiában kohorszvizsgálatban. Cancer Epidemiol biomarkerek Előző. 2006 Apr; 15
(4): 717-25.
- Dingley KH, Ubick EA, Chiarappa-Zucca ML, Nowell S, Abel S, Ebeler SE, Mitchell AE, Burns SA, Steinberg FM, Clifford AJ. Hatása
táplálék-összetevők a chemopreventive potenciál adduktképződés az alacsony dózisú a heterociklikus aminok PhIP és IQ és fázis II
májenzimek. Nutr Cancer. 2003; 46 (2): 212-21.
- Lilian Eiko Maekawa, Lamping Roberta, MARCACCI Sidnei, Marcos Yasunori Maekawa, Maria Renata Giazzi NASSRI, Cristiane Yumi
Koga-Ito. antimikrobiális aktivitást a klorofill-alapú megoldás a Candida albicans és Enterococcus faecalis. Revista Sul-brasiliera de
Odontologia 01/2007.
- Subramoniam A, Asha VV, Nair SA, Sasidharan SP, Sureshkumar PK, Rajendran KN, Karunagaran D, Ramalingam K. klorofill
revisited: gyulladáscsökkentő tevékenységét klorofill a és gátolja a kifejezés a TNF-gén által ugyanaz. gyulladást. 2012 június 35
(3): 959-66. doi: 10,1007 / s10753-011-9399-0.
- Miret S, Tascioglu S, van der Burg M, L Frenken, Klaffke W. In vitro a vas bio hem analóg nátrium-vas klorofillinnel. J Agric Food
Chem. 2010 január 27; 58 (2): 1327-1332. doi: 10,1021 / jf903177q.

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac