Cikkek

Liquid Chlorophyll 10 előnye

2019.04.15 22:34


A Liquid Chlorophyll nem csak lúgosításban, de méregtelenítésben is a legelső!

Tisztító méregtelenítés

A Liquid Chlorophyll elősegítheti a máj, az epe, a vastagbél, a teljes emésztő rendszer, a nyirokrendszer (nyirokvezetékek, nyirokcsomók), a légző szerveink (tüdő, légcsövek, orr, orrüreg, torok), a vizelet kiválasztó rendszer (vesék, hólyag, húgycső), a bőr (verejték-, könny- és faggyúmirigyek) méregtelenítési folyamatait.
Olyan alapos méregtelenítést végez, hogy azokat a régóta elraktározott és zsírral körbevett savas melléktermékeket és toxinokat is feloldhatja, és kiüríti a testünkből, amiktől az egyszerűbb méregtelenítő diétákkal vagy böjtökkel nem tudnánk megszabadulni. Az elsavasodott és méreganyagokkal telített test, gyakran kellemetlen szagú izzadtsággal párosul, függetlenül attól, hogy milyen gyakorisággal és alapossággal fürdünk. A klorofill belső dezodorként is jól használható, ezért már az ötvenes években is alkalmazták különböző emésztőszervi megbetegedések során, a kellemetlen szagok csökkentésére.

A jobb készítmények nem csupán a növények szárított porát tartalmazzák, hanem közvetlenül a hatóanyagot, azaz a klorofillt.
Sőt, a legjobb eredményeket akkor tapasztalhatjuk meg, ha a választott készítményünknem is zsírban oldódó klorofillt, hanem víz-oldékony klorofillint tartalmaz. Ilyen vízben oldódó klorofillint tartalmaz a lucernából kivont Liquid Chlorophyll termék. A lucernát évszázadok óta használják általános állapot javító és fiatalító szerként.

A klorofill áldásos hatását oldalakon keresztül sorolhatnánk, ehelyett most összegyűjtöttük 10 előnyét:

1. A klorofill csökkenti az éhséget. Egy 2013 szeptemberében megjelent tanulmány szerint húsz mérsékelten túlsúlyos nő 1 hétig naponta 2-szer klorofill tartalmú, 1-szer a nélküli ételt kapott. Arról számoltak be, hogy a klorofill tartalmú étkezés után kevésbé lettek éhesek, és a vércukorszintjük is stabilabb volt. A tapasztalatok szerint a klorofillal csökkenteni lehet az éhségérzetet, és elősegítheti a fogyást is.
2. Tisztít és szagtalanít. A klorofill kiváló belső „dezodor” testszag és inkontinencia esetében is. Ezt idősek otthonában élő 62 betegen vizsgálták. Az érintettek arról is beszámoltak, hogy székrekedésük enyhült, és csökkent beleikben a gázképződés.
3. Gyorsítja a gyógyulást és a regenerálódást. A klorofill gyógyulást elősegítő hatását már 100 évvel ezelőtt is vizsgálták a Butler Egyetemen, melyet a legújabb kutatások is alátámasztanak.
4. Erőteljes, természetes méregtelenítő. A bélcsatorna méregtelenítése mellett a klorofill akadályozza a nehézfémek felszívódását, és egy kutatás bebizonyította, hogy ugyanezt teszi bizonyos rákkeltő anyagokkal is. A vizsgálat szerint a szervezetbe került aflatoxin – mely ismert rákkeltő – 95% -a kiürült a szervezetből a klorofill fogyasztását követő egy napon belül.
5. A sült húsok, bő olajban sült ételek tartalmaznak olyan vegyi anyagokat (pl.:akrilamid), melyek károsíthatják a vastagbél szövetét, lehetőséget teremtve a bélrák kialakulására. Az egyidejűleg klorofillt is fogyasztóknál a vastagbélszövet vizsgálata kimutatta, hogy a szövetkárosodás mértéke elmaradt a klorofillt nem fogyasztókhoz képest.
6. Szupererős antioxidáns! A klorofill védi a sejteket az oxidatív károsodástól, a szabad gyökök károsító hatásától.
7. Képes megállítani a Candida albicans gomba növekedését. Mivel a lakosság 60-70%-a Candida fertőzött, ennek hatalmas jelentősége van.
8. Antibakteriális hatású. A hagyományos orvoslás régóta használja a klorofillt fertőzések esetén, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a klorofill megszünteti a gyulladással járó duzzanatot és a vörösséget.

9. Segít a vérszegénységben szenvedőknek. Az algákból és a lucernából kivont klorofill jó vasforrás, amely könnyen felszívódik.
10. Jótékonyan hat az emésztésre és feltölti a szervezetet energiával. A sok pozitív élettani hatás mellett lúgosít, továbbá gazdagon ellátja szervezetünket vitaminokkal és ásványi anyagokkal.


Tudtad?

Tudtad, hogy egyes elméletek szerint a narancsbőr a zsírszövetben felhalmozódott méreganyagokból áll, melyek vizet kötnek meg? A narancsbőr elleni kezelésnek így első, elengedhetetlen lépése a méregtelenítés!*


Kinek és Mire ajánljuk?
- A liquid chlorophyll az elsavasodott szervezet pH-egyensúlyának helyreállításához ajánljuk.
- A liquid chlorophyll méregtelenítő kúrához ajánljuk.
- A liquid chlorophyll az emésztés segítésére ajánljuk.
- A liquid chlorophyll kellemetlen szagú lehelet esetén belső dezodorként ajánljuk.
- A liquid chlorophyll refluxos panaszok enyhítésére ajánljuk.
- A liquid chlorophyll sebgyógyulás elősegítésére ajánljuk.
- A liquid chlorophyll sugárkezelés és citosztatikus kezelés mellékhatásainak csökkentésére ajánljuk.


Hogyan segíthet a Liquid Chlorophyll ?
- A liquid chlorophyll ellátja vitaminokkal és ásványi anyagokkal szervezetünket.
- A liquid chlorophyll segít helyreállítani a pH-egyensúlyt.
- A liquid chlorophyll segít megszabadulni a méreganyagoktól.
- A liquid chlorophyll erős antioxidáns hatásának köszönhetően segíti a szabad gyökök megkötését, valamint erősíti a káros UV-sugárzás elleni védelmet

- A liquid chlorophyll segít a vérsejteknek az oxigént a sejtekbe és szövetekbe juttatni.
- A liquid chlorophyll enyhíti a kellemetlen testszagokat, hatékony belső „dezodoráló”.
- A liquid chlorophyll csökkentheti a fáradtságérzetet, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású
Kellemes fodormenta ízű, így például ásványvízbe keverve is fogyasztható

 

Kattints ide a termékért

Webshop ár: 12.900 Ft

2 termék vásárlásakor kivételes ajánlat: 9700 Ft/db
Hogyan?
CaliVita taggá válni. Ehhez nem kell mást tenned, mint legalább 21.000 Ft értékben termékeket tenni a kosárba,regisztrálni és ezt követően azonnal megkapod a 25% kedvezményt és CaliVita Tagkártyádat. Így már az első vásárlásod alkalmával kedvezményesen vásárolhatsz.

Tekintse meg TOP 10 termékünket

Kapcsolódó cikkek:

-Itt az ideje a tavaszi méregtelenítésnek!

-Méregtelenítés,Lúgosítás

-Megszabadulnál pár kilótól?

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac