Cikkek

A Calivita termékekről -Interjú Jakupcsek Gabriella műsorvezető,újságíróval

2019.06.24 15:24

jakupcsek.jpg

Egészségtudatosság egy ismert ember szemszögéből

Interjú Jakupcsek Gabriella műsorvezető, újságíróval

Néhány éve ismerkedtem meg Jakupcsek Gabriellával személyesen, amikor felkértem, hogy legyen a 15 éves CaliVita International jubileumi gálájának házigazdája. Akkor nem volt módunk sokat találkozni, beszélgetni, mégis úgy éreztem – és jelenleg is él bennem ez az érzés –, mintha mindig is ismertük volna egymást. Amikor azon gondolkodtam, kit is válasszak erre a feladatra, rögtön ő jutott az eszembe. Egyénisége, értékrendje, az egészségről és egészségmegőrzésről tett nyilatkozatai egyértelműen azt bizonyították számomra, hogy ő a megfelelő személy.

Találkozásunk óta Gabriella megismerkedett a CaliVita International termékeivel., és családjával együtt ki is próbálta azokat. Interjúnkban az egészségmegőrzésről és természetesen tapasztalatairól kérdeztük.

Az elmúlt időszakban igazán csodálatos dolog történt Önnel. Megszületett kislánya, Emma.Egy gyermek megszületése mindig boldogságot hoz egy család életébe. Azonban a boldogsággal kéz a kézben jár az aggodalom is. Felülíródnak az addigi megszokások, és előtérbe kerül az egészség mind a pici, mind a szülők szemszögéből.

jakupcsek.jpg

Milyen általános tanácsot adna azoknak, akik valamilyen betegségben szenvednek vagy csak egyszerűen nem érzik jól magukat a bőrükben?

Ahogy az autónkat folyamatosan megtöltjük üzemanyaggal, úgy a szervezetünket is folyamatosan fel kell tölteni, illetve szükség esetén ki kell tisztítani. Fontosnak tartom a tudatos egészségmegőrzést. Nem vagyok gyógyszerpárti, csak ha tényleg szükséges, márpedig, ha orvoshoz kerülünk, ez szinte elkerülhetetlen. Sokkal inkább figyeljünk oda egészségünk megőrzésére, a betegségek megelőzésére. Nem csak az a fontos, hogy hol tart az ember karrierje. A legfontosabb, hogy milyen minőségű az élete.

Miért részesíti előnyben a táplálékkiegészítők fogyasztását?

A prevenció híve vagyok. A mai világban egy „városlakó” számára az a legnagyobb kérdés, hogy mi az, amit valójában eszik. Manapság az élelmiszeripari termékek minőségét és összetételét tekintve óriási a bizonytalanság. Nem tudhatjuk, hogy az adott zöldség, gyümölcs milyen vegyszerrel volt átitatva, és mennyi maradt meg belőle. Az E számok tengerében is elmerülhetünk, és retteghetünk azok káros hatásától. Relatív tudatos vásárlás jellemez, a lehető legkörültekintőbben választom meg az élelmiszereket, de nem élhetek csak ennek! Vannak tendenciák, amiket lehet követni. Figyelem az aktualitásokat, és igyekszem naprakész lenni az egészségmegőrzést segítő információkban, legújabb kutatásokban.

A táplálékkiegészítőket többek között ezért is fogyasztom, hiszen az élelmiszerek vitamintartalmát már alig ismerjük. Ezek a koncentrált tápanyagok biztosítják szervezetem számára azokat az anyagokat, amelyeket a táplálkozással nem tudok bevinni vagy bizonytalan számomra, hogy kellő mennyiségben be tudom-e vinni a szervezetembe, ám ez nem helyettesítheti az egészséges, rendszeres étkezést.

Természetesen a táplálékkiegészítők frontján is tájékozottnak kell lenni. Ugyanúgy, mint az élelmiszerek esetében, körültekintőnek kell kiválasztani a megfelelőt.

„A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

Milyen benyomás érte a cégünkkel történő találkozás során?

A találkozás valóban olyan volt, mintha már régóta ismertük volna egymást.

Egy nagyon gyors, kreatív csapatot ismertem meg. Mindenki nagyon készséges és segítőkész volt. Ez számomra fontos jelzés volt! Meggyőződésem, hogy önmagában kevés egy kiváló termék, mindig kell, hogy mögötte ott álljon egy nagyon profi értékesítői csapat. A személyre szabott szolgáltatás elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez, e nélkül a CaliVita nem ott tartana, ahol most tart.

Milyenek a tapasztalatai a CaliVita táplálékkiegészítők fogyasztásával kapcsolatban?

A CaliVitával történt találkozásom életem olyan szakaszában történt, amikor sokkal többet vettem ki magamból, mint amennyit lehetett volna. Állandóan pörögtem. A stressz mindennapos „kísérőmmé” vált. Gondjaim voltak az emésztésemmel. Kerestem a megoldásokat, és a CaliVitától hatékony segítséget kaptam.

Akkoriban szedtem a Rhodiolint, a stabilizált oxigént, a C-1000 vitamint, a Q-10-et és a Nopalint.

Emma születése után pajzsmirigyproblémák miatt sokat fogytam. A vasszintem vészesen alacsony lett. A cég orvosai és a CaliVita termékek sokat segítettek a megoldások megtalálásában. Szedtem a vasat, a cinket, a szelént, a Q-10-et, a C-1000 vitamint. A vasszintem helyreállt, beállt a súlyom és az egészségi állapotom is stabil.

Vérvételre, kontrollra folyamatosan járok, nyomon követve egészségügyi állapotomat. A szervezetnek ugyanúgy szüksége van időnkénti állapotfelmérésre, mint például a kocsinál az ablakmosó folyadék szintjének felülvizsgálatára. A táplálékkiegészítő és a megfelelő táplálkozás egymást erősíti, csak együtt fejthetik ki komplex hatásukat. Továbbá fontosnak tartom, hogy az emberek folyamatosan járjanak kontrollra az orvosi tanácsadás mellett. A három dolog együttes alkalmazásával sikerült nekem is helyreállítani egészségi állapotomat.

Mik a kedvenc termékei?

Tulajdonképpen az eddig általam fogyasztott CaliVita táplálékkiegészítők mindegyikével elégedett voltam.

Amit talán kiemelnék és amit rendszeresen fogyasztok, az a C-1000 vitamin. Minimum 1000 mg az alap, de ha gondjaim vannak, akkor akár több 1000 mg-ot is fogyasztok egy nap.

Jelenleg van még egy kedvenc termékem, vagyis nem is igazán az enyém, hanem Emmáé.

Ez pedig a Lion Kids D-vitamos multivitamin. Imádja a figurákat és az ízét. Amióta szedi ezt a vitamint, Emma nem hiányzott a bölcsődéből.

Mit üzenne a CaliVita tagoknak?

Pont azért, mert az MLM rendszerrel kapcsolatban sok negatív hír látott már napvilágot, s ezt magam is tapasztaltam, illetve ma már ezernyi jó termék van a piacon, nagyon fontosnak tartom, hogy a tagok folyamatosan fejlesszék önmagukat. Véleményem szerint hosszú távon csak az fog tudni fennmaradni, aki megérti és kezelni tudja az embereket. A személyre szabott tanácsadás ma már nélkülözhetetlen. Nem szabad „csodaszereket” forgalmazni, hanem egyénre szabott tanácsadás keretén belül kell a megfelelő terméket kiválasztani, s nagyon kell vigyázni, hogy a másik fél érdeklődését tolakodás nélkül tudják felkelteni. Így épül a bizalom.

Aki emberekkel foglalkozik, annak harmóniában kell lennie önmagával, tehát foglalkoznia kell saját személyiségének, képességeinek, készségeinek a fejlesztésével, hiszen ez által tud még közelebb kerülni a CaliVita vásárlóihoz. Ezen a piacon nagyon fontosak az emberi kapcsolatok. Tehát meg kell tanulni ismerkedni, megszólítani, megérteni, kérdezni, hallgatni, kommunikálni, prezentálni, tervezni és embereket vezetni.

Nem az örök életet kell eladni, hanem az adott egyénnél kell megtalálni a számára is járható, megfelelő utat az egészségtudatos élet felé. És ami a legfontosabb „Az üzlet maga a kapcsolatrendszer!”

Mindenkinek kellemes nyarat, sok-sok kihívást, örömet a munkájában, és ami a legfontosabb, jó egészséget kívánok!

- az interjút készítette, Tátrainé Szilágyi Ágnes, a CaliVita magyarországi igazgatója

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac