Cikkek

Miért fogyasszunk Zenthonic dzsúzt?

2019.08.06 17:21

A ZenThonic ital  Fő alkotóeleme a mangosztán nevű gyümölcs, mely Ázsiában az őserdei népek tápláléka, amit az istenek gyümölcsének is hívnak.

Ázsiában a mai napig az egyik legszentebb és legértékesebb gyümölcsnek tartják, Észak-Amerikában és Európában viszont szinte ismeretlen. A készítmény fő összetevője a mangosztán nevű gyümölcs. Egyedülálló összetétellel bíró növény, melynek fő hatóanyaga a xanthon

Tényeket szeretnénk felsorolni a mangosztán gyümölcsről és a dzsúsz egyéb gyümölcsösszetevőiről, illetve azok jótékony hatásairól, anélkül hogy az egekig magasztalnánk a zenthonic dzsúszt vagy eltúloznánk értékeit.

Miben segíthet a ZenThonic?

 Lássuk csak, miféle antioxidáns és egyéb egészségvédő hatásokkal rendelkezik ez az egyedülálló gyümölcs!

-A xantonok - ezek a jó minőségű bioaktív antioxidánsok - javíthatják a sejtek közti kommunikációt még az agyban is, ahol a fitokemikáliák szállítása létfontosságú.

-A mangosztán proteint (sejtépítőanyagot), zsírt, rostot, hamut, kalciumot, foszfort, vasat, b-vitamint (tiamint), aszkorbinsavat (c-vitamint) tartalmaz. mindegyikük elősegítheti a sejtek megfelelő működését és lassíthatja az öregedést.

-A xantonok, melyek nagy teljesítményű „helyreállító" antioxidánsokként is ismertek, gyorsíthatják az immunválaszokat.

-A mangosztán összetevői életenergiát adhatnak, fokozzhatják az erőt és az állóképességet.

-Ez a gyümölcslé elősegítheti az ízületek és izmok összehúzódását és regenerációját.

-A flavonoidok és flavonok segíthetik szervezetünk immunrendszerét más antioxidánsok, köztük a c- és az e-vitamin normál állapotának visszaállításában.

-A mangosztán kis mennyiségben történő, egyenletes adagolás esetén normalizálhatja a vércukorszintet.

-A mangosztánt évezredek óta használják az emésztés segítésére.

-A mangosztán támogatja a nyirokrendszert a sejtek testnedveken keresztül történő salaktalanításában.

-régóta ismert, hogy erősíti a véredényeket, még a hajszálereket is, így azok hatékonyabban juttatják a sejtekhez a tápanyagokat.

 -A benne található antioxidánsok elősegíthetik a napfény d-vitaminná alakulását.

-A mangosztán helyreállító xantonjaival enyhítheti a fejfájást - a migrént is beleértve.

-A mangosztán figyelemreméltó xanton antioxidánsai alkalmazkodóképesek, azzá alakulnak, amire szervezetünknek szüksége van. bioaktív anyagok.

-A flavonoidok fitokemikáliái (a növények narancs, vörös és bíbor pigmentjei) védik a növényeket, némelyikük nagy teljesítményű antioxidánsokat és más értékes nyomelemeket tartalmaz, melyek védik szervezetünk sejtanyagcseréjét.

-Fokozhatja az energiát - jól hat kimerültség esetén.

-Segíthet a normál testsúly fenntartásában.

-Jóízű! desszertekhez, gabonapelyhekhez és más szokványos élelmiszerekhez keverhető. könnyű megszeretni, mivel nagy teljesítményű xantonjai észrevétlenül harcolnak az egészségünkért.

 

A depresszió leküzdése mangosztánnal?

  Tudjuk, hogy a depresszió kialakulását sok tényező befolyásolja: elégtelen táplálkozás, emésztési rendellenességek, a zsírsavegyensúly megbomlása, toxicitás, a kortizol- és hormonegyensúly megbomlása, hogy csak néhányat említsünk.

   A xanthonok enyhíthetik a megbomlott zsírsavegyensúly káros hatásait, és a veszélyes toxinok által okozott károsodást is helyreállítják. A xanthonok csökkenthetik a stresszt, a túl magas kortizol szintet, és segíthetnek a megfelelő hormonegyensúly fenntartásában.

   

  Nyugodtabb alvás a mangosztánnal?

  A mangosztán juice fogyasztása segíthet, amikor más természetes gyógymód nem segít. A xanthonok csökkentik a fizikai stresszt, szabályozzák a kortizol szintet, egyensúlyban tartják a melatonin szintet és elősegítik a megfelelő metabolizmust az aminosav szint egyensúlyban tartásával.

  A xanthonok normalizálják a belek áteresztőképességét, amelynek kulcsfontosságú szerepe van az egészséges triptofán szint fenntartásában. A triptofán bizonyítottan növeli az alvás mennyiségét és javítja annak minőségét, s mindezt anélkül teszi, hogy károsan hatna a memóriára és a kognitív teljesítményre, ahogyan azt az alvással kapcsolatos problémák enyhítésére adott benzodiazepin tartalmú gyógyszerek teszik.

   

  Forrás:

  dr. kenneth j. finsand funkcionális medicina specialista kutatásai alapján

  Fontos:

  A vélemények vásárlóink egyedi szubjektív tapasztalatai,ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható termékről gyógyhatást.

  Tartósan fennálló tünetek esetén, keresd fel kezelőorvosod ,ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az Egeszsegtaram.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget!!

  A termék hatásmechanizmusa egyénenként változó, így az alábbi esetek felsorolása nem jelent javulási garanciát hasonló tünetekkel rendelkező vásárlók számára. Ahogyan minden ember szervezete és fennálló tünete is más és más, a hatásmechanizmus is kortól és élettani állapottól függően változhat. Kérjük, minden esetben kérdezze meg orvosát vagy természetgyógyászát és súlyos panasz esetén forduljon szakemberhez.

  Ugrás a termékhez

  A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

  Webáruház készítés
  Ár Radar árösszehasonlító és piac