Cikkek

Vezetővé válás

2019.12.09 10:13

Vezetővé válás

Dr. Szentesi-Nagy Mariann, 15%, Magyarország

Hiszem, hogy a dolgok nem véletlenül történnek az életben, és minden úgy lesz, ahogy lennie kell! Hiszem, hogy nem véletlenül találkoztam a CaliVitával, és az sem csupán a szerencsén múlott, hogy éppen akkor, amikor a leginkább nyitott voltam rá.
A 2016-os évet a kislányom egy súlyos betegséggel zárta. A 2017-es év emiatt azzal indult, hogy napi szintű téma volt az egészség, annak megőrzése és természetesen a megelőzés is. Rengeteg termékcsoportnak utánanéztem, számtalan véleményt végighallgattam, megállás nélkül gyűjtöttem az információkat. Már ekkor feltűnt, hogy a CaliVita termékeiről kimagaslóan jók a vélemények. Az is gyorsan kiderült, hogy a CaliVita hosszabb ideje a közvetlen környezetemben „él”. Rákóczi Nórával már hosszabb ideje napi kapcsolatban voltam, de csak harmadik személytől hallottam arról, hogy Nórinak „köze van” a CaliVitához, így adta magát, hogy beszéljünk róla. Miután elmeséltem neki a történetünket, és hogy mire lenne szükségem, javasolta, hogy beszéljünk erről komolyabban, de már a férje, dr. Rákóczi Csongor jelenlétében. Erre a beszélgetésre náluk került sor 2017. május 30-án. Ez volt az a nap, amikor minden megváltozott.
Másnap regisztráltam, leadtam az első rendelést, megkaptam a csomagot, és innentől folyamatosan, szüntelenül kapok a CaliVitától a mai napig is. Nemcsak én, hanem a családom is, és minden ember, aki általam kapcsolatba kerül a céggel.

Kaptam kiváló minőségű termékeket, új kapcsolatokat, szenzációs, csodálatra méltó emberek barátságát, csapatot, rengeteg tudást, programot, rendezvényt, képzést, utazást, elismerő szavakat, támogatást, bizalmat, lehetőséget, köszönetet és nem utolsó sorban egy eszközt, melynek segítségével anyagilag független, szabad, egészséges és boldog életet élhetünk.
Lehetne részletezni, hogy mit, mennyit, meddig és hogyan kell tenni érte, de felesleges. Nem ez számít. Csak az, hogy minden perce megéri. Aki tudja, ismeri, csinálja, az mind így gondolja. Aki nem, az ismerje meg, csinálja, és így fogja gondolni!

Dr. Fülöp Béla, PM, Dr. Fülöpné Kunstár Kata, 18%, Dr. Kunstár Pálné Irén, 18% Magyarország

Lehetsz introvertált vagy extrovertált, itt megtalálod, amit keresel!

László-nap volt. Éppen szponzorunk, Huszák László névnapja 2016-ban. Akkor még nem ismertük a fogalmat: szponzor. Sőt, Kata még László létezéséről sem tudott, pedig mi már négy éve terveztük ezt a találkozót! Aznap Huszák Laci és felesége, Tündi megérkeztek hozzánk… mi pedig a CaliVitához.

Nem túlzok, ha azt mondom: mi pontosan erre vártunk. Megoldást kerestünk a mindennapi robotolás mellett elmúló élet helyett egy egészséges, anyagilag független, szabad életre. Éppen egy olyan közösségre vágytunk, ahol sikeres emberektől tanulhatunk, és ahol úgy tehetünk a saját boldogulásunkért, hogy közben elismernek bennünket, és ahol mindezt megtaníthatjuk másoknak is!

Mi lehet felemelőbb, mint megfogni egy másik ember kezét, és utat mutatni neki? Mi olyan közösséget kaptunk ajándékba, amelyben azonnal feloldódtunk, és amely instantmegoldást jelentett Kata számára a kismamavákuummal járó nehézségekre. A közösségi hálóból és a munka világából kiszakadt bizonytalan édesanya számára azonnali célt, reményt és fejlődési lehetőségeket jelentett a CaliVita. Minden tudást el akartunk sajátítani, szomjaztunk a sikerre, és az nem is váratott sokat magára!

Kata Édesanyjával, Irénkével kiegészülve lett teljes a családi csapatunk. Calivitás becenevén Tűzgolyó Irénkeként ismert anyósom igazi példája annak, hogyan lehet bátran, szívvel-lélekkel „csak csinálni” ezt az üzletet. Úgy, hogy nem érzed munkának, sokkal inkább szenvedélynek, amivel kelsz és fekszel. Ő ezt üzeni nekünk: „Szeretem az embereket, és feladatomnak érzem, hogy egészségesebben éljek. Az üzletben kitartónak kell lenni; lehet, hogy az első találkozáskor az emberek még nem tudnak azonosulni azzal, amit közvetítesz. A nemeket soha nem magamnak könyvelem el! Mindig pozitív maradok, és nyitott szemmel járok. Sok múlik a hozzáállásunkon: ha igazán szeretetből végezzük a munkánkat, az visszahat az emberekre, akik azonosulnak velünk. Csodálatos érzés, hogy nap mint nap újabb család válik CaliVita fogyasztóvá!

Mi számunkra az egyik legnagyobb hozzáadott értéke ennek az üzletnek? Az, hogy gyermekeink ebben a közösségben nőhetnek fel. Célunk, hogy tisztelettudó, ugyanakkor sikeres és autonóm, tenni akaró és gondolkodó embereket neveljünk belőlük. A CaliVita közösséget olyan emberek alkotják, akiknek az egészség, a tanulás és a fejlődés, valamint egymás segítése központi érték. Indirekt nevelő hatásoknak köszönhetően ebben a társaságban olyan emberi mintákat és normákat látnak, amelyek közvetetten formálják személyiségüket a lehető legjobb irányba! A CaliVita érzés kialakulásának alapszínterei a nyári táborok, a szemináriumok, a tréningek. Lehetsz introvertált vagy extrovertált, itt megtalálod, amit keresel, ha a szíved a helyén van.

 

Bakó Zsolt, 18%, Magyarország

 

Immár több mint hat éve vagyok azon fantasztikus csapat tagja,amelynek tagjaitól, vezetőitől és munkatársaitól csak kaptam, kaptam és kaptam. Amiért nap, mint napmegszokásból vagy tudatosan, de teszünk, hiszen tenni kell, mert a döntéseinket meg kell hozni. Jelenlegi tudásom szerint senki élete nem alakul csak úgy, Andersen írása nyomán, csodát csodára halmozva vagy varázslattal megidézett vudus előjáték szerint.

Mint ahogy a StarWars-ban, úgy az én életemben is erősen megjelenik az erő sötét oldala, amely ellen folyamatosan küzdök. Harcolok, hogyne ragadjon el, hogy talpon maradjak, mint ahogy Sylvester Stallone mondja Rocky Balboa című filmjébenSenki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számit,hogy mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki,amikor talpon kell maradni.”

A dolgok sohasem csak úgy történnek ,hanem mindig okkal, amit mi idézünk elő, mint ahogyan az életünk értelmét is mi magunk adjuk meg gondolataink és tetteink alapján. A kérdés, hogy mikor a tükörbe nézünk, mennyire vagyunk elégedettek a látvánnyal. S ha a tükörképben mást látunk, mint amit szeretnénk, akkor ne a tükröt vagy másokat hibáztassunk, hanem legyünk képesek magunkba nézni, s belül megkeresni a probléma okát. Mint ahogyan írtam, próbálok folyamatosan talpon maradni, ha hibák árán is, amelyeket viszont igyekszem észrevenni. Elfogadom szponzoraim, csapatom, barátaim, kollégáim segítségét. Kapaszkodom a lehetőségekbe, eszközöket keresek az önképzéshez, tanfolyamokat végzek el, és természetesen keresem az embereket telefonon vagy személyesen, mert tudom, csak így érhetem el a célom és lehetek sikeres/sikeresebb, kerül, amibe kerül.

Mindannyian tudjuk: a sikernek nem titka, hanem ára van. A kérdés csak az, képes vagy-e érte az árat megfizetni. A célomat folyamatosan szem előtt tartom, nem változtatok rajta, maximum a határidőt tolom magam előtt, és ami a legfontosabb, hiszek magamban. Hiszem, hogy elérem a célom!

Kívánom Neked is, hogy szeresd álmaid, vágyaid,céljaid,mert amitCaliVitánál teszünk, az egyben a szeretet üzlete is!

Szabó Aranka, DPM, Magyarország

Pici lányként kezdtem el karatézni. Mint a kezdőknél szokás, engem is az utolsó sorba állítottak. De az edzés végére szilárdan eldöntöttem, hogy bármibe is kerül, én, a kicsi Aranka valami igazán nagy dolgot fogok véghez vinni: egyszer majd én leszek az, aki itt edzéseket vezet! Sok év szép és küzdelmes munkája végül meghozta a gyümölcsét. Sorra nyertem a versenyeket, 8 év elteltével pedig megtarthattam életem első edzését is! Emlékszem, drága édesapám mindig azt mondogatta: „Lányom, amit elkezdesz, csináld végig.” Én végigcsináltam, és ő nagyon büszke volt rám…A karate abban is segített, hogy megtanuljak vasakarattal célokat elérni más területeken is. Itt megértettem, hogy tanulás és gyakorlás nélkül nem létezik fejlődés. Életem hivatásaként divattervezőként végeztem. Természetesen itt is a legjobbak közé akartam kerülni. Megtanultam, ami elérhető a szakmában, az évek során több saját bemutatót is rendeztem. Csak kislányom születése után döntöttem úgy, hogy már nem vagyok hajlandó reggeltől estig a varrógép mellett ülni. Olyan életet kívántam neki és magamnak, hogy ott lehessek vele minden fontos pillanatban.

Vajon véletlen, hogy pont ebben az időben kaptam meghívást egy CaliVita bemutatóra? A prezentációt személyesen dr. Rákóczi Csongor tartotta. Engem egyből meggyőzött személyisége, a cég felépítése és működési elve. A termékek pedig minden várakozásomat felülmúlták! A kislányom a vitaminok segítségével teljesen kigyógyult asztmájából, én pedig végtelen lelkesedésemben egyre több anyukával osztottam meg ezt az örömhírt. Úgy éreztem, erről mindenkinek tudnia kell! Végül 2013. szeptemberében jött el az a pillanat, hogy elhatároztam: még többet akarok ebből kivenni. Példamutató vezető szeretnék lenni, irányt mutatni és lehetőséget adni másoknak is a boldoguláshoz. Hatalmas támogatást kaptam ehhez a Calivita Akadémia DISC I. és DISC II. programjain keresztül, amelyek sokat segítettek a különböző emberek megértésében. Karatés életemből tudom, hogy mennyire fontos a tanulás és a vezetők tanácsaira való odafigyelés, mert csak így biztosított a fejlődés. Ugyancsak szükséges a kőkemény kitartás és a hit önmagunkban. Újra és újra el kell mondani magunknak, magamnak, hogy „képes vagyok rá, meg tudom csinálni”.

A CaliVitánál mindez könnyen megy, mert olyan nagyszerű vezetők támogatnak minket tudásukkal, akik valódi értéket képviselnek példamutató életükkel. itt mindenki egyenlő eséllyel indul, bárki lehet vezető, induljon akár a leghátsó sorból is – ha eleget dolgozik. Az alapító-elnök, Hargitai Győző jóvoltából a leghatékonyabb vállalkozásra nyílik lehetőség, amely egyszerre ad pénzt, időt és egészséget. Ma már minden tudásommal arra törekszem, hogy egyre több sikeres, nyugodt életet élő barátom legyen a CaliVita csapatában. Tudom, hogy rövidesen velük együtt fogjuk bejárni a világot. Anyukaként különösen csodálatos érzés számomra, hogy mindezzel a kislányomnak is példát fogok mutatni, miközben stabil jövőt biztosítok számára. És azt is tudom, hogy édesapám ezúttal is büszke lenne rám…

Polohn Yvette, 12%, Magyarország

A CaliVita termékeivel egy véletlen folytán ismerkedtem meg. Egy időben családtagjaim különböző betegségekkel küzdöttek, melyek csak halmozódtak. Már-már úgy éreztem, hogy a sors gúnyt űz belőlünk, mert gondjaink egyre csak szaporodtak, megoldást pedig sehol nem találtam ezekre.

Ekkor megismerkedtünk a CaliVita táplálék-kiegészítőivel, és egészségi állapotunk gyors javulásnak indult. Egész családom számára olyan életminőség-változást hoztak ezek a termékek, amiről sohasem hittem volna, hogy „csupán” vitaminokkal elérhető. Elsőként tehát csak fogyasztója voltam a termékeknek, majd a sorozatos pozitív tapasztalat felkeltette az érdeklődésemet az üzlet iránt is. Ekkor kezdődtek az igazán nagy változások az életemben.

Egy csodálatos csapat tagja lehetek, számos új barátra tettem szert, emellett olyan pozitív energia és kisugárzás vesz körül, amilyet azelőtt sehol sem tapasztaltam. A cég és a szponzoraink a legkisebb eredményeket is elismerik, egy álommunkahely a CaliVita.

Meg kell említenem még a képzéseket, melyek nagyban hozzájárultak a személyiségem alakulásához, s a röpke egy év alatt, mióta az üzletépítésbe belefogtam, magamon is hihetetlen változást érzek. Mindez hozzásegít ahhoz, hogy üzletemet egyre könnyedebben, egyre természetesebb módon építhessem mind nagyobb örömöt lelve ebben a tevékenységben. Pedagógusként mindig is közel állt hozzám az emberekkel való foglalkozás, a törődés, a segítségnyújtás. Itt, a CaliVitánál a másokra való figyelés, a velük való kapcsolattartás szinte észrevétlenül visz bennünket egy szabad és boldog élet felé.

Nehézségek természetesen minden munkában vannak, azonban megtanultam hinni önmagamban, kitartóan és következetesen végzem azt a munkát, amelyre szponzoraim tanítanak. Meggyőződésem, hogy egy fantasztikus cég legjobb csapatának tagjaként minden álmomat valóra tudom váltani.

Ábrahám Máté, 12%, Magyarország

Amikor én találkoztam a CaliVitával, olyan ember voltam, akit mindenki az utolsók között keresne meg a névlistájáról.

Huszák László, a szüleim szponzora beszélt nekem először a lehetőségről, amely egyből megragadta a fantáziámat. Hozzá kell tennem, hogy 3 ember megkeresése után úgy gondoltam, én erre képtelen vagyok és meg is álltam. Másfél évig szöktem a CaliVita elől, csak nehogy valaki „berángasson az üzletbe”. A termékeket akkor már fogyasztottam, hiszen a szüleim, Ábrahámné Gyuris Ági és Ábrahám Gábor javában foglalkoztak a hálózatépítéssel.

Ám egy nap történt valami, ami megváltoztatta a hozzáállásomat: a munkahelyemen az egyik „szaki ” nem jött velünk ebédelni, mert nem volt rá pénze. Akkor fogalmazódott meg bennem először igazán mélyen: én nem akarok így élni! Ettől a pillanattól fogva, jobban beleástam magam a CaliVita üzleti világába. Az eddigi utam alatt rengeteg barátra tettem szert. 22 évesen megismerkedhettem egy olyan életfelfogással, amiről addig nem hallottam, azonban nagyon szimpatikus volt. Sokat kellett fejlődnöm emberileg és üzletileg is, azonban a CaliVita ehhez teret és segítséget is nyújt.

A kezdeti sikertelenségek után szépen elkezdett épülni a csapat. Mára egy lelkes társasággal dolgozom együtt és a közös cél hajt minket. Ami még nagyon fontos nekem: itt annyi elismerést kaptam a 2 év alatt, amit más 30 év alatt sem.

Úgy gondolom a CaliVita életem legjobb döntése volt. Itt rátaláltam magamra, egy olyan társaságra és barátokra, akik mellett szívesen „eltengetem” hátralévő életemet. Azt javaslom mindenkinek, hogy bátran vágjon bele, tartson ki, és küzdje le a saját korlátait, mert a pénzen túl rengeteg mindent ad a cég. A CaliVita szerintem maga az élet!

Demeter Erika, 18%, Magyarország (A cikk írásakor 15%-os volt)

Rég nem látott kedves ismerősünkkel egy születésnapi ünnepségen találkoztunk újra. Látva, hogy sem mentálisan, sem egészségileg nem vagyunk a legjobb állapotban, mindemellett anyagilag sem álltunk biztos lábakon, párjával felkerestek minket és felajánlották a segítségüket. A találkozón nemcsak a CaliVita termékeinek jótékony hatását, hanem a bennük rejlő üzleti lehetőséget is bemutatták.

Mivel ismerősünket úgy ismertük meg, mint hiteles és példaértékű életet élő, kiváló üzleti érzékkel rendelkező embert, párja pedig a CaliVita adta lehetőségeket kiaknázva húsz éve szabad, független emberként él, nem is volt bennünk kétely azzal kapcsolatban, hogy amit ők felajánlottak, valóban segíteni fog nekünk.

Előttünk is célként lebegett az anyagi biztonság megteremtése, és ezáltal a gyermekeinkkel és egymással eltöltött jóval több minőségi szabadidő elérése.

A szponzoraink képzésein megszerzett tudással, a termékekkel kapcsolatos, illetve üzleti hanganyagok hallgatásával és személyiségfejlesztő könyvek olvasásával képeztük magunkat. Az új tudás birtokában egyre magabiztosabban, könnyebben tudtuk átadni érzéseinket, tapasztalatainkat, a pozitív eredmények pedig lendületben tartottak, így rövid időn belül elértük a 15%-os szintet.

Valljuk, hogy tartósan sikeres és anyagilag is megbecsült az lehet, aki kitartó, aki a nehézségek és a „nemek” ellenére is feláll és továbbcsinálja. Kiváló eszközök vannak a kezünkben. Ha hiteles vagy abban, amit csinálsz, és jó az attitűdöd, akkor az emberek is követni fognak és meghallják szavaidat.

Lorelai Gutu, 12%, Románia

Néhány éve úgy döntöttem, hogy a CaliVitát választom, és ez a lehető legoptimálisabb lehetőségnek bizonyult a számomra. Ez az ideális munka! Saját vállalkozásom van, magam osztom be az időmet, egészséges vagyok, mert 100%-ban a saját termékeimet fogyasztom, az anyagi jutalmam pedig a bőséges havi jutalék. Általában ez az összeg sokkal magasabb, mint az átlagkereset, sőt már az is előfordult, hogy havi 1000 dollárt kerestem! És ehhez mindössze szenvedélyt, lelkesedést és tetterőt kell beletennem mindenbe, amit csinálok.

Kiváló csapatom van, kedves barátaim és csodálatos szponzoraim, akiknek nagyon hálás vagyok mindenért, amivel jelenleg rendelkezem, ami jelenleg én magam vagyok. Elmondhatom, hogy az elmúlt évek során rengeteget fejlődtem. Elmegyek mindenhová, ahol tanulhatok valamit, részt veszek a tanfolyamokon, szemináriumokon.

A CaliVita pontosan az a változás az életemben, amire szükségem volt; az esély, hogy valóra válthassam álmaimat. Hálás vagyok mindenért, amit a magaménak mondhatok, ami vagyok, és ami ezután leszek!

Małgorzata Polańska – Grzyb, 12%, Lengyelország

Jelenleg közvetlen családomban mindenki tagja a CaliVita nagy családjának. Mindennap fogyasztunk táplálékkiegészítőket, így nincs szükségünk orvosra. De nem ez az egyetlen dolog, amit a cégtől kaptam.

Hála a CaliVitának, az életem is színesebb lett! Az elmúlt 3 évben a CaliVita vezetőinek, menedzsereinek és dolgozóinak személyében rengeteg csodálatos emberrel volt alkalmam megismerkedni, és sokukkal kifejezetten szoros a kapcsolatom. Megtanultam, hogyan kell beszélni velük, és hogyan kell tanácsot adni az általam tartott összejöveteleken a táplálékkiegészítők használatával vagy a hálózatépítéssel kapcsolatban. Úgy érzem, értük vagyok, nekik pedig szükségük van rám. Elismertebbnek és magabiztosabbnak érzem magam.

12%-os szintet értem el, és egy éven át Triple Line Bonus-t kaptam. Az a célom, hogy a CaliVita rendszerében egyre magasabbra jussak. A szemináriumokon való részvétel nagyon sokat segít. Nemcsak képzés, de jó szórakozás is, ami további munkára serkenti a résztvevőket.

Az a legfontosabb, hogy kitartóan igyekezzünk elérni a célt. A sikeres emberekre figyeljünk, és ne azokra, akik folyton csak panaszkodnak és mindig borúlátóak. Az én életemnek az a mottója, hogy „ami nem öl meg, az megerősít”!

Azoknak, akik már a CaliVita kötelékében dolgoznak, azt tanácsolom, hogy higgyenek saját készségeikben és képességeikben, és ne adják fel mindjárt az elején – hallgassanak szponzoraikra és menedzsereikre!

Marek Białek, 15%, Lengyelország

Néhány évvel ezelőtt, amikor először hallottam a Share Marketing rendszerről, vagyis a hálózatépítésről, és az ehhez kapcsolódó pénzkereseti lehetőségről, nagyon szkeptikus voltam. De egyszer csak azt gondoltam magamban: „Miért ne próbálnám meg? Végtére is nem lehet vele veszíteni, csak nyerni”. Hát így kezdődött a calivitás pályafutásom.

Hogy miért választottam éppen ezt a céget? A CaliVitánál mindenki egyenlő – nem számít a korod, hogy esetleg már idősebb vagy, és a nyugdíj mellé szeretnél egy kis kiegészítést keresni, vagy hogy nincs diplomád, esetleg éppenséggel GYED-en lévő fiatal anyuka vagy.

A CaliVita rendszere igazi függetlenséget biztosít. Az én számomra az is fontos, hogy akkor és ott építem a hálózatomat és a struktúrát, ahol és amikor én szeretném. Senki nem mondja meg nekem, hogy meddig kell dolgoznom, és attól sem kell tartanom, hogy kirúgnak. Az, hogy mennyit keresel, hogy mennyi időt és energiát fordítasz a munkára, csakis rajtad múlik!

Hála a CaliVitának, jobb életminőséget sikerült elérnem. Mostanra a Share Marketingről kialakult véleményem is megváltozott. 15%-os szintet értem el eddig , és ez a jó teljesítmény arra ösztönöz, hogy még magasabbra törjek.

Tudom, hogy az embernek mindenért meg kell dolgoznia, de a CaliVitánál eltöltött 3 év alatt meggyőződtem róla, hogy a CaliVita nem csupán extra pénzkereseti lehetőséget jelent, hanem az igazi jómód felé is megnyitja a kaput – kellő igyekezettel és kitartással mindez valóban lehetséges!

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac