Cikkek

Csúcsminőségű étrendkiegészítők a Calivitánál

2020.01.29 18:09

Minőség és biztonság

Mi így biztosítjuk

Az étrend-kiegészítők fogyasztása a modern életvitel hasznos és fontos része. Nem mindegy azonban, milyen minőséget és összetételt választasz.

Szigorú minőségi ellenőrzés

 

A CaliVita International mindig arra törekszik, hogy fogyasztóinak a legjobbat nyújtsa. Ez számunkra nemcsak azt jelenti, hogy fejlesztéseink irányát a te igényeid határozzák meg, de azt is, hogy világszerte több mint 3000 tapasztalt és elszánt szakember dolgozik fáradhatatlanul azon, hogy termékeinket a legújabb orvos-kutatási eredményeken alapulva fejlesszük.

Szakértőink a termék megszületésétől kezdve a fogyasztóig való eljutásáig őrködnek a minőség és az ellenőrzés felett, miközben olyan információs anyagokkal látnak el téged, amiből széleskörűen tájékozódhatsz a tradicionális gyógyászatról és a tudomány legfrissebb eredményeiről.

Készítményeink hosszú utat járnak be és többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, amíg az alapanyagokból elkészül a termék. Az évi 12 000 teszt biztosítja, hogy a több mint 500 hatóanyag valóban tisztán és csúcsminőségben kerüljön a piacra.

Folyamatos felülvizsgálat

Készítményeink túlnyomó többsége az USA-ban készül gyógyszergyári körülmények között. Előállításuk a cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik.

 

A cGMP egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

A legmagasabb színvonal

 

cGMP (mindenkori helyes gyártási gyakorlat) = csúcsminőségű étrend-kiegészítők

A CaliVita több mint 25 éve elkötelezett az iránt, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja fogyasztóinak. Ez az oka annak, hogy étrend-kiegészítőink gyártása szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveknek megfelelően zajlik a mindenkori helyes gyártási gyakorlat adta keretek között.

A legmagasabb színvonal

Bár sokan nincsenek tisztában a helyes gyártási gyakorlat (Good Manufacturing Practices, GMP) és a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) közötti különbséggel, a kettő bizony nem ugyanaz! A GMP jobbára nagyon általános követelményeket fogalmaz meg, és nyitva hagyja a kaput az értelmezések előtt, ez pedig lehetővé teszi a gyártók számára, hogy maguk döntsék el, szerintük mi a legjobb módja a szükséges kontroll foganatosításának. A cGMP ezzel szemben sokkalta magasabb szintű, átfogóbb és szigorúbb elvárásokat támasztó norma. Ennek pedig nem más az oka, mint hogy ez utóbbi karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a US Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

Szigorú ellenőrzés

A GMP-vel ellentétben a cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. A GMP-vel ellentétben a cGMP minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában – hogy csupán két példát említsünk a két eljárás közötti különbségre.

Ez az oka annak, hogy a CaliVita hosszú távon letette a voksát a cGMP követése mellett. Ez alatt azt kell érteni, hogy a lehető legújabb, legfejlettebb technológiákra és rendszerekre támaszkodunk a hibák, az anyagtévesztés és a szennyeződés elkerülése érdekében. A cGMP alkalmazása azt jelenti, hogy a CaliVita összes terméke és ezen belül minden egyes tétel megfelel a lehető legmagasabb szintű normáknak a minőséget, a biztonságot és a hatásosságot illetően.

Minőség minden fázisban

Hogy a cGMP követelményeinek eleget tegyen, a CaliVita a gyártási folyamat minden fázisában – az alapanyagok és összetevők felügyeletétől, ellenőrzésétől és tesztelésétől fogva a termékek kialakításán, megalkotásán, feldolgozásán, tesztelésén, csomagolásán, címkézésén és tárolásán keresztül egészen az értékesítésig – akkreditált beszállítókkal és rendszerekkel dolgozik. Az előállítás folyamatán túlmenően a cGMP követelményeket állít fel a dolgozók higiénéjével és folyamatos képzésével, a megfelelő munkakörülményekkel, az alapanyagok eredetének tanúsításával és azok megfelelő kezelésével, továbbá a megfelelő tárolási és szállítási körülményekkel kapcsolatban is, és teljes körű nyilvántartás vezetését írja elő a gyártás, a tesztelés és a terjesztési folyamat minden egyes szakaszában.

Ez tesz képessé bennünket arra, hogy minden egyes tétel esetében szigorúan következetesek maradjunk a csúcsminőség fenntartásában, és a minimálisra tudjuk csökkenteni a véletlen szennyeződés esélyét; ez biztosítja, hogy minden termékünk pontosan azt tartalmazza, ami a címkén szerepel.

Tanúsítványaink

Termékeink kiváló minőségét az alábbi logók tanúsítják.

Étrend-kiegészítők

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (United States Department of Agriculture, USDA) által kiadott tanúsítvány, mely igazolja, hogy a termék megfelel a biotermékek követelményeinek.

 

 

Az európai logó célja, hogy a fogyasztók könnyebben felismerjék a biotermékeket. A logó használata és a megfelelő címkézés kötelező minden előre csomagolt és az Európai Unióban előállított bioterméken.

 

  

Étrend-kiegészítőink a U.S. Food and Drug Administration ellenőrzése mellett és előírásainak betartásával készülnek és kerülnek forgalomba.

 

  current Good Manufacturing Practices

A cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

 

Elektronikai eszközök

A termék minden tekintetben megfelel az Európai Unió által meghatározott szabványoknak.

 

  

A Nemzetközi Elektorszmog-kutatási Társaság (IGEF) által tesztelt és ajánlott termék.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac