Cikkek

Miért használjunk Detox Patch-et?

2020.01.31 13:38

Tudta Ön ,hogy Ázsiában 21 millió talptapaszt vásárolnak naponta?

Azért ,hogy Ön a lehető legjobb minőségű terméket kaphassa,a kutatók gondosan kiválasztottak 10 növényi-és gyógyhatású összetevőt,ötvözve a nyugati technológiát és a keleti bölcsességet.Az eredmény egy rendkívűl hatásos,ám biztonságos és természetes méregtelenítő formula,mely éjszaka hat,amíg Ön alszik.

A Detox Patch kizárólag kiváló minőségű anyagokat tartalmaz,ritka gyógynövényeket,dél-amerikai szerves gombákat,több mint egy éven át érlelt faecetet és őrölt turmalint (féldrágakő).

A keleti gyógynövények legjavát nyújtja a toxikus szennyeződések enyhítésére és eltávolítására,csakúgy mint a kígyómarásból származó méreg eltávolítására használt dunsztkötések.Használói közül sokakat megdöbbentett az ,hogy mennyire hatékonyan tisztítja a szervezetet és javítja az általános közérzetet a Detox Patch.

 

Miért használjuk a Detox Patch-et?

A toxinok mint például a dohány,alkohol,az élelmiszer-adalékok, a gyógyszerek,az érzéstelenítők,a rovarírtók,a nehézfémek és ipari szennyeződések egyre nagyobb mennyiségben vannak jelen környezetünkben,ami fokozott terhelést jelent testünk számára.Becslések szerint egy átlagos felnőtt szervezetében nem kevesebb ,mint 80 féle ember által létrehozott kemikália található.Gyermekeknél a toxinok még inkább felhalmozódhatnak,mivel kisebb testtömeggel rendelkeznek,és kevésbé képesek feldolgozni ezeket a szennyeződéseket.Az egészséges és kiegyensúlyozott anyagcsere ideális esetben képes a toxinok nagy részének eltávolítására.Szervezetünk azonban nem mindig működik olyan hatékonyan, mint kellene,aminek oka a rossz étrend,az érzelmi és fizikai stressz ,az egészségtelen lakó-és munkahelyi környezet vagy valamilyen sérülés,betegség,esetleg egyéb trauma lehet.

Azokat a toxinokat a legnehezebb eltávolítani,amelyek szöveteinkre tapadnak,ilyenek például a nehézfémek:a vízből származó arzén,a higany,az ólom, a platina stb.Az említett nehézfémek toxikus szintjének csökkentésére a kelátképzés az egyik lehetőség.

A sok évszázados múltra visszatekintő keleti orvoslás szerint a toxinok a nap folyamán lefelé vándorolnak a testünkben ,hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb ,példáúl a lábfejünkben rakódjanak le.

Ezért a Detox Patch egy egyszerű ,de teljes egészében természetes,biztonságos és hatékony méregtelenítő megoldást kínál.

 

A termék előnyei

A Detox Patch óvja az Ön egészségét: eltávolítja a szervezetéből a mérgeket,amíg Ön alszik!Teszi mindezt egyszerűen alkalmazható formában,kímélő és természetes módon.

 

A Detox Patch számos állapot kezelése során hasznos lehet:

-stressz

-szorongás

-legyengült immunrendszer

-hátfájás

-fejfájás-salakanyagok eltávolítása

-izom.és ízületi problémák

álmatlanság vagy alvászvarok

-derékfájdalmak

-ízületi gyulladás

-kötőszöveti-izom fájfalom

-ízületitömlő-gyulladás stb.

 

Hogyan működik?

A Detox Patch működési elve: mivel a szervezetünkben jelenlévő toxinok többségének magasabb a molekulasűrűsége,mint szív-érrendszerünk más,természetes összetevőjének,ezért ezek a szennyeződések az első végtagok felé haladnak.

 

Összetevők:

Minőségi ,teljesen természetes összetevők ,amelyek azon a testrészen alkalmazhatók,ahol a legvalószínűbb a toxinok koncentrációja.

Ezek a gondosan kiválasztott összetevők valóban képesek arra,hogy megtisztítsák a szervezetet a toxikus szennyeződésektől.Így a Detox Patch a transzdermális technológia alkalmazásával biztonságosan és hatékonyan vonja ki szervezetünkből a szennyeződéseket.

 

Infravörös hő (FIR)

Japánban folyó kísérletek során kimutatták ,hogy az infravörös hő serkenti a keringést és elősegíti a toxinok és salakanyagok eltávolítását a szervezetből.

A FIR ezenfelül összefüggésbe hozható számos gyógyulási reakcióval,mivel elősegíti a lehető legteljesebb szövethelyreállítást.A Detox Patch-ban a turmalin természetes módon bocsátja ki a FIR-t.

 

Keleti Reflexológia

A keleti reflexológia alapelve szerint a lábfejen található specifikus reflexpontok és idegek kezelése jótékony hatással lehet a szervezet más részeire és általános egészségi állapotunkra.A Detox Patch a lábfej stimulálásával a reflexológia elvei alapján támogatja a szervezet öngyógyító erejét.

 

Az alábbi gondosan kiválasztott,kiváló minőségű,természetes növényi összetevők garantálják a Detox Patch hatását:

 

SZERVES AGARICUS GOMBA-a legjobb minőségű béta-flukánokat tartalmazza,melyek rendkívűl hatékonyan javítják az immunrendszer működését és szabályozzák a rákos sejteket is.

TURMALIN-távoli infravörös hőt bocsát ki természetes módon,így segítve elő a relaxációt,a gyógyító anyagok bahatolását és a mérgek távozását.

SZIBÉRIAI GINSZENG-elősegíti az anyagcsere egészséges működését.

ACHYRANTHIS GYÖKÉR-javítja a vérkeringést.

PLATICODON GRANDIFLOUM-védia tüdőt és a torkot.

BAMBUSZ-ÉS CIPRUSECET-ez a két finomított,faalapú összetevő kivételesen jó kombinációt alkot.Mindkettő természetesen,kíméletes méregtelenítő és tisztító hatást fejt ki.

CARAGANA SINICA-többek között neuralgia,arthritis és magas vérnyomás ellen használják.A csont elmésztelenedése és csontritkulás ellen is hatékony.

ARTEMISIA IWAYAMOGI-máj és a belek gyógyítására,a látás védelmére,a vérnyomás és az immunrendszer erősítésére stb használják.

PAEONIIAE RUBRAE GYÖKÉR-javítja a vérkeringést,enyhíti a székrekedést ,a bélgörcsök,a vérhast és az alhasi fájdalmat.Káros baktériumok ellen is hatékony.

 

Használati utasítás:

A Detox Patch használata kétféleképpen történhet.Általános méregtelenítés céljából helyezzük a tapaszt a talpunkra,így érhetjük el a maximális tisztítást.

A Detox Patch a fájdalmas területre is helyezhető az adott területen lévő toxinok eltávolítására.

Szeretnéd kipróbálni a terméket kattints ide!!

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac