Cikkek

Mi is az a biorezonancia?

2020.02.11 12:47

A biorezonanciáról érthetően

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját. Manapság egyre többet hallunk a természetgyógyászok és holisztikus szemléletű orvosok által használt biorezonancia terápia és diagnózis alkalmazásáról.A holisztikus gondolkodású tudósok szerint a szervezet önregenerációs képességének serkentése a betegségek gyógyításának, és végső soron az egészség megőrzésének is a kulcsa egyben.

Sokan azonban kételkednek, hiszen az orvoslásnak olyan módszere ez, amely a hullámtanban kevésbé járatos emberek számára inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosnak.

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása.A szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és ezen rezgések újrahangolásán keresztül, új távlatok nyíltak meg az orvoslásban. A biorezonancia a sejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja. Általa hiteles információkat kaphatunk szervezetünk sejtjeinek komplex működéséről.
Rész és egész..

A mágneses biorezonancia alapjai

A mágneses biorezonancia során a BioHarmonex a test sejtjeivel rendkívül kisamplitudójú elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

A káros környezeti hatások miatt az emberi test sokszor nem megfelelő utasításokat ad a sejteknek, amelyek így nem tudják megfelelően végezni a feladataikat. A biokémiai folyamatok egyensúlyának a test megbetegedésének első lépcsőfoka lehet, ezért az információ áramlás helyreállítása az első lépés lehet az egészséges élet felé.

A biorezonanciás kezeléssel a test újratanítható azokra a funkciókra, amelyeket korábban hibátlanul végrehajtott.A biorezonanciás kezelés legnagyobb erénye, hogy a test saját biológia kommunikációs vezérlőrendszerét alkalmazza az egészség megőrzésére. Ez a betegségek megelőzésének természetes és holisztikus formája.

 

Kattints ide és Ismerd meg a Bioharmonex gépet

A CaliVita nemzetközi hírű kutatók segítségével fejlesztette ki és Németországban gyártja a BioHarmonex biorezonancia készüléket.A BioHarmonex mellékhatások nélkül erősíti a test élettani funkcióit. Képes újraéleszteni a lezárt biológiai információs csatornákat, így helyreállítja a kóros folyamatokat. Egyszerűen kezelhető, így Ön is kockázatok és mellékhatások nélkül használhatja nap mint nap saját otthonában biorezonanciás kezelésre mivel  nem teszi szükségessé természetgyógyászati ismereteket vagy valamilyen más képzést.

A BioHarmonex olyan biorezonanciás gép, amely nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. Ennek a biorezonanciás sugárzásnak a frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. A többféle frekvencia több biológiai ablakot nyit meg, így rendkívül hatékony.

HOGY MŰKÖDIK?

Az emberi test minden működő sejtje elektromágneses mezőt generál. A sejtek többek közt ennek az energiamezőnek a segítségével kommunikálnak egymással. A különböző fiziológiai folyamatokat a szervezet sejtjeinek kommunikációja indítja el, illetve szabályozza. Egészségünk a jól működő információáramlás függvénye.

A biorezonanciás eszköz által létrehozott külső elektromágneses mező segítségével képesek vagyunk stimulálni és befolyásolni a test egyes szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, és ezáltal elősegíteni a természetes anyagcsere-folyamatot

A különböző biorezonanciás programok egyrészről a megelőzést, másrészt az egész test kiegyensúlyozását szolgálják. Segítik a test újjászületését, fokozzák az immunrendszer működését, támogatják az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a csont felépülését, javítják a szív érrendszer működését. A Bioharmonex 4.0 színhatásokkal fokozza a kezelés hatásosságát.

További cikkek a termékről:

Gyakran ismételt kérdések a Bioharmonex készülékről?

Bioharmonex Programok 

 

 

                               

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac