Cikkek

Mi is az a biorezonancia?

2020.02.11 12:47

A biorezonanciáról érthetően

A biorezonancia a jövő orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját. Manapság egyre többet hallunk a természetgyógyászok és holisztikus szemléletű orvosok által használt biorezonancia terápia és diagnózis alkalmazásáról.
Sokan azonban kételkednek, hiszen az orvoslásnak olyan módszere ez, amely a hullámtanban kevésbé járatos emberek számára inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosnak.

És miért is hinnénk el azt, amit nem értünk?

Lássunk tehát egy közérthető magyarázatot a biorezonancia működéséről, és hogy milyen lehetőségeket tartogat számunkra a biorezonancia terápia...
A XXI. században már idejét múlttá vált az a newtoni fizikát félreértők által hangoztatott felfogás, miszerint az anyagi világ különálló és egymástól független szilárd testekből tevődik össze.

A modern tudomány ma már arról beszél, az általunk érzékelhető fizikai síkon
megtapasztalható világ egy igen bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló, érzékenyen
összehangolt rendszer.
Ezen belül az emberi szervezet sem csupán egy molekulából felépülő biokémiai struktúra, azaz
fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.


Lednyiczky Gábor
Hippocampus, Electromagnetic bio-communication

Bioharmonex 4.0

A CaliVita nemzetközi hírű kutatók segítségével fejlesztette ki és Németországban gyártja a BioHarmonex biorezonancia készüléket.A BioHarmonex mellékhatások nélkül erősíti a test élettani funkcióit. Képes újraéleszteni a lezárt biológiai információs csatornákat, így helyreállítja a kóros folyamatokat. Egyszerűen kezelhető, így Ön is kockázatok és mellékhatások nélkül használhatja nap mint nap saját otthonában biorezonanciás kezelésre.

 

A mágneses biorezonancia alapjai

A mágneses biorezonancia során a BioHarmonex a test sejtjeivel rendkívül kisamplitúdójú elektromágneses jelek segítségével kommunikál.

A káros környezeti hatások miatt az emberi test sokszor nem megfelelő utasításokat ad a sejteknek, amelyek így nem tudják megfelelően végezni a feladataikat. A biokémiai folyamatok egyensúlyának a test megbetegedésének első lépcsőfoka lehet, ezért az információ áramlás helyreállítása az első lépés lehet az egészséges élet felé.

A biorezonanciás kezeléssel a test újratanítható azokra a funkciókra, amelyeket korábban hibátlanul végrehajtott.A biorezonanciás kezelés legnagyobb erénye, hogy a test saját biológia kommunikációs vezérlőrendszerét alkalmazza az egészség megőrzésére. Ez a betegségek megelőzésének természetes és holisztikus formája.

A BioHarmonex biorezonancia készülékkel az egészség megőrzése az Ön számára is elérhetővé válikminden nap, a saját otthonában és minden családtagja számára is!

A sokoldalú biorezonancia készülék: a BioHarmonex

A test elektromágneses vezérlő folyamataiba képes beavatkozni a BioHarmonex biorezonancia készülék közvetített jelekkel, így különböző problémákra különböző kezelésre van lehetőség.

A BioHarmonex olyan biorezonanciás gép, amely nagyon alacsony amplitúdójú, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. Ennek a biorezonanciás sugárzásnak a frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. A többféle frekvencia több biológiai ablakot nyit meg, így rendkívül hatékony.

A BioHarmonex biorezonanciás gép olyan információs csatornákon sugároz, amelyeken a test kommunikációja is folyik. A készülékben található 32 program egy-egy adott testrészhez, vagy a szervezet funkciójához hozzájáruló sejtszintű elektromágneses tevékenységnek felel meg.

A különböző biorezonanciás programok egyrészről a megelőzést, másrészt az egész test kiegyensúlyozását szolgálják. Segítik a test újjászületését, fokozzák az immunrendszer működését, támogatják az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a csont felépülését, javítják a szív érrendszer működését.

A Bioharmonex 4.0 színhatásokkal fokozza a kezelés hatásosságát

BioHarmonex 4.0 biorezonancia gép az egész családnak...

A termék eredeti ára:287.280 Ft
DE!
216.000 Ft-ért az Öné lehet!
RÁADÁSUL!
kap hozzá egy 7-9000 Ft értékű terméket és a Bioharmonex nettó árának 7%-át (10.400 Ft) a következő hónaptól kezdve vitamin webáruházunkban levásárolhatja és ADUNK egy tagsági kártyát, mellyel 25%-kal olcsóbban kaphat meg minden CaliVita terméket!

A BioHarmonex biorezonancia készülék 32 programot kínál, amelyek minden korosztály igényeit lefedi 0-200 éves korig.

Vannak olyan biorezonancia készülékek, amelyek ugyan sok programot képesek futtatni, de azokat egyenként kell feltölteni és elindítani. A BioHarmonex biorezonancia készülék azonban a különböző szervrendszereknek megfelelő programokat kínál, Önnek nincs szüksége semmilyen műszaki manipulációra.

A BioHarmonex mágneses biorezonancia készülék minden programja 12-18 alprogramot foglal magában. Ennek az egyszerűsítésnek köszönhetően a BioHarmonexet lényegesen könnyebben tudja használni, mint más biorezonancia gépeket.

Ez a Bioharmonex készülék kimondottan otthoni használatra készült, így kezelése nem teszi szükségessé természetgyógyászati ismereteket vagy valamilyen más képzést.

A test önszabályozó és alkalmazkodási folyamatainak javulása már pár használat után bárki részére érezhető.

Kattints ide és nézzük meg miről is van szó pontosan

A BioHarmonex biorezonancia gép programjai

A BioHarmonex 4.0 készülék és 32 programot tartalmaz, melyhez további 10 programot igény szerint megvásárolhatsz webshopunkban.

Az alap 32 program a következő:

Közérzet:

- Antifront (A jó közérzetért minden időben. Használd, ha érzékeny vagy az időjárási frontokra.)

- Bioritmus (A harmonikusan működő bioritmusért.)

- Meridián (Célja az akupunktúrás pontokat érintő meridiánok működésének harmonizálása, a kiegyensúlyozott energiaáramlás segítése.)

- Schumann rezonancia (A Föld rezonanciája. Pontos értéke 7,83 Hz, ami megfelel az alfa agyhullámok rezgésszámának. Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti többezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező is hozzájárul az emberi szervezet egészségének a fenntartásához.)

-Szerv/szervrendszer:

- Csont (A csontanyagcsere normál működését támogató program. Ajánlott növésben lévőknek, idősebbeknek és sportolóknak egyaránt.)

- Immun (Az immunrendszert megszólító rezgésekkel a szervezet ellenálló képességének növelésére. Használható ellergia és autoimmun betegség esetén is, mivel az immunrendszer optimális működésére "tanítja" a szervezetet.)

- Nyirokrendszer (Támogathatja a nyirokkeringést. A nyirokrendszer, az immunrendszer részeként fontos szerepet játszik a kórokozók elleni küzdelemben. Használható nyirokkeringési zavar miatt kialakult kar- és lábduzzanat esetén is.)

- Szem/Látás (Azoknak ajánlott, akik sok időt töltenek számítógép előtt, vagy mesterséges fényben.)

- Gyermek (A program hozzájárulhat a gyermek testi és szellemi fejlődéséhez.)

- Örökifjú (Program az antioxidáns folyamatokért és az "örök fiatalságért".)

 

-Ragyogó külső:

- Bőr (Szép bőr, ragyogó külső. Rendszeres használata elősegítheti a hámréteg újraképződését, a bőrfiatalítást.)

- Fogak/fogíny (Érzékeny fogak, fogíny esetén a program rendszeres használata segítheti az érzékenység megszűnését.)

- Súlykontroll (A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek, illetve anticellulit kúrák támogatására kifejlesztett program.)

 

-Szellemi teljesítmény:

- Feltöltődés (Frissen, fiatalosan, energikusan szellemileg és fizikailag egyaránt. "Energetizáló" program.)

- Idegek (Azok számára, akiknek minden nap kifogástalan szellemi működésre és koncentrációra van szükségük. Javítja a stressztűrő képességet.)

 

-Regeneráció:

- Emésztés (Segítheti az emésztési funkciókat, optimalizálhatja a bélrendszer működését.)

- Fájdalom (Segítheti a szervezet öngyógyító folyamatait, csökkentheti a fájdalomérzetet, növelheti a fájdalomküszöböt.)

- Hasnyálmirigy (Segítheti az emésztőenzimeket és inzulint termelő hasnyálmirigy optimális működését.)

- Keringés - rövid program (Inkább funkcionális problémákra ajánlott. A keringési rendszer egyensúlyba hozását, energetikai feltöltését szolgálja.)

- Légzés (A megfelelő és hatékony légzésért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott.)

- Torok-őr  (Ajánlott a felső légutak egészségesen tartására, különösen a légúti nyálkahártyák lehűlésekor.)

- Máj (Hozzájárulhat a máj optimális működéséhez, a méregtelenítéshez.)

- Másnaposság (Közérzetjavító program, mely segítheti a méregtelenítést és a májregenerációt.)

- Méregtelenítés (A szervezet méregtelenítő funkcióinak támogatására.)

- Vese (Az optimális veseműködésért és kiválasztásért.)

 

-Nők/férfiak:

- Hormon (Kiegyensúlyozott hormonális működést támogató program.)

- Menzesz (Jó közérzet a menzesz alatt, korlátok nélkül. a program használata enyhítheti a kellemetlen tüneteket.)

- Prosztata (Az érett, középkorú és idősödő urakért.)

 

-Életmód:

- Sport/testmozgás:

- Csont/ízület (Ellenállóbb csontok, ízületek. Gyorsabb regeneráció. Nagyobb fizikai igénybevétel, versenysport, túlsúly esetén ajánlott.)

- Edzés után (Az intenzív testmozgás utáni mielőbbi regenerálódásért.)

- Alvás:

- Éjszakai nyugtalanság (Ajánlott rossz alvóknak, nehezen elalvóknak, gyakran felébredőknek. Használd a programot esténként, még lefekvés előtt.)

- Pihentető alvás 2 órás (Mély alvást segítő program rövid, délutáni regenerálódáshoz.)

- Lazítás (Segítheti a testi és szellemi ellazulást, az egész napi stressz elengedését, hogy újult erővel kezd a holnapot.)

 

Mágneses biorezonanciás kezelés bárhol, bármikor

A BioHarmonex minden programja 25-30 percig tart és a készüléktől 1,5 méteren belül hoz létre mágneses biorezonanciát. Ha társaságban van, akkor a hatókörben lévők is részesednek a biorezonanciás kezelésben. A készülék hátlapja felé erőteljesebben a hatás, ezért helyi fájdalmaknál és sebgyógyításnál ezzel az oldalával érdemes a kezelendő felületre helyezni.

A készülék nagy előnye, hogy nem kell órákig egy mágnes-ágyhoz láncolva feküdnie, mert a BioHarmonex hordozható,bárhol,bármikor minden élethelyzetben alkalmazható, legyen az tárgyalás, munka, házimunka vagy otthoni tévézés. 

Naponta 6-9 különböző biorezonanciás programot érdemes futtatni, illetve egy-egy programot állapottól függően többször, akár 2-3-szor is. A biorezonanciás kezelést nyújtó véleménye szerint ennél többször nem érdemes, mert nem növeli tovább a terápiás hatást.

Ha rendszeresen gyógyszert szed, érdemes a kúra alatt gyakrabban felkeresni a kezelőorvost, mert a test kommunikációs rendszerének javulásával a szükséges gyógyszer mennyiséget esetleg csökkenteni kell majd.

A használat során esetlegesen jelentkező szokatlan érzetek fontos információt közölnek a felhasználóval. Célszerű ezeket az érzeteket memorizálni, mivel ezek is az állapotjavulást szolgálhatják. Műtéti hegeknél nagyon ritkán bizsergést érezhet.

 

Biztonságos regeneráció

BioHarmonex biorezonanciás készülék használata teljesen biztonságos. Rendkívül kis amplitúdójú elektromágneses jellel működik, amely sokkal kisebb erősségű a legtöbb, a mindennapokban használt elektromos készüléknél.

A Bioharmonex használata ezért engedélyezett szívritmus szabályozós betegeknél is. (Pacemakeresek saját nyugalmuk érdekében, kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.)

A BioHarmonex biorezonancia gép wellness célú eszközként kerül forgalomba, nem gyógyászati segédeszköz. Nem arra készült, hogy bármilyen betegséget diagnosztizáljon, kezeljen, vagy gyógyítson. Nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, hanem kiegészíti azt.

Kapcsolódó cikkek:
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac