Cikkek

Kipróbálnád Magad mire vagy képes?

2020.02.11 17:05

Mi nem állást kínálunk hanem haladást....  Miről is van szó!?

A CaliVita International 25 éve működő networking cég, amely az egészségmegőrzés és vitalitás szektorban minőségi termékek gyártását és terjesztését tűzte ki célul. Cégünk, mely világszerte forgalmaz minőségi táplálék-kiegészítőket, vitaminokat, kozmetikumokat, egészségmegőrző elektronikai eszközöket és tisztítószereket, több mint 25 éve alakult, és jelenleg a világ több mint 30 országában van jelen.
Az eltelt évek során a CaliVita emberek százezreinek segített, hogy egészségesebbek, szabadok és anyagilag függetlenek legyenek.

Szeretnél egészséges ,sikeres és független lenni?

Régi vágyad ,hogy végre kitörj a mókuskerékből és elég időd legyen a számodra igazán fontos dolgokra?

Mutatok egy olyan vállalkozási formát ,amely segít közelebb kerülni az álmaidhoz:

-rugalmas időbeosztás 

-munka mellett is belevághatsz 

-bárhonnan dolgozhatsz

-azonnal elindulhatsz

-kis befektetés

-segítőkész csapat

Megpróbálod mire vagy képes??

Meg fogsz lepődni mennyire egyszerű... várjuk jelentkezésedet.. az egeszsegtaram@gmail.com címre.

Kérésedre küldünk részletes  információt.

ÚJABB INGYENES SZOLGÁLTATÁS !
Gondolkodtál már azon, hogy nyiss egy saját webáruházat ?
De sok volt a DE hogyan, miből, nem értek hozzá, ki számláz, ki csomagol, de de de.... Ha tényleg érdekelne megmutatok valamit... el tudnád képzelni, hogy szinte készen kapsz egy webáruházat. Feltöltve termékekkel. Teljes körű céges háttérrel. Ezt azt jelenti hogy a cég csomagol, számláz, szállít stb... neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy minél több embernek megmutasd a weboldalad és a termékeidet.
A CaliVita International segíti Tagjait céljaik elérésében, és támogatja tevékenységüket. Ennek érdekében létrehozhatsz egy honlapot csupán néhány kattintással.
Megmutatom az enyémet : https://egeszsegtaram.calivita.hu/
Indítsd el CaliVita vállalkozásodat online, DÍJMENTESEN ! Érdekel ? Keress bátran segítek felépíteni a saját online birodalmadat.

egeszsegtaram@gmail.com  e-mail címre várjuk kérdéseidet.

Hargitai Győzőnek, a CaliVita International alapítójának és elnökének az volt az álma, hogy minden ember számára elérhetővé tegye a korlátlan szabadság és függetlenség lehetőségét. Mindezt egy egymás segítésén és a tapasztalatok megosztásán alapuló rendszeren keresztül képzelte el. Ezek az elvek kristályosodtak ki a CaliVita International (korábbi nevén California Fitness) küldetésében és értékeiben, valamint azokban az ígéretekben, amiket a cég tesz partnereinek, munkavállalóinak és a közösségnek.

„Észrevettem, hogy az emberek szeretnek csapathoz tartozni, szeretik azt érezni, hogy hasonló gondolkodású emberek veszik őket körül – emlékezett vissza a kezdetekre Hargitai Győző. – Az emberek azért csatlakoznak hozzánk, mert azonosulnak az elveinkkel, és szabadságot, jobb életet, fejlődő pénzügyi jövőt akarnak.”

Az elmúlt több mint 25 évben az álom egy 37 országban működőtöbb százezer hálózati taggal és több mint száz termékkel rendelkező globális vállalattá vált, melynek fejlődése töretlen.

Van egy cég a Calivita több mint 100 csúcsminőségű táplálékkiegészítőt forgalmaz. Több mint 23 éve, 37 országban népszerűek a termékei. Reklám és kényszer nélkül. Ambíciózus munkatársak viszik a termékek és a cég jó hírét. Így évről évre egyre több elégedett vásárló fogyasztja termékeinket. Minél nagyobb egy munkatárs fogyasztó tábora annál nagyobb százalékban kap kifizetést a cégtől. Mindez pár termék megvásárlásával, egy Calivita nagykerkártya birtokában elindítható. Maximális segítséggel, pár év alatt egy passzív jövedelmet termelő vállalkozás építhető. Hogy mekkora ? Az attól függ ki mekkorát álmodik és persze, hogy mit tesz ezért!

Ismerd meg próbáld ki termékinket a jó tapasztalataidat pedig oszd meg másokkal. Ők is kipróbálják és továbbadják tapasztalataikat, és már csak azt veszed észre, hogy van egy pár család aki általad ismerte meg a termékeket és fogyasztja. Bárhol, bármikor a kártyájukkal vásárolnak a cég a vásárlásukból téged is jutalmaz.

És ezért te a cégtől jutalékot kapsz. Gondolj bele hová tud fejlődni ez nagyban. Egy év múlva azon kapod magad, hogy több a jutalékod mint a fizetésed... és pár év múlva ??? Van merszed belegondolni és tenni érte. Ha igen ... akkor köszöntünk a csapatban.

Meg fogsz lepődni mennyire egyszerű... várjuk jelentkezésedet.. az egeszsegtaram@gmail.com címre.

Kérésedre küldünk részletes a információt.

Kattints a további hasznos Üzlettel kapcsolatos cikkeimre:

Calivitával az Élet

Miért a Share Marketing?

Calivita mint keresetkiegészítés

Calivita Üzleti terv

Gyakran ismételt kérdések az Üzlettel kapcsolatban

Vezetővé válás 

 

 

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac