Cikkek

Dolgozz Velünk!

2020.03.22 10:00

CaliVita mint keresetkiegészítés

A mai világban számtalan családnak lenne szüksége keresetkiegészítésre. Ugyanakkor mindig ott a kérdés: létezik-e olyan vállalkozás, amihez nem kell induló tőke? Amiben nincs rizikó? Amiben nem érhet sem anyagi, sem erkölcsi veszteség?

A CaliVitában az a csodálatos, hogy észrevétlenül épül be az életedbe.Termékeink fogyasztása olyan pozitív tapasztalatokat eredményez tagjaink körében, ami miatt nagyon szívesen ajánlják ismerőseiknek.
 Elmondásuk alapján egyszer csak arra lesznek figyelmesek, hogy mesélnek. A termékről, a tapasztalataikról,és az élményeikről. Vagyis öntudatlanul, egyáltalán nem direkt módon „értékesítenek” és kis üzleti-fogyasztói hálózatot építenek ki maguk alatt.

Ugyanez történik velünk, amikor moziba megyünk és megnézünk egy jó filmet. A jó élményeket szívesen megosztjuk barátainkkal és ismerőseinkkel. Bátran, sőt izgatott kíváncsisággal megkérdezzük őket, hogy látták-e már a filmet.

Ha igen, akkor egy jót beszélgetünk róla, ha nem, akkor pedig lelkesen elmeséljük, milyen volt, és ajánljuk, hogy mindenképpen nézzék meg! Sokszor 5-6 ismerősünknek is mesélünk, akik ajánlásunkra el is mennek megnézni a filmet.

Ám van egy óriási különbség a mozi és a CaliVita között. Míg a mozijegy teljes árát zsebre teszi a mozit üzemeltető vállalkozás, addig a CaliVita megosztja veled a bevételét. Ha te ajánlod a termékeket, mint egy mozifilmet, és a barátaid vásárolnak belőlük, netán olyan értékben, hogy CaliVita taggá is válnak, akkor a vásárlásaik után keletkező jutalékot kifizet a cég számodra.

Itt nincs kockázat! Nem kell tőkét befektetned, mert mi raktározzuk a terméket, és a tag tőlünk vásárol közvetlenül. Elég, ha segítő szándékkal fordulsz az emberek felé, és mesélsz az élményeidről, tapasztalataidról. Ha ezt folyamatosan teszed, előbb-utóbb kialakul egy kis hálózat alattad, ami már rendszeres jutalékot termel.

Érdemes nyitottan, egy kicsit üzleti szemmel is ránézned a CaliVitára. Kár lenne kihagyni az előtted heverő kereseti lehetőséget!

Keresd a felső vonaladat! Ha nem tudod, kihez fordulhatsz, akkor hívd ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel segítünk megtalálni azt a személyt, aki részletesen bemutatja neked a CaliVita üzleti ajánlatát.

Bízunk benne, hogy az egészségmegőrzés mellett az anyagi biztonság megteremtésében is a segítségedre lehetünk.

 

További cikkek az Üzlettel kapcsolatban!

Miért a networking?
Calivitával az Élet
Calivita Üzleti Terv
Kipróbálnád magad mire vagy képes?
Vezetővé válás

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac