Cikkek

Hogyan segíthet a Low Deuterium Oxy Crystal®?

2020.04.17 14:32

Folyékony stabilizált oxigén a forgalmazó Calivita cég sikertörténete volt. Tudtátok, hogy egy különleges termék van a piacon, amely a világon csakis a Calivita hálózatában kapható! Az alacsony deutérium tartalmú vízből készített, mágnesesen strukturált folyadék még több stabilizált, molekulárisan kötött oxigént ad fogyasztójának. Sokan keresnek tüdővitamint.


A megfelelő mennyiségű és minőségű víz és oxigén elengedhetetlen az emberi élethez.

Szervezetünknek és sejtjeinknek mindkettőre szüksége van az egészség fenntartásához és megújuláshoz.

A stabilizált oxigén élettani hatása, hogy segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét. Méregtelenítő és tisztító hatásán kívül hozzájárul az anaerob baktériumok elpusztításához (Salmonella, Coli baktérium, stb.). Energiával tölti fel a testet (oxigén jelenlétében aerob körülmények között 20-szor több ATP képződik, mint oxigén hiányában, azaz anaerob körülmények között), elősegíti a vitaminok, ásványanyagok, gyógynövények, stb. felszívódását és hasznosulását, javítja  a vérkeringést, enyhíti a légzési nehézségekből adódó tüneteket, jelentősen növeli a vér és a sejtek oxigén ellátását, ezáltal növeli a szervezet teljesítő képességét, növeli a sportteljesítményt. Pozitívan befolyásolja a szellemi tevékenységet, kellemes közérzetet biztosít, fokozza a koncentrációs képességet.

A tiszta ivóvíz a környezetszennyezés és a pazarlás miatt egyre ritkább kincs, pedig nélküle nem létezhetünk. A víz szállítja sejtjeink számára a különböző tápanyagokat (vitaminokat, ásványi sókat), ezen kívül többek között részt vesz a légzés és a hőszabályozás folyamatában is.
Az oxigén, mint ahogy a víz is, nélkülözhetetlen számunkra. Az oxigén segíti a szervezetet, hogy újjáépüljön és fenntarthasson egy erős és egészséges immunrendszert. A levegő oxigéntartalma azonban az elmúlt években folyamatosan csökken, így egyre kevesebbhez jutunk belőle. A nem megfelelő minőségű ivóvíz, a szennyezett levegő, az egészségtelen életmód és a korunkra jellemző stressz szervezetünk hibás működéséhez vezethet.
Az alacsony deutérium tartalmú víz lassíthatja a sejtosztódás folyamatát – azaz a szervezet „öregedését” –, ugyanakkor csökkenhet a valószínűsége a hibás sejtosztódásnak is. Az alacsony deutérium tartalmú, stabilizált oxigénnel dúsított víz tartós fogyasztása a szervezet méregtelenítéséhez is hozzájárulhat.
A mágnesesen strukturált víznek nagyobb a sűrűsége, mint a többi víznek. Ez megnöveli a molekulák stabilitását,
és segít a sejteknek stabilan tartani magukat.
A stabilizált oxigén segíti a sejtek oxigénellátását, javítja az anyagcserét, energiával tölti fel a testet, elősegíti a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények felszívódását és hasznosulását, és növeli a sportteljesítményt.


Hogyan segíthet a Low Deuterium Oxy Crystal®?


A Low Deuterium Oxy Crystal® mágnesesen strukturált, stabilizált oxigénnel dúsított, csökkentett deutérium tartalmú vízkoncentrátum a tulajdonságainak köszönhetően kedvezően befolyásolhatja a vér és a sejtek oxigénellátását, így növelheti a teljesítőképességünket, kellemes közérzetet biztosíthatés fokozhatja a koncentrációs képességet.
Rendezett, strukturált fizikai szerkezete a szervezet számára plusz energiát és több oxigént továbbíthat, valamint a szervezetben lévő víz szerkezetváltozásain keresztül hozzájárulhat a szervezet kémiai és fizikai folyamatainak harmóniájához.

 

Mikor ajánljuk?
Ha energizálni szeretné szervezetét vagy fejleszteni erőnlétét.
• Ha nehéz fizikai munkát végez
vagy rendszeresen sportol.
• Méregtelenítő és tisztító kúrák
során.
• Ha civilizációs ártalmak káros
hatásainak van kitéve.

A Low Deuterium Oxy Crystal® összetevői:
Tisztított, csökkentett deutérium tartalmú víz és stabilizált oxigénnel dúsított víz.
50 ml

Kattints ide és vásárold meg az oxigén cseppet!

Adagolás: 10 csepp egy pohár vízbe
csöpögtetve, naponta háromszor.

Kapcsolódó cikkek:

Mit jelent a folyékony stabilizált oxigén?

Stabilizált oxigén mire nyújthat segítséget?

Oxigén csepp belső és külső használata

Oxigén csepp orvosi szemmel

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac