Cikkek

Könnyíts magadon! Új Papaya Plus

2020.04.18 11:54

Papaya Plus

Napjainkban az emberek jelentős része küzd emésztési zavarokkal,illetve károsodott bélflórával.Ha tartósan kellemetlen érzetek gyötörnek minket,felmerülhet a kérdés: Vajon rendelkezünk elegendő emésztőenzimmel?

Emésztőenzimek nélkül nincs, Ami "megeméssze"a táplálékot!

Vizsgálatokkal,de sokszor anélkül is hamar kideríthető,ha nincs elég emésztőenzimünk.Vajon okoz-e ez problémát?Igen.Ugyanis az emésztőenzimnek pont az a feladata,hogy a szervezetbe jutott táplálékot lebontsa,alkotórészeire szedje és a szervezet számára hozzáférhetővé tegye:azaz segítse a tápanyagok,vitaminok,ásványi anyagok felszívódását és hasznosulását.

Ha nincs elegendő emésztőenzimünk,zavart szenved emésztésünk.Nemcsak,hogy nem kapja meg szervezetünk a szükséges tápanyagokat,de kellemetlenné válhatnak étkezéseink is.A hosszan fennálló elégtelen emésztés és felszívódás végül az immunrendszer gyengüléséhez,fáradtsághoz,kimerültséghez,ingerlékenységhez,bőrproblémákhoz és allergiás reakciók jelentkezéséhez vezethet.

 

Mit tehetünk ,hogyan segítsük az emésztést?

Már életvitelünk megváltoztatásával is sokat tehetünk emésztésünkért.Az emésztőenzimek mennyiségét ugyanis nagyban csökkentheti a nem megfelelő táplálkozás (pl.gyorsételek túlzott fogyasztása,rendszertelen evés,rohamevés),a stressz vagy a rossz étkezési körülmények (kapkodva evés.)Ugyanígy csökkentheti a túlzott fizikai megerőltetés vagy bizonyos gyógyszerek szedése.A kor előrehaladtával ráadásul pusztán az idősödéstől is csökkenhet szervezetünkben az enzimek mennyisége.Egyes enzimek szervezetünk is előállítja,bizonyos esetekben pedig kívűlről kell pótolnunk a hiányt,mint ahogy laktázhiány esetén is tesszük.

Papaya Plus:Komplex összetétel,magas hatóanyag-tartalom

Papaya Plus új termékünk rágótabletta formájában tartalmazza az összes fontos emésztést segítő enzimet.Így segíti lebontani a fehérjéket,a szénhidrátokat, a zsírokat és a sokak számára problémát okozó laktózt is.Mindezt pedig nagy hatékonyságú enzimekkel teszi.Így megelőzhetővé válhatnak a kellemetlen emésztési zavarok,és a már meglévőket is könnyebben lehet orvosolni.

Könnyíts magadon!Próbáld ki új termékünket,a Papaya Plus-t!

Miért válaszd a Papaya Plus-t?

Nemcsak a tápanyag lebontására fókuszál,hanem komplexen, az összes fontosabb emésztés segítő enzimet tartalmazza,így segít a szénhidrát, a zsír és a fehérje lebontásban is.

Nemcsak nyomokban tartalmaz enzimeket,hanem magas a hatóanyag-tartalma is.

A teljes népesség 65%-a küzd valamilyen fokú laktózintoleranciával.Ahogy említettük,új termékünk, a Papaya Plus a laktóz lebontását is segíti.

Rágótabletta formájában dobtuk a piacra,így azok számára is kényelmes megoldát nyújt,akik nyelési problémákkal küzdenek.

Kattints ide a Papaya Plus rágótablettáért!!

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac