Cikkek

Itt az ideje a Tavaszi Méregtelenítésnek!

2020.04.23 12:14

Itt az ideje a tavaszi méregtelenítésnek!

Te is úgy érzed, hogy a tél végére tested elnehezedik? Az ünnepek és a februári télbúcsúztató vigasságok lakomákkal, rengeteg átgondolatlanul elfogyasztott étellel járnak, és hát lássuk be, míg kint hideg van és sötét, az étkezés az egyik legkézenfekvőbb örömforrás.

meregtelenit.jpg

Mire a tavasz beköszönt, az egészséges szervezet is jelzi, hogy telítődött, kimerült, melynek jele lehet a fáradtság és az lehangoltság. Mit tehetünk, ha tudjuk, hogy nem a vitaminpótlással van gond?

Valószínűleg méregtelenítésért kiált a testünk! Szervezetünk saját „tisztító” folyamatait támogatjuk azzal, ha odafigyelünk az étkezésünkre, kevesebb zsírdús ételt és édességet, egyúttal több zöldséget és gyümölcsöt eszünk, valamint rá- vagy visszaszoktatjuk magunkat a rendszeres testmozgásra.

A CaliVita választékából több sikertermék is támogatja a test méregtelenítését, felüdülését.

Liquid Chlorophyll régóta fogyasztóink egyik kedvence, hatása felől nem lehet hát kétségünk.Az elmúlt évek legfontosabb tapasztalata azonban az, hogy a klorofill rendkívül erős lúgosító és méregtelenítő hatást fejt ki a szervezetben. Jó hatással van az emésztőrendszerre, és segíti a szervezet salakanyagokat kiválasztó és semlegesítő folyamatait. A lucernából kivont klorofill segít megszabadulni a méreganyagoktól, miközben a lucerna értékes hatóanyagai – aminosavak, K- és B-vitaminok, ásványi anyagok – vitalizálják szervezetünket, segítenek testünk vitamin- és ásványianyag-raktárainak feltöltésében, szinten tartásában. A népi gyógyászatban a klorofillról azt tartják, hogy hatékony belső „dezodoráló”, azaz szagtalanító hatású, ami a méreganyag távozásakor kifejezetten előnyös. Kellemes fodormenta ízesítése is az üdeséget és frissességet szolgálja, mindezt igazi, természetes mentaolaj használatával.


chloro_kocc.jpg

A klorofill áldásos hatását oldalakon keresztül sorolhatnánk, ehelyett most összegyűjtöttük 10 előnyét:

1. A klorofill csökkentheti az éhséget.

2. Tisztít és szagtalanít.

3. Gyorsíthatja a gyógyulást és a regenerálódást.

4. Erőteljes, természetes méregtelenítő.

5. A sült húsok, bő olajban sült ételek tartalmaznak olyan vegyi anyagokat (pl.:akrilamid), melyek károsíthatják a vastagbél szövetét, lehetőséget teremtve a bélrák kialakulására. Az egyidejűleg klorofillt is fogyasztóknál a vastagbélszövet vizsgálata kimutatta, hogy a szövetkárosodás mértéke elmaradt a klorofillt nem fogyasztókhoz képest.

6. Szupererős antioxidáns!

7. Képes megállítani a Candida albicans gomba növekedését.

8. Antibakteriális hatású.

9. Segít a vérszegénységben szenvedőknek.

10. Jótékonyan hat az emésztésre és feltölti a szervezetet energiával.

 

Bővebben itt olvashatsz róla Hogyan segíthet a Liquid Chlorophyll ?Kinek és Mire ajánljuk?Kattints a szövegre!

  

Itt tudod megnézni a Liquid Chlorophyll terméket!

2db vásárlása esetén azonnali 25% kedvezmény!!

Tudtad, hogy a Liquid Chlorophyllt fogyasztóink a túlzott gyomorsav-termelődés kellemetlen tüneteinek enyhítésére is fogyasztják?

A Chlorophyll mellett a Nopalin tabletta is segíthet a méregtelenítésben!

Nopalin tablettában található őrölt fügekaktusz rostjai folyadékkal érintkezve megduzzadnak és teltségérzetet keltenek, így fogyókúra során hasznos társunk lehet. Amellett, hogy csökkentik az éhségérzetet, a rostok előnyösen befolyásolják az emésztést és könnyítik a székelést, ami a méregtelenítésben is kiemelten fontos.

Ezen kívül a vérzsírszintekre is előnyösen hat, több vizsgálat is azt találta, hogy a nopal kaktusz rostjának fogyasztása csökkentette az LDL-koleszterin szintjét, de a HDL-, tehát a jó koleszterin szintjét nem befolyásolta.

Hasonlóan kedvezően hatott a vércukorszintre 2-es típusú cukorbetegség esetén is. A vizsgálat során cukorterhelés előtt alkalmazva szignifikánsan alacsonyabb vércukor-emelkedést mértek. Ez nem csak a cukorbetegeknek, de a fogyókúrázóknak, inzulinrezisztenciában és gyakran ebből adódóan PCOS-ban (rendszertelen vérzéssel, meddőséggel járó policisztás petefészekbetegség) szenvedőknél is előnyös hatású lehet.

Készítsd fel szervezetedet a vitaminok és ásványi anyagok befogadására, köszöntsd a tavaszt tisztítókúrával! A CaliVita kínálatában könnyen találhatsz olyan termékeket, melyek segítik szervezeted természetes méregtelenítő funkcióit, használd hát ki a lehetőséget!

Figyelem!

Liquid Chlorophyll

  • A klorofill felhasználását terhes és szoptatós anyákon még nem tesztelték, ezért alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kizárólag orvosi javaslatra történjen!
  • Szájon át történő adagolás során a klorofill zöldes színűre festheti a vizeletet és a székletet, valamint elszíneződést okozhat a nyelven.
Nopalin
  • A Nopalint mindig sok folyadékkal vedd be, hogy kellőképp elősegítse a benne levő rostok megduzzadását és a teljtségérzet kialakulását!

Kapcsolódó cikkek:

-Méregtelenítés,Lúgosítás?

-A Liquid Chlorophyll 10 előnye

 

Forrás:

Fernandez, M.L., Lin, E.C.K., Trejo, A., McNamara, D.J. Prickly pear (Opuntia sp.) pectin reverses low density lipoprotein receptor suppression induced by a hyper-cholesterolemic diet in guinea pigs. Journal of Nutrition. v122. n12. (Dec, 1992): 2230.
Fernandez, M.L., Lin, E.C.K., Trejo, A., McNamara, D.J. Prickly Pear (Opuntia sp.) pectin alters hepatic cholesterol metabolism without affecting cholesterol absorption in guinea pigs fed a hypercholesterolemic diet.(Biochemical and Molecular Roles of Nutrients). Journal of Nutrition. v124, n6 (June, 1994):817-823.
Trejo-Gonzalez, A. Gabriel-Ortiz, G., Puebla-Perez, A.M., Huizar-Contrera, M.D., Munguia-Mazariegos, M., Mejia-Arreguin, S., Calva, E. A purified extract from prickly pear cactus (Opuntia fuliginosa) controls experimentally induced diabetes in rats. Journal of Ethnopharmacology. 55 (1996) 27-33
Aguilar, C., Ramirez, C., Castededa-Andrade, I., Frati-Munari, A.C., Medina, R., Mulrow, C., Pugh, J. Opuntia (prickly pear cactus) and metabolic control among patients with diabetes mellitus Annu Meet Int Soc Technol Assess Health Care, 1996, 12:14.
A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac