Cikkek

Top 10

2020.10.17 12:58

A 10 legnépszerűbb termékünk

Ahány CaliVita tag, annyiféle ízlés és annyiféle szükséglet. Azt, hogy milyen étrend-kiegészítőkre van szükségünk nagyban befolyásolja az életkorunk, az általános egészségi állapotunk és az életvitelünk is. Mégis van 10 termék, melyek tartósan a legkeresettebbek között vannak hónapról hónapra. Ezek azok a készítmények, amelyek mindenki számára képesek segítséget nyújtani. Nézzük meg közelebbről mi ez a 10 termék, és miért olyan népszerűek.

Két vitaminról ma már köztudott, hogy étrend-kiegészítő formában történő fogyasztása alapvetően fontos az immunrendszerünk fitten tartásához. Ezek a C- és D-vitamin.

Nem véletlen, hogy C 1000 Plus termékünk a legnépszerűbb. Az 1000 mg-ot tartalmazó C-vitamin készítményünk 3 hónapra elegendő. A késleltetett felszívódású termék időszakosan adagolva egész napos támogatást nyújt az erek, a csontok, a bőr, a szív, a fogak és az immunrendszer számára.

 

D-drops néven forgalmazott termékünk egy folyékony D-vitamin készítmény. Egy cseppje 400 NE, vagy 10 µg D-vitamint tartalmaz. Előnye, hogy az életkornak megfelelően adagolható csecsemőkortól idős korig. Napi D-vitamin adagunkat így könnyedén, ételeinkhez, italainkhoz hozzáadva juttathatjuk be szervezetünkbe. Egyre több kutatási eredmény igazolja, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben a megnövelt D-vitamin bevitel biztosíthatja leghatékonyabban az immunrendszer számára szükséges támogatást.

 

Egy multivitamin kiváló választás azok számára, akik nem szeretnének több különböző készítmény bevételével bajlódni. Harmadik legnépszerűbb termékünk a Super Mega 50 multivitamin, melynek több mint 25 alkotóeleme minden olyan vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és antioxidánst tartalmaz, amelyre szükség lehet a mindennapok során. Ez a nagydózisú formula különösen népszerű a sportolók körében.

Nem feledkezhetünk meg a megfelelő ásványi anyag bevitelről sem. Ezért is különösen népszerűek ásványi anyag készítményeink. A kalcium, a magnézium és a cink azok közé az elemek közé tartoznak, amelyek a napi szintű működésünkhöz szükségesek. Szerepet játszanak a csontok erősen tartásában és regenerálódásában, a fizikai és mentális megterhelés kezelésében és támogatják

immunrendszerünket. Calcium Magnesium PLUS készítményünk kifejezetten azoknak készült, akik testük fizikai ellenállóképességén szeretnének javítani, a MagneZi B6 pedig azoknak, akik a fizikai és mentális megterhelés tüneteit, mint az izomgörcsöt, alvászavart, vagy ingerültséget szeretnék csökkenteni.

A népi gyógyászatban használatos növényekről már mind tudjuk, hogy működnek, hiszen máskülönben nem lennének részesei a több ezer évre visszatekintő kultúráknak. A Rhodiola rosea koncentrátumot tartalmazó Rhodiolin készítményünket mindenki szereti a szervezetre gyakorolt nyugtató hatása miatt. Ez az adaptogén gyógynövény, a hozzászokás veszélye nélkül hatékony segítség lehet a stressz, a borús hangulat, a fáradékonyság és a koncentrációhiány leküzdésében. A növényből készült teának Szibériában és a Távol-Keleten van a legnagyobb kultúrája, ahol a mondás úgy tartja, 100 évig is élhet az, aki a növényből készült teát fogyasztja.


A fokhagyma fertőtlenítő, vírus- és gombaölő, valamint antioxidáns hatását mindannyian jól ismerjük. A Garlic Max egyetlen kapszulája 1000 mg friss fokhagymával egyenértékű koncentrátumot tartalmaz. Ráadásul a fokhagyma kellemetlen illatát elkerülve bátran fogyaszthatjuk és élvezhetjük jótékony hatását.

 

Joint ProteX FORTE készítményünk kifejezetten komplex védelmet biztosít a porcok és ízületek számára, hiszen egyesíti a jól bevált népi praktikákat (indiai tömjénfa, réti legyezőfű, kurkuma) a modern kori orvostudomány eszközeivel (hialuronsav, glükózamin-szulfát, kondroitinszulfát).

 

Az oxigén életünk egyik alapfeltétele. A Low Deuterium Oxy Crystal® egy alacsony deutériumtartalmú, stabilizált oxigéntartalmú koncentrátum, amely segíti a sejtek oxigénellátását. Mivel a mágnesesen kezelt víz oxigénnel telítetté válik, így képes a kórokozók elpusztítására. Serkenti, erősíti az immunrendszert, emellett energetizál, sőt még a pH egyensúly fenntartásában is segítségünkre van.

 

Végül, de nem utolsósorban ott szerepel az igen közkedvelt termékek között az AC-Zymes PLUS probiotikus készítményünk, amely 6 különböző baktériumtörzsből 6 milliárd csíraszámban tartalmaz pre- és probiotikumokat. A feldolgozott élelmiszerek, az alkoholfogyasztás, a stressz, a gyógyszerek mind-mind pusztítják a hasznos bélflórát. Márpedig a bélrendszer bizonyos szempontból fontosabb az immunrendszerünk számára, mint a csecsemőmirigy vagy a lép. Igazán nem árt tehát segítséget nyújtanunk emésztőrendszerünk zavartalan működéséhez. Márpedig egészséges bélflóra nélkül ez szinte lehetetlen.

Próbáld ki te is TOP 10 termékeinket!

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac