Cikkek

Immunvirex

2021.04.06 10:27

IMMUNVIREX Erősítsd az immunrendszered!

KÉSZÍTSD FEL A SZERVEZETED A KÓROKOZÓKKAL SZEMBENI VÉDEKEZÉSRE

A kórokozók nem csak az őszi-téli hónapokban, hanem egész évben, az egész világon, készen állnak a támadásra és bármikor ledönthetnek a lábadról, komoly tüneteket okozva. Az egészséges életmód és egy gondosan összeállított  étrend azonban hatékonyan felkészítheti szervezeted a korokozókkal szembeni védekezésre.

IMMUNVIREX Az Immunvirex egy olyan étrend-kiegészítő, mely egyedi kombinációban tartalmazza azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi hatóanyagokat, amik bizonyítottan segíthetnek szervezetednek a kórokozók elleni védekezésben.

AKTIVÁLJA AZ IMMUNRENDSZER MŰKÖDÉSÉT A béta-glükán aktiválja az immunsejtek működését. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a fertőzések gyakoriságának és súlyosságának csökkentéséhez.

MEGÁLLJT PARANCSOL A KÓROKOZÓKNAK! A szerves cink segíthet meggátolni a kórokozók bejutását és szaporodását a szervezetben.

TÁMOGATJA AZ IMMUNREDNSZER MŰKÖDÉSÉT A D-vitamin támogatja és "finomhangolja" az immunrendszer működését. Segíthet a túlműködés szabályozásában is.

CSÖKKENTI A GYULLADÁSOK KIALAKULÁSÁT A készítményben található keleti gyógynövény, a kudzu, hatékony antioxidáns hatása révén segíthet a gyulladások mértékének csökkentésében.

ENYHÉBB TÜNETEKET ÉS GYORSABB GYÓGYULÁST EREDMÉNYEZ A hasznos Lactobacillus rhamnosus  csökkentheti a fertőzések gyakoriságát és súlyosságát, és lerövidítheti a fertőző betegségek időtartamát.

MIÉRT VÁLASZD AZ IMMUNVIREXET?

TERMÉSZETES 100%-ban növényi eredetű kapszulák, adalékanyagoktól és mesterséges színezékektől mentes hatóanyagok.

HATÉKONY A kórokozóktól védelmet nyújtó hatóanyagok eredményességét számos dokumentált kutatás támasztja alá.

BIZTONSÁGOS A terméket a cGMP (a jelenlegi helyes gyártási gyakorlat) legmagasabb követelményeinek megfelelően gyártják.

KÉNYELMES Napi egy kapszula bevételével hatékonyan támogathatod az immunrendszered.

HATÓANYAGOK

PRÓBÁLD KI AZ IMMUNVIREXET MÉG MA  és készítsd fel a szervezeted a világ kihívásaira!

KOSÁRBA

                   

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac