Cikkek

Immunvirex

2021.04.06 10:27

IMMUNVIREX Erősítsd az immunrendszered!

KÉSZÍTSD FEL A SZERVEZETED A KÓROKOZÓKKAL SZEMBENI VÉDEKEZÉSRE

A kórokozók nem csak az őszi-téli hónapokban, hanem egész évben, az egész világon, készen állnak a támadásra és bármikor ledönthetnek a lábadról, komoly tüneteket okozva. Az egészséges életmód és egy gondosan összeállított  étrend azonban hatékonyan felkészítheti szervezeted a korokozókkal szembeni védekezésre.

 Az Immunvirex egy olyan étrend-kiegészítő, mely egyedi kombinációban tartalmazza azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és növényi hatóanyagokat, amik bizonyítottan segíthetnek szervezetednek a kórokozók elleni védekezésben.

AKTIVÁLJA AZ IMMUNRENDSZER MŰKÖDÉSÉT A béta-glükán aktiválja az immunsejtek működését. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a fertőzések gyakoriságának és súlyosságának csökkentéséhez.

MEGÁLLJT PARANCSOL A KÓROKOZÓKNAK! A szerves cink segíthet meggátolni a kórokozók bejutását és szaporodását a szervezetben.

TÁMOGATJA AZ IMMUNREDNSZER MŰKÖDÉSÉTA D-vitamin támogatja és "finomhangolja" az immunrendszer működését. Segíthet a túlműködés szabályozásában is.

CSÖKKENTI A GYULLADÁSOK KIALAKULÁSÁT A készítményben található keleti gyógynövény, a kudzu, hatékony antioxidáns hatása révén segíthet a gyulladások mértékének csökkentésében.

ENYHÉBB TÜNETEKET ÉS GYORSABB GYÓGYULÁST EREDMÉNYEZ A hasznos Lactobacillus rhamnosus  csökkentheti a fertőzések gyakoriságát és súlyosságát, és lerövidítheti a fertőző betegségek időtartamát.

MIÉRT VÁLASZD AZ IMMUNVIREXET?

TERMÉSZETES 100%-ban növényi eredetű kapszulák, adalékanyagoktól és mesterséges színezékektől mentes hatóanyagok.

HATÉKONY A kórokozóktól védelmet nyújtó hatóanyagok eredményességét számos dokumentált kutatás támasztja alá.

BIZTONSÁGOS A terméket a cGMP (a jelenlegi helyes gyártási gyakorlat) legmagasabb követelményeinek megfelelően gyártják.

KÉNYELMES Napi egy kapszula bevételével hatékonyan támogathatod az immunrendszered.

HATÓANYAGOK

A *kvercetin egy flavonoid, mely a zöldségekben és gyümölcsökben található meg. A hagyma, az alma, a sárgabarack, a cseresznye és a szőlő mind gazdag kvercetinben.

 

A flavonoidok jelentős antioxidáns és gyulladásgátló hatással rendelkeznek. Rendszeres fogyasztásuk csökkentheti a környezeti hatások által a szervezetben keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, illetve biztosítva azok zavartalan működését.

 

Pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre is azáltal, hogy csökkentik a hajszálerek törékenységét, növelve ezzel az érfalak rugalmasságát. Rendszeres fogyasztásuk csökkentheti a koleszterinszintet és a vérrögképződést, ezáltal védőhatást fejthetnek ki trombózis ellen, valamint lassíthatják az érelmeszesedés kialakulását.

Kedvező érhatásuknak és gyulladáscsökkentő tulajdonságaiknak köszönhetően hozzájárulhatnak a cukorbetegség tüneteinek kezeléséhez, a késői káros következmények késleltetéséhez.

 

A flavonoidok egyéb kedvező élettani hatásaik mellett allergiaellenes hatással is rendelkeznek, ugyanis gátolhatják a hisztamin, valamint más gyulladásért felelős anyagok termelését, ezzel csökkentve az allergiás asztma esélyét.

 

A kvercetin ezenfelül több fronton is segíti a fertőzések elleni védelmet. Nemcsak támogatja és szabályozza az immunrendszert, de széles spektrumú kórokozóellenes hatással bír, ezenkívül a gyulladást elősegítő citokinek szintjét is csökkentheti. Egy kutatásban, ahol 40 évnél idősebb, fitt betegeket vizsgáltak, nagy mennyiségű kvercetin fogyasztásának köszönhetően enyhébb tünetek mellett, gyorsabban épültek fel a felső-légúti fertőzésekből a betegek.

A kvercetin csak egy az Immunvirex számos hatóanyagai közül, melyek szinergikus összhatása segítheti immunrendszered működését. Erősítsd meg szervezeted védelmivonalait Immunvirex-el!

 PRÓBÁLD KI AZ IMMUNVIREXET MÉG MA  és készítsd fel a szervezeted a világ kihívásaira!

Ugrás a termékhez

                   

Forrás: Quercetin supplementation & upper respiratory tract infection: A randomized community clinical trial - Heinz, S.A.; Henson, D.A.; Austin, M.D.; Jin, F.; Nieman, D.C., Pharmacol. Res. 2010, 62, 237–242.

Quercetin & Its Anti-Allergic Immune Response - Jiri Mlcek et al., Molecules 2016, 21, 623

Quercetin with the potential efect on allergic diseases - Morteza Jafarinia et al., Allergy Asthma Clin Immunol (2020) 16:36

REVIEW A role for quercetin in coronavirus disease 2019 (COVID-19) - Giuseppe Derosa et al., Phytotherapy Research. 2021;35:1230–1236

Review The Pharmacological Activity, Biochemical Properties, & Pharmacokinetics of the Major Natural Polyphenolic Flavonoid: Quercetin - Gaber El-Saber Batiha et al., Foods 2020, 9, 374;

A role for quercetin in coronavirus disease 2019 (COVID‐19) - Giuseppe Derosa et al., Phytother Res. 2020 Oct 9

Quercetin Inhibits Inflammasome Activation by Interfering with ASC Oligomerization & Prevents Interleukin-1 Mediated Mouse Vasculitis - Talita P. Domiciano et al., Sci Rep. 2017; 7: 41539.

Quercetin suppresses NLRP3 inflammasome activation in epithelial cells triggered by Escherichia coli O157:H7 - Yansong Xue et al., Free Radic Biol Med. 2017 Jul;108:760-769.

Quercetin, Inflammation & Immunity - Yao Li, et al., Nutrients. 2016 Mar; 8(3): 167.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac