Cikkek

Megszabadulnál pár kilótól?

2021.05.16 21:08

Megszabadulnál pár kilótól??

A FOGYÓKÚRA ELSŐ LÉPÉSE: MÉREGTELENÍTÉS
Arra nap mint nap odafigyelünk, hogy kívülről megtisztítsuk a testünket: zuhanyzunk, kezet, hajat és fogat mosunk, és az arcunkat is rendszeresen ápoljuk. A belsőnket viszont sokszor elhanyagoljuk, pedig ott is gyűlnek a nemkívánatos salakanyagok, amelyektől időközönként meg kell szabadulni.
A sikeres fogyás titka az alapos tervezésben rejlik, melynek egyik legfontosabb része az, hogy miként kezdünk hozzá a fogyókúrához.
Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy hogyan indítjuk a fogyókúrát. Ha csak kevesebbet eszünk, vagy sokat, de alacsony tápértékkel, a szervezetünk kétségbeesetten próbálja majd hasznosítani az utolsó morzsákat, így reagálva a tápanyagbevitel drasztikus csökkenésére. Ráadásul a csökkentett tápanyagbevitellel csökken a szükséges vitaminok és ásványi anyagok bevitele is. Tehát ha, vaktában nekivágunk, lehet, hogy komoly eredményt nem érünk el, viszont testileg-lelkileg megvisel minket az önsanyargatás, és utána fáradtabbnak érezzük majd magunkat, mint előtte. Készítsük hát fel a szervezetünket a fogyókúrára!
Szabadítsuk meg a szervezetünket a sok méreganyag is. A méreganyagok jelenléte sok baj forrása, de a lerakódott salakanyagok is legalább ilyen veszélyesek, mivel korlátozzák a hasznos tápanyagok, ásványi anyagok vagy vitaminok felszívódását. Éppen azért logikus, ha első lépésként megszabadítjuk szervezetünket a mérgektől és a lerakódott salakanyagoktól.
A Liquid Chlorophyll nem csak lúgosításban, de méregtelenítésben is a legelső!

A Liquid Chlorophyll Hatásai:

Erőteljes tisztító, dezodoráló, szagtalanító hatású. Baktériumellenes, serkenti az új szövetek növekedését, a sebgyógyulást, közben csökkenti a fertőzés veszélyét. Mérsékli a vér koleszterinszintjét, erősíti az immunrendszer működését. Mire jó? A középfül fertőzése és gyulladása, a cukorbetegség szövődményeként keletkező lábszárfekély, különböző fertőző és gyulladásos bőrbetegségek (például impetigo ), hüvelygyulladás (vaginitis), a méhnyak fertőzései esetén egyaránt hasznos. Gyorsítja a sebek, sérülések és fekélyek gyógyulását, a sérült bőr regenerálódását. Radioaktív sugárszennyeződés esetén segíthet a fogyasztása. A szervezetben egyfajta belső dezodorként működik, segít eltávolítani a testünkben összegyűlt szennyező anyagokat. Enyhíti, esetleg megszünteti az emésztőszervi vagy húgyúti rendellenességek miatt keletkező testszagot, illetve a vizelet és a széklet kellemetlen szagát .Jó tudni Aki klorofilltartalmú készítményt szed, annak a vizelete vagy a széklete esetleg zöld színűvé válhat, ez azonban semmilyen aggodalomra nem ad okot. Tizenkét évesnél fiatalabb gyerekek, valamint terhes vagy szoptató anyák esetében a klorofill szedését beszéljék meg a kezelőorvosával!

Egy ilyen méregtelenítéssel kombinált fogyókúra után pedig könnyebben nézhetünk szembe a tavasz, majd pedig a nyári fürdőruha szezon kihívásaival, melyhez támogató segítséget nyújtanak
Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac