Cikkek

Bioharmonex Programok

2021.06.01 10:27

Harmonizálja életét!

A BioHarmonex® kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett biorezonanciás készülék, amely
nagyon alacsony intenzitású, pulzáló elektromágneses mezőt bocsát ki. A bárki által könnyen
kezelhető, modern, esztétikus megjelenésű.

Az eszköz legfrissebb, csúcstechnológiás verziója felhasználóbarát tulajdonságainak köszönhetően életkortól függetlenül könnyen használható.

A közkedvelt korábbi programlista most új, letölthető programokkal egészült ki. A megújult eszköz életmód-tanácsadást és fényterápiás lehetőséget is kínál.

A BioHarmonex 4.0 készülék és 33 programot tartalmaz, melyhez további 10 programot igény szerint megvásárolhatsz webshopunkban.
Az alap 33 program a következő:

MELEGLŐZÉS:

A megelőzés lényege általános egészségi állapotunk és életminőségünk javítása.

Közérzet:

1. Antifront

 (A jó közérzetért minden időben. Használd, ha érzékeny vagy az időjárási frontokra.)Néhány ember érzékenyen reagál az időjárási frontok változására. Az időjárás változáskortapasztalható elekrtometeorologiai jelenségek módosíthatják biokommunikációnkat, és ezzelmagyarázhatóak a frontérzékenyek tünetei.
A legtöbb ember könnyen túlteszi magát ezeken a változásokon, de sok esetben ez áll az ideges, lobbanékony viselkedés mögött. Jól kiegészíthető a Fájdalom, Keringés és Bioritmus programokkal.


2. Bioritmus 

(A harmonikusan működő bioritmusért.)A program elősegíti bioritmusunk egyensúlyát. A világon egyetlen embernél sem állandó a fizikai, érzelmi és intellektuális állapot és képesség, hanem ciklikus változásnak van kitéve, amelyet biológiai ritmusnak hívunk. Különösen ajánlott váltott műszakban dolgozók, sokat utazók, időzónát gyakran változtatók részére. A Bioritmus program alkalmazható a Lazítás, Meridián, Antifront és Keringés programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 10 16 és 21 órakor.


3. Meridián 

(Célja az akupunktúrás pontokat érintő meridiánok működésének harmonizálása, a kiegyensúlyozott energiaáramlás segítése.)A tradicionális kínai orvoslás szerint az emberi testet láthatatlan csatornák, meridiánok
hálózzák be. A meridiánok fontos szerepet játszanak szervezetünk különféle szerveinek és testrészeinek kommunikációjában és koordinálásában.A Meridián program egyidejűleg stimulálja és harmonizálja az összes meridiánt, hogy segítse az optimális anyagcserét. Nagyszerűen kiegészíti a Bioritmus program. A Meridian és
Bioritmus programokat szinte mindenki naponta lefuttathatja, aki egyszerűen "jól akarja érezni magát a bőrében".


4. Schumann rezonancia

 (A Föld rezonanciája. Pontos értéke 7,83 Hz, ami megfelel az alfa agyhullámok rezgésszámának. Ez az elektromágneses tér szabályozza, váltja ki és hangolja össze szervezetünk másodpercenkénti többezer biokémiai folyamatát, így közvetve ez a mező is hozzájárul az emberi szervezet egészségének a fenntartásához.)

Szerv/szervrendszer:

5. Csont 

(A csontanyagcsere normál működését támogató program. Ajánlott növésben lévőknek, idősebbeknek és sportolóknak egyaránt.)


6. Immun 

Az immunrendszert megszólító rezgésekkel a szervezet ellenálló képességének növelésére. Használható ellergia és autoimmun betegség esetén is, mivel az immunrendszer optimális működésére "tanítja" a szervezetet.)Az immunrendszert támogató program. Hatékonyan lehet kombinálni olyan egyéb, immunrendszert támogató programokkal, mint a Gyermek, Örökifjú, Méregtelenítő, Nyirokrendszer. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5, 16 és 20 órakor.


7. Nyirokrendszer 

Támogathatja a nyirokkeringést. A nyirokrendszer, az immunrendszer részeként fontos szerepet játszik a kórokozók elleni küzdelemben. Használható nyirokkeringési zavar miatt kialakult kar- és lábduzzanat esetén is.)A nyirokrendszer az immunrendszer fontos része. Sejtjei jelen vannak mindenhol a szervezetben, ahol idegen anyagokkal találkozhatnak. A program a nyirokrendszer optimális működését támogatja. Kiegészítőként használható az Immun, Keringés ésMéregtelenítő program.


8. Szem/Látás 

(Azoknak ajánlott, akik sok időt töltenek számítógép előtt, vagy mesterséges fényben.)Ezt a programot különösen azoknak ajánljuk, akik számítógéppel dolgoznak, sokat néznek tévét vagy szemüveget viselnek. Kiegészítésként az Örökifjú program használható.Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 10 és 16 órakor. Látásproblémák javítása érdekében naponta többször érdemes futtatni.


9. Gyermek 

(A program hozzájárulhat a gyermek testi és szellemi fejlődéséhez.)A gyors változás, növekedés, fejlődés miatt a gyermek anyagcseréjének speciális igényei vannak. A Gyermek program ezeket a speciális igényeket célozza meg.


10. Örökifjú 

(Program az antioxidáns folyamatokért és az "örök fiatalságért".)Az Örökifjú program a szervezet antioxidáns rendszerét célozza meg. Az antioxidáns folyamatok hatnak a sejtek károsodása ellen, így öregedésgátló hatásuk van. Hatékonyankombinálható a Méregtelenítő, Keringés, Bioritmus és Meridián programokkal. Használata
kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5, 16 és 18 órakor.


RAGYOGÓ KÜLSŐ:

A tiszta ápolt bőr nem csupán megjelenésünkre, de a közérzetünkre is kedvezően hat. A sugárzó megjelenés önbizalmat kölcsönöz és segít jól teljesítenünk az élet minden területén.

11. Bőr 

(Szép bőr, ragyogó külső. Rendszeres használata elősegítheti a hámréteg újraképződését, a bőrfiatalítást.)Ez a program a hámréteg és más olyan sejtek feltöltését célozza meg, amelyek az egészséges bőr megóvásához szükségesek. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 14, 18 és 20 órakor.


12. Fogak/fogíny 

(Érzékeny fogak, fogíny esetén a program rendszeres használata segítheti az érzékenység megszűnését.)


13. Súlykontroll

 (A megfelelően alkalmazott súlycsökkentő módszerek, illetve anticellulit kúrák támogatására kifejlesztett program.)Az egyetlen módja annak, hogy a zsír eltávozzon a testünkből, ha kiszabadul a zsírszövetből
és a máj lipoproteinné alakítja át. Ha átalakult lipoproteinné, a sejtek fel tudják venni, hogy energiává alakítsák vagy értéktelen anyagként kiválasszák. Ez a program ezt a folyamatot támogatja. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 13, és 19 órakor.


SZELLEMI TELJESÍTMÉNY:

Mentális képességünk megőrzése nemcsak idős korban, de minden nagy koncentrációt igénylő helyzetben - így például nehéz vizsgák alkalmával és szellemi munka esetén - egyaránt fontos.

14. Feltöltődés

 (Frissen, fiatalosan, energikusan szellemileg és fizikailag egyaránt. "Energetizáló" program.)A program használatát elsősorban azoknak ajánljuk, akik gyakran, hosszú vagy egyre növekvő intenzitású stressznek vannak kitéve. Valamint olyan szituációkban, amikor kiemelkedően fontos a mentális stabilitás (pl. vizsgaidőszak). Hatását erősítik az Idegek,Lazítás, Keringés és a Bioritmus programok.


15. Idegek

(Azok számára, akiknek minden nap kifogástalan szellemi működésre és koncentrációra van szükségük. Javítja a stressztűrő képességet.)A program célja az idegrendszer működésének támogatása. Ideális mindazoknak, akiknek minden nap kifogástalan szellemei működésre és koncentrációra van szükségük.Hatékonyan használható a Lazítás programmal együtt. Használata kiemelten ajánlott a
szervóra szerint 10, 12, 14, 16, 23 és 24 órakor.


ÉLETMÓD:

Életminőségünk jelentős hatással van életmódunkra. Az aktív és a passzív tevékenységek egyaránt meghatározóak. A rendszeres mozgás és pihenés az egészséges életmód elengedhetetlen részét képezi.

Sport/testmozgás:

16 Csont/ízület 

(Ellenállóbb csontok, ízületek. Gyorsabb regeneráció. Nagyobb fizikai igénybevétel, versenysport, túlsúly esetén ajánlott.)A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a csont statikus anyag, pedig valójában csontjaink
ugyanolyan aktívan változnak, mint szervezetünk legtöbb része. Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, a csontoknak regenerálniuk kell a sejteket, amelyeknek képesnek kell lenniük arra, hogy a véráramból felvegyék az olyan létfontosságú strukturális ásványi anyagokat, mint pl. a kalcium. A program ezen folyamatokat támogatja.
Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 16 és 24 órakor.


17. Edzés után 

(Az intenzív testmozgás utáni mielőbbi regenerálódásért.)Ez a program azokat a folyamatokat segíti, amelyek az edzés utáni regeneráló és újjáépítő tevékenység során zajlanak. Sportolóknak ajánljuk a versenyeken a mérkőzések közötti gyorsabb regenerációhoz. Jól kombinálható az Örökifjú programmal. Használata kiemelten
ajánlott a szervóra szerint 11, 14 és 16 órakor.

Alvás:

18. Éjszakai nyugtalanság 

(Ajánlott rossz alvóknak, nehezen elalvóknak, gyakran felébredőknek. Használd a programot esténként, még lefekvés előtt.)


19. Pihentető alvás 2 órás 

(Mély alvást segítő program rövid, délutáni regenerálódáshoz.)


20. Lazítás 

(Segítheti a testi és szellemi ellazulást, az egész napi stressz elengedését, hogy újult erővel kezd a holnapot.)Ezt a programot a mai rohanó világban gyakran előforduló stresszhatások kezelésére
ajánljuk. Legideálisabb este vagy lefekvés előtt futtatni, de napközben is jó szolgálatot tehet egy-egy stresszel teli helyzetben, legyen szó akár vizsgáról, tárgyalásról vagy egy előadás megtartásáról. De kiváló pihenéshez, feltöltődéshez és relaxációs programokhoz is. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 21 és 23 órakor.


NŐK/FÉRFIAK:

A nők és a férfiak eltérő anyagcseréje kapcsán - különösen idősebb korban - különböző, a nemekre jellemző problémák alakulhatnak ki, amelyek speciális megoldásokat tesznek szükségessé.

21 Hormon 

(Kiegyensúlyozott hormonális működést támogató program.)A program feladata a hormonrendszer működésének harmonizálása. Ezzel együtt ajánljuk az Örökifjú és a Menses programokat. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 4, 5 és 6 órakor. A Hormon program nem kizárólag a hölgyek programja, a férfiak hormonrendszerére
is kedvező hatással van.


22. Menzesz 

(Jó közérzet a menzesz alatt, korlátok nélkül. a program használata enyhítheti a kellemetlen tüneteket.)Spirituális szemlélet szerint nyilvánvaló kapcsolat van a holdfázisok és a nők 28 napos ciklusa közt, ami alapvetően befolyásolja a női "természetet". A program rezgései segítenek a női ciklus "hangolásában". Kiegészítőként ajánljuk a Hormon, Bőr, Méregtelenítő és Bioritmus programokat.


23. Prosztata 

(Az érett, középkorú és idősödő urakért.)A program különösen középkorú és idős férfiak számára ajánlott a prosztata mirigy helyes működésének támogatására. Jól kombinálható a Vese, Bioritmus és Örökifjú programokkal.


REGENERÁCIÓ:

Az optimális anyagcsere folyamatos támogatást igényel. Az anyagcsere támogatása sérülés esetén, lábadozás idején és a hétköznapokban egyaránt fontos.

24. Emésztés 

(Segítheti az emésztési funkciókat, optimalizálhatja a bélrendszer működését.)A megfelelő táplálkozás egyik tényezője a jó minőségű étel. De éppen ilyen fontos az aképesség is, hogy az elfogyasztott ételből fel tudjuk venni a tápanyagokat, és a feleslegessé vált salakanyagokat megfelelően ki tudjuk üríteni. Ezen folyamat optimális működését támogatja az Emésztés program. Lefuttatása célszerű étkezések alatt, puffadás esetén étkezések között, napjában többször is. Hatékonyan kombinálható olyan programokkal, amelyek a gyomor-bél csatornát célozzák
meg, mint a Máj vagy a Méregtelenítő program. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 7, 9, 12, 13, 19, 21 és 24 órakor.


25. Fájdalom 

(Segítheti a szervezet öngyógyító folyamatait, csökkentheti a fájdalomérzetet, növelheti a fájdalomküszöböt.)Általános fájdalomcsillapító hatást fejt ki a fájdalomküszöb emelésével. Kitűnően alkalmazható visszatérő migrénes fejfájásra, régóta fennálló ízületi fájdalmakra de a hírtelen támadt sérülések okozta fájdalmak enyhítésére is. Kiemelten ajánlott használni a szervóra szerint 24 órakor.


26. Hasnyálmirigy (Segítheti az emésztőenzimeket és inzulint termelő hasnyálmirigy optimális működését.)

Keringés:


27. Keringés - rövid program

(Inkább funkcionális problémákra ajánlott. A keringési rendszer egyensúlyba hozását, energetikai feltöltését szolgálja.)Szív- és érrendszerünk szervezetünk fontos része, mivel oxigént és tápanyagokat szállít a sejtekhez, a sejtektől elszállítja a széndioxidot, és mozgósítja az immunrendszerünket. Egy ilyen rendszerben a sejttevékenység mennyisége magas szintű elektromágneses kommunikációt diktál. Ezt a folyamatot támogatja a Keringés program. Hatékonyan lehet kombinálni olyan programokkal, mint a Lazítás, Idegek, Örökifjú, Hormon, Bioritmus és Meridián. Valamint emésztést és a méregtelenítést segítiő programokkal, mint a Méregtelenítő, Emésztés, Máj, Vese és Nyirokrendszer. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 6, 11, 16, 19, 23 és 24 órakor.Légutak:


28. Légzés 

(A megfelelő és hatékony légzésért. Sportolóknak, dohányosoknak, városban élőknek kifejezetten ajánlott.)Különösen ajánlott azoknak, akik kemény fizikai munkát végeznek, dohányoznak, nagyvárosban élnek, vagy valamilyen légzési nehézséggel küzdenek. Az Örökifjú program kiváló kiegészítője lehet. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 11, 16, 18 és 20 órakor.


29. Torok-őr 

(Ajánlott a felső légutak egészségesen tartására, különösen a légúti nyálkahártyák lehűlésekor.)

30. Máj

 (Hozzájárulhat a máj optimális működéséhez, a méregtelenítéshez.)Ez a program a máj és a hasnyálmirigy harmonikus működését támogatja. A hasnyálmirigy azemésztéshez termel enzimeket, és abban is segít, hogy a sejtek az inzulin nevű hormonsegítségével energiaként hasznosíthassák a glükózt.A máj egyike a legfontosabb anyagcserét szabályozó, tároló szerveinknek, nélkülözhetetlena megfelelő emésztéshez. A Máj program kiválóan alkalmazható az Emésztés és a Méregtelenítő programokkal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 6, 13 és 21 órakor.


31. Másnaposság 

(Közérzetjavító program, mely segítheti a méregtelenítést és a májregenerációt.)


32. Méregtelenítés

 (A szervezet méregtelenítő funkcióinak támogatására.)Akármennyi figyelmet fordítunk is testünkre, méreganyagok mindenképpen felhalmozódnak.
A program számos alprogramja a méregtelenítésért felelős szerveinket (máj, vese, lép, hasnyálmirigy és belek) célozza meg. Jól kiegészíti a Légzés, Emésztés, Máj, Vese és 
Nyirokrendszer program. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 1, 4, 13 és 19
órakor.


33. Vese 

(Az optimális veseműködésért és kiválasztásért.)A vese sokféle feladatot lát el szervezetünkben, többek között a hormonrendszer működésének szabályozását, a víz- és sóanyagcserét, valamint a csontszövet anyagcseréjét. Ez a program a vese és a vizeletkiválasztó rendszer megfelelő működését támogatja. Az optimális eredmények eléréséhez jól kombinálható a Méregtelenítő programmal. Használata kiemelten ajánlott a szervóra szerint 5 és 19 órakor.

Szervóra szerint

Mert mindennek megvan a maga ideje!

A BioHarmonex már önmagában is egy különleges készülék, de előprogramozási lehetősége olyan kincs, ami egyesíti magában a modern tudomány és az ősi gyógymódok erejét! A hagyományos kínai orvoslásban a szervezet működését a Jin és Jang energiák áramlása, ezek egyensúlya, illetve egyensúlytalansága jellemzi. Így az egyes szervek, és ezen keresztül az egész test egészséges működéséért is felelnek. Mint ahogy a szervezet, úgy az egyes szervek is meghatározott időrend szerint működnek. Míg a testünk naponta, havonta és évente ismétlődő ritmust követ, addig szerveink bioritmusa az egyik óráról a másikra változik. A hagyományos kínai orvoslás szerint a 12 szerv közel kétóránként birtokolja az energiák aktivitását, és ugyanilyen gyakorisággal az ellentétes póluson pihennek is. Az aktív órák egyúttal az egyes szervek befogadó időszakai, kommunikációs ablakai is. Ha a BioHarmonex biostimulációs programjait azokban az órákban futtatja, amikor a megszólított szervek a legaktívabbak, akkor azzal az egyes programok hatványozott hatását érheti el.


A további 10 program, amelyeket megvásárolhatsz a következők:

1. Cellulit program (Zsírlebontás, anyagcsere fokozás támogatására. Segíti a méreganyagok kötőszövetekből való kiürítését.)
2. Ajak/nyálkahártya program (Ragyogó ajkak az immunvédekezés gyengülése esetén is. Segíti a Herpes vírus elleni védekezést.)
3. Pattanás/mitesszer program(Segíti az optimális faggyúmirigy működést, és a bőrregenerációt. A pattanáskezelés ideális kiegészítője.)
4. Kreatív gondolatok program (Használd szellemi munkavégzéskor és tervezéskor.)
5. Keringés hosszú program (Ajánlott a vérkeringés támogatására, akár napi többszöri használatra. Funkcionális és organikus elváltozásokra is ajánlott. Használd magas vérnyomás és érelmeszesedés esetén is.)
6. Visszér program (A vénák optimális működéséhez. A visszérfájdalom enyhítésére, az érfalak regenerációjának támogatására. Elsősorban álló munkát végzőknek ajánlott.)
7. Emlékezőképesség program (Sok mindenre kell koncentrálnod és véletlenül elmaradnak dolgok, vagy egyszerűen csak feledékeny vagy? Bosszant, hogy nem jutnak eszedbe nevek, vagy kódok? Használd ezt a programot minden nap, segíti az összpontosítást. Segíti a tanulást és megkönnyíti a szellemi munkát. Enyhítheti a feledékenységet az idősebb korosztályban is.)
8. Pihentető alvás 8 órás program (Mélyalvás egy egész éjszakán át, hogy frissen indulhasson a következő nap. Indokolatlanul felébredsz éjszakánként és csak forgolódsz? Fáradt vagy, mert nem tudod kipihenni magad éjszaka? Ez a program segíti az ?átalvást?.)
9. Általános bélkarbantartás program (Bélflóra regenerálást segítő program a probiotikumok használatának kiegészítésére. Hozzájárul az egészséges bélflóra megőrzéséhez, és az immunrendszer optimális működéséhez.)
10. Fül/hallás program (Fülzúgás, fülcsengés elleni program.)

 

Kattints ide és nézzük meg miről is van szó pontosan

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac