Cikkek

Pure Jukka megfiatalítja a szervezetet?

2021.07.15 11:23

Minden, amivel érintkezünk, amit megeszünk, amit megiszunk, amit magunkra kenünk vagy amit belélegzünk, tele van méreganyaggal. Sokféle méreganyaggal találkozunk, sokkal több mérget kapunk, mint amennyit a szervezetünk természetes méregtelenítésselel tud távolítani a szervezetünkből. 

Szervezetünk öntisztító folyamata számos szerv együttműködése révén valósul meg. Bőrünkön keresztül is méregtelenítünk a verejtékezés során, amit szaunázással, ledörzsöléssel fokozhatunk. A testmozgás és a masszázs serkentőleg hat a vér- és nyirokkeringésre, ami szintén a méregtelenítést szolgálja. Tüdőnk minden kilégzésnél méregtelenít, így jótékonyak a friss levegőn végzett légzőgyakorlatok, melyek levezetik a stresszt, azaz a „lelki mérget”.
Májunk létfontosságú méregtelenítő munkáját például máriatövissel támogathatjuk, de segít ebben minden keserű ízű étel és ital is.
Bélrendszerünket magas rosttartalmú élelemmel, zöldség- és gyümölcskúrákkal takaríthatjuk ki. Ezek a vitaminok és ásványi anyagok a nyomelemek mellett anyagcserét aktivizáló enzimeket is tartalmaznak. Vesénk folyamatos kiválasztó tevékenységét bőséges mennyiségű tiszta folyadék fogyasztásával segíthetjük. Minél többet iszunk, annál hatékonyabb lesz a méregtelenítés. Ehhez a minimális mennyiség 2–2,5 liter, melyet a nyári melegben – a fokozott izzadás miatt  érdemes növelni. A folyadékfogyasztást frissen préselt zöldség- és gyümölcslevekkel is kiegészíthetjük, közülük méregtelenítés szempontjából kiemelhető a sárgarépa, az alma, a cékla, a paradicsom, a zeller, a brokkoli és a savanyú káposzta leve. Mindez azonban nem elegendő! Nagyon túlterheltek vagyunk, és a méreganyagok folyamatosan elraktározódnak legfőképpen a zsírszöveteinkbe, ami miatt szükségessé válik a méreganyagok kivezetése a szervezetből.
A méreganyagok felszaporodásával az idült anyagcsere-betegségek, mint a krónikus vastagbélgyulladás, valamint a reumatikus panaszok is összefüggésbe hozhatók. Szerencsére néhány gyógynövény képes az anyagcsere felgyorsítására, mely fokozhatja a salak- és méreganyagok kiürülését, és ezzel lényeges javuláshoz vezethet anyagcsere-betegségek esetén. 

Az egyik leghatékonyabb méregtelenítő gyógynövény a jukka.

Ugrás a termékhez

A jukka eredetileg az Amerikai Egyesült Államokban, Mexikóban és a Karib-szigeteken honos örökzöld növény. A liliomfélék családjába tartozó jukkát az indiánok a sivatag legszebb növényének tartják, és évszázadok óta tisztelik, az élet fájának nevezik csodálatos gyógyító ereje miatt. Hatása minden bizonnyal abban rejlik, hogy rendkívül szélsőséges éghajlati viszonyok közepette is megél. A belőle készült kivonat számos enzimet, szaponint, klorofillt, antioxidánsokat és más hatóanyagokat tartalmaz. A jukka többféle módon is hat az emberi szervezetre, de ezek közül a legfontosabb a méregtelenítő hatása, miközben elősegítheti a szükséges tápanyagok tökéletes felszívódását, javíthatja az emésztést, erősítheti és szabályozhatja a kiválasztási folyamatokat is.
Egy néhány héten át tartó jukkakúra valósággal megfiatalítja a szervezetet. Javíthatja a testi- lelki egyensúlyt, jó közérzetet biztosít, és mivel fokozhatja az ellenálló képességet, nagyobb védettséget ad a betegségekkel szemben. Csökkentheti a vér koleszterinszintjét,
és stresszoldó hatású is egyben.


KINEK AJÁNLJUK A PURE YUCCA-T?
• Azoknak, akik szeretnék támogatni szervezetük méregtelenítő munkáját.
• Azoknak, akik tisztító-béltisztító kúrát tartanak.
• A probiotikumok mellett a bélflóra egyensúlyának helyreállításához, különösen antibiotikum-kúra után.
• Koleszterinszint-csökkentést célzó terápiakiegészítéseként.


JÓTANÁCS A JUKKAKÚRÁHOZ:
Méregtelenítő kúránk során kerüljük az édességek és egyéb könnyen oldódó szénhidrátok,az alkohol, az olajban, zsírban sült ételek, az állati fehérjék, a sózott, tartósított ételek, konzervek fogyasztását! Együnk lassan,az ételre koncentrálva, rágjunk alaposan, és igyunk sok vizet. A legjobb, ha lúgos, tisztított vizet fogyasztunk, melyet Aquarion készülékkel tudunk előállítani.

Ugrás a termékhez

 

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac