Cikkek

Borús napokon elő a #cheerUp-al!

2022.01.22 11:52

Mindenkinek vannak rossz napjai. A munkahelyi stressz, az iskolai feladatok és a családi drámák okozta feszültség egyszer csak túl sok lesz, és kiborul a bili. Igaz nem élhetjük kicsattanó boldogságban az életünket a nap 24 órájában, de a búskomor szomorúságot el tudjuk kerülni. A fizikai aktivitások, a kreatív hobbik és a barátokkal folytatott őszinte beszélgetések mind segíthetnek ebben. Valamint most már a Calivita legújabb terméke, a #cheerUp is segítségül hívható! Nézzük is miből áll:

  • Az N-acetil-L-karnitin régóta ott van a testépítők és az agyműködést turbózni kívánók eszköztárában, de a hangulatjavítóként is remekül működik. Ez egy aminosav, amit az emberi szervezet is előállít. Vizsgálatok kimutatták, hogy javítja a mentális és fizikai energiát, növeli az agy teljesítményét, csökkentheti a gyulladásokat, serkenti a keringést és fokozza a mentális összpontosítást.1,2,3,4
  • Az S-adenozil-metionin egy molekula, amely az emberi szervezetben is természetes módon képződik homociszteinből és folsavból. Részt vesz más vegyi anyagok megformálásában, aktiválásában és lebontásában a szervezetben, beleértve a hormonokat, fehérjéket és bizonyos gyógyszereket. A szervezet bizonyos anyagok előállítására használja fel, amelyek szerepet játszanak a fájdalom, a depresszió, és egyéb állapotok leküzdésében. Étrend-kiegészítőként leggyakrabban levertség és szorongás segítésére alkalmazzák.
  • A citromfű egy citromillatú gyógynövény, amely a mentával azonos családból származik. Általában a hangulat és a kognitív funkciók javítására használják, de ígéretes eredményeket mutatott szorongás kezelésében is. Egy 2014-es vizsgálat során a citromfüvet tartalmazó ételeket és italokat fogyasztó csoportok csökkent szorongásról és emelkedett hangulatról számoltak be.5

#cheerUp további összetevői között szerepel magnézium, C- és B6-vitamin, valamint cink, melyek köztudottan mind kiemelt szerepet játszanak az egészséges mentális funkciók fenntartásában. A #cheerUp legnagyobb előnye amellett, hogy természetes hatóanyagainak köszönhetően hozzászokást nem okoz, hogy szinergikusan fejti ki hatását, így mélyebb, komplexebb hatást eredményez, mintha külön-külön fogyasztanád az összetevőket.

 

Próbáld ki a #cheerUp-ot és kezd a napot egy mosollyal az arcodon!

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac