Cikkek

Aquarion 9P Calivita vízionizáló és szűrő -soha többet palackozott víz!!

2022.11.08 13:19

Aquarion 9P Calivita vízionizáló és szűrő

AZ AQUARION NEM CSAK EGY GÉP, HANEM EGY LEHETŐSÉG, HOGY IRÁNYÍTÁS ALÁ VEGYÜK AZ EGÉSZSÉGÜNKET.

Víz nélkül nincs élet. Akármerre nézünk, csak olyan dolgokat látunk, melyek víz segítségével keletkeztek. A bolygónk jelentős részét víz borítja, a különböző háztartási cikkek előállításához vizet használnak, a kertünk növényei mind vízből táplálkoznak, és az emberi test 60%-a is víz. Azonban ahogy a tiszta víz az élet és egészség forrása lehet, a szennyezett víz komoly problémákat okozhat. Az Aquarion segítségével maximálisan a szolgálatunkba állíthatjuk a víz egészségvédő szerepét.

A Calivita Aquarion 9P -vel egyetlen gomb megérintésével élvezheti a mikrobiológiailag tiszta és lúgos vizet otthonából, kényelmesen!

Fenntartható és megbízható , a családra és a környezetre való odafigyeléssel készült .

A legmodernebb technológia, elektrolízis kamra 9 titán lemezzel , nanotechnológiával platinával bevonva. A legmodernebb 9 lemezes technológia hatékonyabban tartja fenn a pH-t, az ORP-t és a molekuláris hidrogénstabilitást , így jobb vízáramlást tesz lehetővé.

Mit hoz még az Aquarion 9P készülék:

 • Modern, intelligens és intuitív dizájn. Érintőképernyő, a parancsok hangos megerősítésével, ami növeli a biztonságot a pH-szint kiválasztásánál.
 • Erőteljes és szabadalmaztatott DARC öntisztító rendszerrel szerelve. A készülék minden egyes használata után egy automatikus tisztítási ciklus indul el.
 • Kijelzővel van felszerelve, amely valós időben mutatja a szűrő élettartamát.
 • Az erőteljes technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó értesítést kapjon, ha a szűrőt cserélni kell.
 • BioStone 0,01 mikronos szűrő bakteriosztatikus ezüst aktív szénnel, szálszűrővel, ultraszűrő szűrővel. Az ezüst nagyon jó szűrési foka (ultraszűrés) és bakteriosztatikus tulajdonsága meghatározza az üledékek, klór és kórokozó mikroorganizmusok vízből való eltávolítását, megakadályozva azok kifejlődését a szűrő felületén. A legnagyobb előnye, hogy ezek a szűrők a vízben tartják az emberi szervezet számára szükséges összes ásványi anyagot. Mikrobiológiailag tiszta, ásványi anyagokban gazdag, tiszta ízű vizet kapunk.
 • Ez egy fenntartható és megbízható megoldás, amellyel pénzt takaríthat meg. Soha többé nem kell palackozott vizet vásárolnia, nincs gond az újrahasznosítással.

Ma már egyre kevesebb vizet fogyasztunk, egyre rosszabb minőségű vizet, pedig létfontosságú a szervezet számára: segíti a tápanyagok felszívódását, hozzájárul a testhőmérséklet szabályozásához, oldja a felesleges anyagcseretermékeket stb. Az állandó kiszáradás miatt a szervezet először a bőrraktárakból, majd az emésztőrendszerből, végül az agyból vonja ki a szükséges vizet, ami a vízhiány mértékétől függően számos problémát okoz: székrekedés, fáradtság, figyelemzavar.

Számtalanszor hallottam és olvastam a minőségi vízivás fontosságáról.

Mindannyian tudjuk, hogy a vízfogyasztás szempontjából mennyire fontos a tiszta, minőségi víz az egészség szempontjából. Emiatt nagyon fontosnak tartottuk az Aquarion készülék további fejlesztését .

Lényeges, hogy mindannyian tudjuk, hogy a víz nemcsak természetes körforgása során, hanem felfogása után is érintkezik különféle szennyező anyagokkal , egészen addig, amíg az asztalunkra nem kerül.

A minőségi víz fogyasztása nem pótolható mással , az emberi élet elengedhetetlen feltétele .

A víz segít a szervezet méregtelenítésében, a sav-bázis egyensúly fenntartásában és a vérnyomás szabályozásában . Tudományosan bizonyított, hogy a legtöbb betegséget okozó baktérium túléli savas környezetben. Manapság a legtöbben elfoglalt életmódot folytatunk, nagyon keveset sportolunk, nem táplálkozunk egészségesen, és magas szintű stressznek vagyunk kitéve. Mindezek a tényezők öntudatlanul hozzájárulnak a szervezet savasodásához.

Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a szervezet túlzott savassága leküzdhető a lúgos víz rendszeres fogyasztásával , amely a legtöbb esetben enyhíti a betegségeket, és néhány nap alatt javítja az egészségi állapotot.

A lúgos víz ivásának egyik hatása a vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok gyorsabb szállítása a szervezetben ; már ismerjük ennek a folyamatnak a testünkre és egészségünkre gyakorolt ​​hatásait. Tapasztalataink szerint az Aquarion készülék által szűrt víz már rövid idő elteltével is szemmel látható változásokat tud produkálni, helyreállítva többek között a pH-egyensúlyt, javítva az emésztést , így nem engedi meg a zsírsavak túlzott felhalmozódását, hanem közömbösíti az i. .

Az Aquarion 9P készülék az egyik leghatékonyabb a vízionizátorok/szűrők területén.

Az Aquarion 9P  3 féle vizet kínál:

 • ionizált lúgos víz("élővíz") 4 lépésben
 • savas ionizált víz("holt víz") 4 fokozatban és
 • tisztított víz.

Mindannyian tudjuk, hogy a víz fontos, mert:

 • az élet forrása.
 • Mert 70%-ban víz vagyunk, és ezt a bennünk lévő - különféle folyamatok során naponta elvesző - tartalékot naponta legalább 2-3 liter legjobb minőségű vízzel kell pótolni.
 • Mert a víz belülről és kívülről megtisztít minket a maradványoktól (idővel felhalmozódott méreganyagoktól).

Miért nem jó minőségűek az otthoni szűrők vagy a szupermarketekből származó PET-víz?

Nézzük ezeket a lehetőségeket egyenként:

A saját szűrő – a hálózati víz használatához – nem sokat old meg.Nem tartja meg azt a klórt és fluort, amellyel a vizet kezelik, mielőtt a lakossági fogyasztási hálózatokba kerül.Ez csak víz ionizálásával vagy elektrolízisével érhető el.

A fordított ozmózis szűrős megoldás szintén nem ajánlott.A víz demineralizálása implicit módon a szervezet demineralizációját és súlyos egészségügyi problémákat okoz, még akkor is, ha a vizet később ásványi anyagokkal egészítik ki.

A műanyag (PET) palackos vízzel kapcsolatban a kutatások nyomán a szakemberek azt mondják, hogy 25ºC-nál magasabb hőmérsékleten, vagy ha a csomagolást napfényen hagyják, a víz rákkeltővé válik – a PET-származékok bekerülnek a vízbe. Az egyetlen csomagolás, amelyben jó – vagy inkább elfogadható – körülmények között tartják, az a füstölt üveg.

Mitől különleges az Aquarion 9P készülék?

 • Szűrő
 • Oxigenizálja és
 • Ionizálja a vizet.

Az ionizáció során a vizet 220 V-os elektromos áramnak teszik ki két (9 pár) platinából és titánból készült elektróda segítségével. Ily módon a pozitív töltésű részecskék elkülönülnek a negatív töltésű részecskéktől.

A pozitív töltésű ionok vonzódnak a negatív elektródhoz - például: kalcium (Ca), magnézium (Mg), nátrium (Na), kálium (K) -, amelyek növelik a víz pH-értékét és ionizált lúgos vizet eredményeznek. Oxidopotenciál Erősen negatív, életfenntartó csökkenés; és negatív töltésű ionok vonzzák a pozitív elektródát, mint például: foszfor (P), klór (Cl), kén (S), fluor (F), amelyek csökkentik a pH-t és ionizált savas vizet termelnek, erős oxidredukcióval. Potenciális pozitívum, ami megöli az életet.

Az IONIZÁLT LÚGOS VÍZ tulajdonságai:

 • A lehető legjobb természetes antioxidáns és méregtelenítő
 • Ez a legjobb víz iváshoz és főzéshez
 • Természetes módon segít a zöldségek és gyümölcsök megmosásában - fél órára ionizált lúgos vízbe merítve -, valamint a szervezet toxinoktól és savmaradékoktól való lemosását.
 • Igya meg, háromszor jobban hidratálja a szervezetet, mint a normál víz, mert kisebb a fürtmérete – ez a tulajdonsága lehetővé teszi, hogy gyorsabban behatoljon a sejtekbe, azaz könnyebben hidratáljon
 • Lassítja a sejtek öregedését, megvéd minket a betegségektől
 • Oxigénnel dúsított vagy antikarcinogén
 • Ez olyan víz, amelynek pH-ja > 7, oxidációs redukciós potenciálja –300 és –330 mV között van;erős antioxidáns / öregedésgátló víz
 • A Darkfield analízis során az agglomerált sejteket tartalmazó kenet képe újszülöttnek fog kinézni, ha egy pohár ionizált lúgos víz elfogyasztása után mindössze 5 perc elteltével készül, vagy ha folyamatosan itatjuk.
 • FIGYELEM! Néhány napon belül azok, akik ionizált lúgos vizet isznak:

 Sikerül aludniuk éjszaka

 Nincs izomgörcseik

 Fejfájásuk megszűnik,már nincs bélpuffadásuk,édességfüggőség

 Csökkent vagy teljesen eltűnt az idegi remegés csökkent,akik depressziósak voltak, elkezdtek   normálisan viselkedni.

 

Az IONIZÁLT SAVVÍZ tulajdonságai:

 • Mos, fertőtlenít, "elöl" baktériumokat, vírusokat
 • Kiválóan alkalmas bárminek a mosására és fertőtlenítésérefelületek az otthonban
 • Kezeli a pattanásokat, korpásodást, sebeket, ekcémát, gombákat és az úgynevezett „lábgombát”, ínyeket, gargarizálással a torkot, diabetikus fekélyeket stb.
 • Tisztítja a bőrt, fiatalossá, egészségessé és ragyogóvá teszi
 • Kiváló a fogkő sikeres eltávolítására a fogakról, gyümölcsök, zöldségek, húsok, felületek, edények mosásához, valamint szobanövények ápolásához és öntözéséhez

TISZTÍTOTT VÍZ

A TISZTÍTOTT VÍZ az Aquarion készülékből tiszta víz, pH-ja 7 (semleges). Ajánlott:

 • Gyermekek/csecsemők
 • Kábítószerek 
 • Étrend-kiegészítők.

Miért ne vegyen be gyógyszereket ionizált lúgos vízzel?

Mert a lúgos víznek az a tulajdonsága, hogy kisebb klasztereket tartalmaz (3-szor gyorsabban hidratálja a szervezetet), gyorsabban olvad el, könnyebben átadja azt a méregtelenítési/ürítési folyamat során, és nem engedi, hogy a szervezet asszimilálódjon belőle, amennyire szüksége lenne.

4 EGYSZERŰ OK, MIÉRT AJÁNLJUK AZ AQUARION 9P ESZKÖZT:

Egészséges, hosszú életet élni,

Olyan víz legyen, amely megvéd minden betegségtől,

Megszabadulni a palackhordozóval járó fáradságtól,

Hogy tiszta országunk legyen.

Óvakodjunk a savasodástól!

Az alacsony vízfogyasztás mellett az egészségtelen táplálkozás ronthatja állapotunkat: a savas ételek fogyasztása miatt szervezetünk folyamatosan küzd a vér pH-értékének megőrzéséért, minden energiáját erre a folyamatra irányítja. Így a szervezet az egyensúly fenntartása érdekében kiüríti a csontokban és a létfontosságú szervekben található ásványi lerakódásokat (kalcium, magnézium, kálium), aminek következtében csökken az ellenálló képesség, gyengül a szervezet és megnövekszik a betegségek kockázata. A savasodás veszélyei már ismertek. Dr. Theodore A. Baroody ezt írja könyvében: "Bárhány betegséget nevezünk is meg, mindegyik gyökere a szervezet túlzott elsavasodása."

Az oldat: ionizált lúgos víz

Az ionizált lúgos víz segít fenntartani a sav-bázis egyensúlyt a szervezetben (lúgosító hatása van), emellett képes megkötni a szabad gyököket, kiváló antioxidáns. Jótékony tulajdonságainak köszönhetően energiával látja el a szervezetet, rendszeres fogyasztása segíti az emésztés javítását, az ellenállóképesség növelését.

Mi az a lúgos víz?

Talán hallott már arról, hogy a lúgos víz lassítja az öregedési folyamatot, szabályozza a szervezet pH-értékét, és megelőzi az olyan krónikus betegségeket, mint a rák. De mi is az a lúgos víz?

A lúgos víz a pH-értékére utal. A pH-szint egy szám, amely egy 0-tól 14-ig terjedő skálán méri, mennyire savas vagy lúgos az anyag. Például egy 1-es pH-jú anyag nagyon savas, a 13 -as pH-jú pedig nagyon lúgos.

A lúgos víz pH-értéke magasabb, mint a hagyományos ivóvízé. Emiatt a lúgos víz egyes támogatói úgy vélik, hogy semlegesítheti a savakat a szervezetben.

A normál ivóvíz semleges pH-ja általában 7. A lúgos víz pH-ja általában 8 vagy 9. A pH önmagában azonban nem elegendő a víz jelentős lúgosításához.

A lúgos víznek lúgos ásványi anyagokat és negatív oxidációs redukciós potenciált ( ORP ) is kell tartalmaznia . Az ORP  a víz azon képessége, hogy pro-antioxidánsként működjön . Minél negatívabb az ORP érték, annál antioxidánsabb.

Hogyan hat a szervezetre az ionizált lúgos víz (negatív ORP-vel)?

Tanulmányok szerint a lúgos víz bizonyos körülmények között hasznos lehet.

- A lúgos ionizált víz fogyasztása előnyös lehet a  magas vérnyomásban, cukorbetegségben és magas koleszterinszintben szenvedők  számára .

- A 8,8-as pH-jú lúgos víz segíthet deaktiválni a pepszint, a savas refluxot okozó fő enzimet .

-Egy tanulmány szignifikáns különbséget talált a vér viszkozitásában magas pH-jú víz ivása után, mint az intenzív edzés utáni normál vízben. A viszkozitás annak közvetlen mérése, hogy a vér milyen hatékonyan áramlik át az ereken.

Azok, akik magas pH-jú vizet fogyasztottak, 6,3 százalékkal csökkentették a viszkozitást, szemben a standard tisztított ivóvizet fogyasztók 3,36 százalékkal. Ez azt jelenti, hogy a vér hatékonyabban áramlik, ha lúgos vizet iszik. Ez növelheti az oxigén felszabadulását az egész szervezetben .

Az ionizált lúgos víz egészségügyi előnyei.

öregedésgátló tulajdonságok (folyékony antioxidánsok révén, amelyek gyorsabban szívódnak fel az emberi szervezetben)

- vastagbéltisztító tulajdonságok

- az immunrendszer támogatása

- hidratáló, bőregészségügyi és egyéb méregtelenítő tulajdonságok

-fogyás

- rezisztencia a rákkal szemben

A kutatók azt is állítják, hogy az üdítőitalok, amelyek közismerten savasak, nagyon pozitív ORP-vel rendelkeznek, ami számos egészségügyi problémához vezet, míg a megfelelően ionizált és lúgosított víz rendkívül negatív ORP-vel rendelkezik. A zöld tea gazdag antioxidánsokban és enyhén negatív ORP-értékkel rendelkezik.

Használati útmutató

Gyakori kérdések és válaszok

Részletfizetési szerződés

Kattints ide a termékért

Fontos!!!!!!

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez.Tartósan fennálló tünetek esetén, keresd fel kezelőorvosod ,ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az Egeszsegtaram.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget!! Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac