Cikkek

CaliVita kiegészítők a nő életkorától függően

2022.11.11 14:24

A vitalitásért és a hosszú élettartamért

A nők társadalmi szerepe a világ modernizációjával jelentősen megváltozott. A nő szerepe ma sokkal több, mint anya és háziasszony. A nők képzettek, dolgoznak, és sokuk sikeres szakmai karriert folytat. Azt azonban nehéz megbecsülni, hogy egy modern nőnek nehezebb vagy könnyebb, mert a társadalmi szerep változásával megváltoztak a stressz forrásai, amelyek minden eddiginél összetettebbek.

A 21. század nőjének nem könnyű egyensúlyt teremtenie a szakember, az anya, a feleség és a háziasszony szerepe között, és ez azt jelenti, hogy egy nőnek jobban kell vigyáznia az egészségére, mint valaha.

Éppen ezért egy mai modern nő élete nem képzelhető el természetes étrend-kiegészítők formájában nyújtott támogatás nélkül.

A vitamin- és ásványianyag-szükséglet a nők életszakaszától függően eltérő – minden időszaknak megvannak a maga sajátosságai és sajátosságai.

Pubertás/serdülőkor

A pubertást testi-fiziológiai változások jellemzik, és egyénileg 10 és 13 év között jelentkezik, míg a serdülőkornak inkább pszichoszociális vetülete van.

 A serdülőkor időtartama változó és nem egyértelműen meghatározott, 11-12 évtől 21 vagy akár 25 évig terjedő időszak.

Ezt az időszakot a gyors biológiai változások, a hormonok "fejlődése", intenzív növekedés és fejlődés jellemzi.

A legtöbb fiatal étrendje azonban rendszertelen és "őrült", gyorsan és "egyébként" eszik, dominálnak a gyorskaják, szénsavas italok, rágcsálnivalók, sok egyszerű szénhidrát, ami tápanyaghiányhoz vezet, ami sokkal több. serdülőkorban gyakoribb, mint bármely korcsoportban.

Egy 12-16 éves fiatal számára nagyobb a szükséges tápanyagmennyiség, mint egy felnőtt szükséglete!

Fontos tudni, hogy a táplálkozási hiányosságok által okozott károkat ebben a korban sokszor már nem lehet helyrehozni !

A fiatal lányok számára különösen fontos a megfelelő ásványianyag-bevitel, a csontok gyors növekedése miatt a szükséges Ca mennyisége jóval magasabb, mint életük során bármikor .

Az optimális kalciumbevitel napi 1,2-1,5 g . Ebben az időszakban a csontváz fele jön létre , és az, hogy egy nő későbbi életében csontritkulásban szenved -e, attól függ, hogy a növekedési időszak alatt elegendő kalciumot "raktározott-e" csontjaiban . A CaliVita egy kivételes Full Spectrum multivitamin-ásványi anyag komplexet tartalmaz , a vércsoportjukat ismerő, 15 év feletti fiatal lányoknak ajánlom a Vital A,AB,B,O -t - vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények szükségleteinek megfelelő kombinációját. minden vércsoportból. . Az alapvető napi multivitamin pótlás részeként szükséges D-vitamin (D-Drops vagy D-vitamin -2000 NE), mert a mindennapi gyakorlat tapasztalatai ennek a fontos vitaminnak a hiányáról beszélnek. A D-vitamin fontos a csontok és a fogak egészségéhez, mivel támogatja az immunitást , javítja a hangulatot és a kognitív funkciókat . Az intenzív növekedés időszakában szükséges a természetes C-vitamin (C 1000 Plus, C Plus, C 300 Plus ) pótlása, amely felgyorsítja a kollagénrostok szintézisét , erősíti a bőr és a kötőszövet szerkezetét, valamint megelőzi, ill . enyhíti az erre az időszakra jellemző striákat .

 A kötőszövet , különösen az ízületi struktúrák támogatására figyelemre méltóak a kondroprotektorok - Joint Protex Forte ; különösen ajánlott az intenzív vagy profi sportot űző lányoknak

Szintén magas kollagéntartalmú termékek a GlamUp és a Beauty Formula (Beauty Formula)

A serdülőkort az agy neurobiológiájában bekövetkező változások is jellemzik, amelyek érzelmi, szociális, viselkedési és gondolkodási változásokban tükröződnek . Jellemzőek a gyors hangulatváltozások, az impulzivitás, a türelmetlenség , az „ itt és most” típusú gondolkodás . Megtörténik az önbizalom változása, kialakul az identitás... A megnövekedett igények időszaka, "életszakaszok", felvételi vizsgáknál, középiskola, főiskola, leendő foglalkozás kiválasztásánál ... Ezért van szükség a tinédzserek támogatására. szeretetben és türelemben minőségi táplálékkiegészítők . Én " okos " kiegészítőknek hívom őket”, mert növelik az olyan mentális és kognitív funkciókat, mint a figyelem, koncentráció, gondolkodás, memória és befolyásolják az érzelmi stabilitást. Stresszoldó hatásuk is van , különösen a Rhodiolin , amely a Rhodiola rosea adaptogén növény kivonatát, Magne Zi B6 -ot , Stress Management - Complex B stresszkezelést és Organic Noni juice-t tartalmaz.  A telítetlen zsírsavtartalmú omega 3 koncentrátumok nélkülözhetetlen összetevői a neuronok sejtmembránjának, a lecitin pedig a kolin forrása, amely segíti a neurotranszmitterek képződését . Low deuterium oxy chrystal  folyékony stabilizált oxigén javítja az agyszövet oxigénellátását a jobb szellemi és fizikai teljesítmény érdekében.

késő serdülőkortól a menopauzáig tartó időszak , és ebben az időszakban a nő teljes fizikai, szellemi és szexuális erejében van .

 Elérte a maximális fizikai fejlődést, és elérte a szellemi érettséget és egyensúlyt. A termékeny időszakot a stabilabb párkapcsolatok, az iskola befejezése, a házasságkötés, a terhesség tervezése, a családalapítás jellemzi. A New Life egy multivitamin-ásványi eredetű étrend-kiegészítő , amely segíti a terhességre, a várandósságra és a szoptatásra való felkészülést . A vas, C-vitamin, B-vitamin, kalcium és magnézium, folsav nélkülözhetetlenek az egészséges embrió kialakulásához, az immunrendszer, a csontok és az idegrendszer egészséges fejlődéséhez és nagyon fontosak az anya szervezetének jólétéhez. .

„ Kevés idő, sok kötelezettség ” – ez a kifejezés, amely a legjobban jellemzi egy nő életének ezt az időszakát, amikor minden eddiginél jobban szükséges egyensúlyt teremteni az anya, a feleség, a háziasszony és a karrier között .

 A mindennapi feladatok során a modern nőknek elsősorban a Vital A,AB,B,O multivitaminra (vércsoporttól függően), a C 1000 pluszra és a D-vitaminra van szükségük, a stressz elleni küzdelemben pedig kiváló támasz a Rhodiolin , BoostUp, CheerUp és Energy & Memory , amelyek erőt és szellemi frissességet adnak , hogy feloldjanak minden kötelezettséget, csökkentsék a feszültséget és a stresszhormonokat egészséges embernek megfelelő szintre hozzák.

35 éves kortól a biológiai vitalitás gyorsan csökken. Éppen ezért a nőknek legkésőbb 40 éves koruktól érdemes elgondolkodniuk biológiai életkoruk állapotán.

Az „ Anti-Aging ” koncepció mindazon intézkedések összessége, amelyeket meg kell tenni a vitalitás és az életminőség lehető legjobb megőrzése érdekében . Magában foglalja az optimális étrendet, étrend-kiegészítők használatát, megfelelő fizikai aktivitást, megfelelő alvást, a stressz csökkentését és a lelki harmóniát, valamint a káros szokások (cigi, alkohol) kerülését és a megfelelő bőrápolást. Ez azt jelenti, hogy minden legkésőbb harmincas nőnek alkalmaznia kell az öregedésgátló koncepciót, ha meg akarja őrizni egészségét és vitalitását 60-70 éveiben is!

A koenzim Q10  pótlása különösen fontos. A Q10 koenzim nagy részét a szervezetünk 19 és 21 éves kor között szintetizálja, majd termelése csökken . A 30 éves kortól javasolt megelőző használat mellett a CoQ10 alkalmazása is javasolt különféle egészségügyi problémák esetén.

 A Co Q10 védi a szívet és az ereket, lassítja a szervezet öregedését, a ráncok és öregségi foltok megjelenését, megelőzi a fogágygyulladást, neuroprotektív hatású - csökkenti az oxidatív stresszt és az agysejtek pusztulását, valamint javítja az agy energiatermelését és véráramlását ; így megakadályozza az Alzheimer-féle demencia és a Parkinson-kór kialakulását.

Változás kora

Egy nő átmeneti időszaka, a gyermekvállalás és az öregség közötti idő ; a petefészek működésének elvesztése és a szaporodási képesség elvesztése jellemzi.

Leggyakrabban 45 és 50 éves kor között jelenik meg . A menopauza során számos tünet és állapot jelentkezik: vazomotoros (hőhullámok, éjszakai izzadás, álmatlanság ), pszichés (emlékezetkiesés, szorongás, depresszió, érdeklődés hiánya), fizikai (fáradtság, fejfájás), nemi szervek tünetei (hüvelyszárazság, hüvely) . hüvelyváladék, libidó elvesztése), (trombózis, magas vérnyomás), csontok és ízületek (csontritkulás, reuma).

A Menopausal Formula multivitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő , amely sok hatóanyagot és fitoösztrogént tartalmaz, amelyek természetesen csökkentik a menopauza kellemetlen tüneteit . Optimális koncentrációban tartalmazza a Ca-t a csontritkulás megelőzésére - terápiás célból Calcium Magnesiu PLUS-szal kiegészíthető.

A degeneratív reuma megelőzésére és kezelésére a Joint Protex Forte használata szükséges , amely glükózamin-szulfátot, kondroitint és egyéb, az ízületi porcot regeneráló anyagokat is tartalmaz. A Melatonina tobozmirigy által természetesen kiválasztott fehérjehormon használatával az alvásproblémák nagy sikerrel szabályozhatók. Fontos hangsúlyozni, hogy a melatonin nem okoz függőséget , nem okoz mellékhatásokat, nem okoz szédülést, álmosságot, pszichofizikai lelassulást.

Öregkor

A menopauza utáni időszak – a Calivitának multivitaminja van az egyes életkorok sajátosságainak megfelelően .

 Ez a kifejezetten 50 év felettiek számára kifejlesztett Senior Formula , amely ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat, bioflavonoidokat és növényi kivonatokat tartalmaz , így kombinálva az időszak kihívásaival. A ginkgo biloba, a kolin és az inozitol fenntartja a memóriát és megelőzi a demenciát , a lutein pedig megelőzi a szürkehályog kialakulását és fenntartja a szem egészségét . Az immunrendszer támogatása azért is fontos, mert az idősek immunrendszere gyenge a csökkent antitest-termelés és a fehérvérsejtek alacsonyabb hatékonysága miatt.. A Senior Formula mellett a  Low Deuterium Oxy Cristal ,Joint Protex Forte, a Resveratrol plus és a Zenthonicot ajánlom , mindezt az aktív, életerős és minőségi időskori élet céljával.

A feminizmus népszerűsítésére való hajlam nélkül úgy gondolom, hogy a 21. század a nők évszázada, és a nők a jövőben teljes mértékben ki tudják használni bennük rejlő lehetőségeket, természetesen a CaliVita természetes étrend-kiegészítőinek segítségével és támogatásával.

 Dr. Tiana Pavlovic

Fontos!!!!!!

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez.Tartósan fennálló tünetek esetén, keresd fel kezelőorvosod ,ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az Egeszsegtaram.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget!! Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac