Cikkek

Csúcsminőségű étrend-kiegészítők a Calivitánál

2023.01.14 12:54

Calivita

A Calivita már 30 éve vezető szerepet tölt be az egészség, a jóllét és a személyes fejlődés hármasára épülő globális életmód-márkaként. A Calivitát (California Fitness néven) 1991-ben azzal a céllal alapították, hogy régiónkban is ismertté tegye a kaliforniai életstílust, amely az Egyesült Államokban akkor már több évtizedes hagyománnyal rendelkezett. Azzal az egyértelmű céllal indultunk útnak, hogy népszerűsítsük az egészséges életmódot szerte a világon.

  • 30 év tapasztalat. 
  • 100%-os minőségi garancia, 
  • 5000 orvos csatlakozott hozzánk
  • tagjainknak személyre szabott orvosi támogatás
  • Termék akadémiai képzések, előadások orvos-természetgyógyász szakmai háttér támogatással.
  • Korszerű, természetes alapanyagok felhasználásával készült termékek. 
  • Calivita törzsvásárlói kártyával 25% azonnali és folyamatos kedvezmény. 
  • Plusz szülinapi kupon, pakkok. 1+1 ajándék kedvezmények.
  • Ha pedig valaki meg van elégedve és hírét viszi termékeinknek levásárolható kedvezményt kap így akár 0 ft-ból hozzájuthat a saját vitaminjához. 
  • Saját honlapot kap mindenki névre szólóan, több nyelven. Továbbküld egy linket ha az ő webshopjából vásárolnak pénzt kap. 

 

Filozófiánk

A tevékenységünk középpontjában prémium termékek fejlesztése áll.

Az étrend-kiegészítők fogyasztása a modern életvitel hasznos és fontos része. Nem mindegy azonban, milyen minőséget és összetételt választasz.Több mint 500 kiváló minőségű hatóanyagot használunk, amelyek tiszta és biztonságosan fogyasztható formában jutnak el vásárlóinkhoz. Az egyedi gyógynövény-komplexektől a mindennapi vitaminokig és ásványi anyagokig a legjobb alapanyagokat használjuk termékeink gyártása során.

Szigorú minőségi ellenőrzés

A CaliVita International mindig arra törekszik, hogy fogyasztóinak a legjobbat nyújtsa. Ez számunkra nemcsak azt jelenti, hogy fejlesztéseink irányát a te igényeid határozzák meg, de azt is, hogy világszerte több mint 3000 tapasztalt és elszánt szakember dolgozik fáradhatatlanul azon, hogy termékeinket a legújabb orvos-kutatási eredményeken alapulva fejlesszük.

Szakértőink a termék megszületésétől kezdve a fogyasztóig való eljutásáig őrködnek a minőség és az ellenőrzés felett, miközben olyan információs anyagokkal látnak el téged, amiből széleskörűen tájékozódhatsz a tradicionális gyógyászatról és a tudomány legfrissebb eredményeiről.

Készítményeink hosszú utat járnak be és többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, amíg az alapanyagokból elkészül a termék. Az évi 12 000 teszt biztosítja, hogy a több mint 500 hatóanyag valóban tisztán és csúcsminőségben kerüljön a piacra.

Folyamatos felülvizsgálat

Készítményeink túlnyomó többsége az USA-ban készül gyógyszergyári körülmények között. Előállításuk a cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik.

A cGMP egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

A legmagasabb színvonal

cGMP (mindenkori helyes gyártási gyakorlat) = csúcsminőségű étrend-kiegészítők

A CaliVita több mint 30 éve elkötelezett az iránt, hogy a legjobb minőségű termékeket kínálja fogyasztóinak. Ez az oka annak, hogy étrend-kiegészítőink gyártása szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveknek megfelelően zajlik a mindenkori helyes gyártási gyakorlat adta keretek között.

 

cGMP  sokkalta magasabb szintű, átfogóbb és szigorúbb elvárásokat támasztó norma. Ennek pedig nem más az oka, mint hogy ez utóbbi karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a US Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A lehető legújabb, legfejlettebb technológiákra és rendszerekre támaszkodunk a hibák, az anyagtévesztés és a szennyeződés elkerülése érdekében. A cGMP alkalmazása azt jelenti, hogy a CaliVita összes terméke és ezen belül minden egyes tétel megfelel a lehető legmagasabb szintű normáknak a minőséget, a biztonságot és a hatásosságot illetően.

Minőség minden fázisban

A cGMP követelményeket állít fel a dolgozók higiénéjével és folyamatos képzésével, a megfelelő munkakörülményekkel, az alapanyagok eredetének tanúsításával és azok megfelelő kezelésével, továbbá a megfelelő tárolási és szállítási körülményekkel kapcsolatban is, és teljes körű nyilvántartás vezetését írja elő a gyártás, a tesztelés és a terjesztési folyamat minden egyes szakaszában.

Ez tesz képessé bennünket arra, hogy minden egyes tétel esetében szigorúan következetesek maradjunk a csúcsminőség fenntartásában, és a minimálisra tudjuk csökkenteni a véletlen szennyeződés esélyét; ez biztosítja, hogy minden termékünk pontosan azt tartalmazza, ami a címkén szerepel.

Tanúsítványaink

Termékeink kiváló minőségét az alábbi logók tanúsítják.

Étrend-kiegészítők

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (United States Department of Agriculture, USDA) által kiadott tanúsítvány, mely igazolja, hogy a termék megfelel a biotermékek követelményeinek.

 

 

Az európai logó célja, hogy a fogyasztók könnyebben felismerjék a biotermékeket. A logó használata és a megfelelő címkézés kötelező minden előre csomagolt és az Európai Unióban előállított bioterméken.

 

  

Étrend-kiegészítőink a U.S. Food and Drug Administration ellenőrzése mellett és előírásainak betartásával készülnek és kerülnek forgalomba.

 

  current Good Manufacturing Practices

A cGMP a mindenkori helyes gyártási gyakorlat (current Good Manufacturing Practices, cGMP) egy magas szintű, átfogó és szigorú elvárásokat támasztó norma, melynek karbantartásáról, frissítéséről és betartatásáról az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszeripari felügyelete, a U.S. Food and Drug Administration (FDA) gondoskodik. Az FDA folyamatos erőfeszítésének eredményeként a szabvány garantálja a hatásos, csúcsminőségű és emberi fogyasztásra kimondottan biztonságos termékek előállítását.

A cGMP-trendszeresen aktualizálják és a legfrissebb kutatási eredményeknek megfelelően továbbfejlesztik. Minden egyes alapanyagtétel tesztelését előírja, és hasonlóképpen megköveteli a késztermékek kivétel nélküli ellenőrzését is a gyártási folyamat minden egyes szakaszában.

 

Elektronikai eszközök

A termék minden tekintetben megfelel az Európai Unió által meghatározott szabványoknak.

 

  

A Nemzetközi Elektorszmog-kutatási Társaság (IGEF) által tesztelt és ajánlott termék.

#calivita #calivita katalógus #calivita kollagén #calivita lion kids #calivita magyarország #calivita menopausal #calivita menopauza formula
#calivita multivitamin #calivita new life #calivita noni #calivita organic noni #calivita papaya plus #calivita paraprotex #calivita paraprotex rendelés
#calivita paraprotex vélemények #calivita rendelés #calivita rhodiolin #calivita rhodiolin vélemények #calivita slim formula #calivita spirulina chlorella plus
#calivita szelén #calivita tagság #calivita termékek #calivita termékek leírása #calivita termékek vélemény #calivita urx #calivita vélemények
#calivita virago #calivita vitaminok #chlorophyll hatása #chlorophyll mire jó #cink tabletta #folyékony klorofill #folyékony klorofill hatása
#folyekony oxigen #folyékony oxigén #folyékony oxigén csepp #folyékony oxigén vélemények #ginkgo xc #ginzeng gyökér #glam up kollagén
#goldmax mágneses vízkőmentesítő #gyermek vitaminok #gyógyszerfüggőség #gyógyszerfüggőség jelei #gyógyszerfüggőség kezelése
#gyógyszerfüggőség tünetei #herpesz #herpesz ellen #herpesz ellen vitamin #herpesz vírus ellen #időskori étvágytalanság ellen #immunaid calivita
#immunvirex #joint complex #joint protex forte #joint protex forte tabletta #noni
#noni calivita #noni hatása #noni hatásai #spirulina chlorella #spirulina chlorella plus calivita #stabilizált folyékony oxigén
#stabilizált oxigén #stabilizált oxigén cseppek #stroke után vitamin #super mega 50 #szójalecitin #telefon sugárzás elleni védelem

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac