Detox Patch méregtelenítő tapasz

Detox Patch méregtelenítő tapasz

2019.05.23 13:58

Segítség a tavaszi méregtelenítésben a Detox Patch segítségével:

Számos mérgező anyag vesz körül bennünket,melyeket lehetetlen elkerülnünk.Ráadásul a civilizáció rohamos fejlődése folytán ezek száma egyre csak növekszik.A mérgek jelen vannak az elfogyasztott élelmiszerben és  a vízben,a belélegzett levegőben,házatrtásainkban s a különböző dolgokban,amelyekkel érintkezünk.

 

Dr. David Root munkaegészségügyi orvos szerint:

Többé már nem az a kérdés .hpgy a drogok, a mesterséges méreganyagok és a sugárzás elpusztítja-e az életet,hanem az,hogy hány ember életét és milyen hamar.

Ez bizony nagyon szomorú és sajnos igaz megállapítás.

 

Detox Patch

A toxinok egy része kikerül a szervezetünkből, egy részük azonban felhalmozódhat.A legnehezebben eltávolítandó toxinok (többek között a nehézfémek ,vízből származó arzén,a higany,az ólom,a platina stb.)a szöveteinkben tapadnak meg.Az amalgán fogtömésekből és a halfogyasztásból származó higany-,valamint az arzén-és ólomszint csökkentésének egyik lehetséges módja a speciális anyagokkal történő kelátképzés.A Calivita Detox Patch méregtelenítő tapaszával viszont ugyanolyan hatékonyan.de egyszerűbben méregteleníthetjük szervezetünket,méghozzá a talpunkon keresztül.

A méregtelenítés a szervezetben összehangolt feladat,amelyben az alábbi szervek vesznek részt:

-a nyirokrendszer-a nyirokerek és nyirokcsomók összegyűjtik a sejtek közt felhalmozódott mérgeket .lebomlott anyagokat.

-a légzőszervek(a tüdő,a légcsövek,a torok,az arcüreg és az orr)- a kifújt levegővel vízoldékony anyagoktól igyekeznek megszabadítani minket.

-a gyomor-bélrendszer(a máj.az epehólyag és vastagbél)-a táplálékból megmaradó hasznosítatlan anyagokon kívül a májból ürülő zsíroldékony mérgeket távolítja el az epével.

-a húgyutak(a vese,a húgyhólyag és a húgycső)-a máj által vízoldékonnyá tett méreganyagokat választják ki.

-a bőr(a verejték-,a faggyú-és könnymirigyek)-szintén a vízoldékony mérgek leadására képes.

A bőr kiválasztó szerepe az embernél kevésbé jelentős,mint az alacsonyabb rendű állatoknál.Lényege a folyadék-és a sókiválasztás,ezen belül kiemelendő a karbamid kiürítése(a nitrogén 95százalékát a vese ,5 százalékát a bőr választja ki)Ám a fokozott lokális verejtékezésa talp bőrén keresztül fokozott méregtelenítést is jelent.

Több tudós így például dr. Robert O. Young véleménye szerint a test a zsírsejteken köti meg,a visszatartott vízzel higítja,majd elraktározza a szervezet által termelt,főképp a táplálékkal bevitt mérgező anyagokat,savakat,és ezzel óvja létfontosságú szerveinket,hogy a toxikus vegyületek ne marják szét azokat.A zsírszövet így lényegében "mérgezett" vizet tartalmaz,nem valódi zsírt.Gyakran ezért is hatástalanok egyes fogyókúrák.A cellulit esetén ugyan ez a folyamat látható a bőrön-a zsírsejtcsoportok ödémásan felpuffadnak,s emiatt a bőr narancshéjszerűen egyenetlen lesz.

A méregtelenítést hatékonyabbá teszi a testmozgás( a torna,a kocogás,a jóga stb) a szaunázás,az infraszaunázás,a masszázs(főleg a nyirokmasszázs),a vtaminok(főként a B3-vitamin)és ásványi anyagok(leginkább a Kalcium és a magnézium)bevitele.a növényi olajok(a zsíroldékony méreganyagok kiürítésére) és természetesen a bőséges folyadék (a vízoldékony mérgek kioldására) 2-2,5 liter tiszta,lehetőleg lúgos víz fogyasztása.Ez utóbbi méregtelenítő és hidratáló hatása többszöröse a csapvízének,emellett hatékony antioxidáns is.

Az általános méregtelenítés mellett a Detox Patch kihasználja a Far infraRed(FIR) előnyeit a benne levő turmalin hatásán keresztül.Ez a sugárzó energia egyik biztonságos formája.ami áthatolva melegíti és növeli a véráramlást az érintkezési pontokon.A FIR elősegíti a toxinok talppárnába való beáramlását.Ahogy a tapaszok felmelegednek, a bőrünkön levő pórusok kinyílnak,hogy a felhalmozódott méreganyagok könnyebben távozzanak a bőrön keresztüla vérből és nyirokrendszerből.Az infravörös fény melegítő tulajdonsága a fehérvérsejtek számát is növeli,támogatva immunrendszerünk egészségét.

A Detox Patch hatását fokozhatjuk azzal is,ha a használata előtt lábainkat fél óráig meleg,sós vízben áztatjuk,ami szintén elősegti a pórusok szabaddá válását.A tapasz az ízületek körül összegyűlt káros anyagokat magába szívja,ezáltal biztosítja a normális vérkeringést.Lokális Problémáknál is használhatjuk,például kisebb izomrándulás,vállmerevség,illetve cellulit esetén.

A Detox Patch használata során tapasztalható egyéb pozitív változások:

-a fizikai erőnlét fokozódása

-megnövekedett munka-és teherbírás

-jobb közérzet

-energikusság (még a nap végén is!)

-gyorsabb elalvás és energikus ébredés

-a fáradtság,levertség megszűnése

-gyorsabb gondolkodás és felfogás

-erősebb koncenráció képesség

-fokozott érzékelési képesség(látás.hallás.ízlés,szaglás stb)

-megfiatalodott bőr az arcon és a testen

-a kávé,illetve a dohányzás iránti vágy csökkenése.

 

A méregtelenítő hatás fokozására az alábbi Calivita termékek fogyasztása ajánlott:

-lúgos víz(Aquarion)

-liquid Chlorophyll

-Pure Yucca

-BioHarmonex:méregtelenítés,máj/hasnyálmirigy programok

Fontos:

A vélemények vásárlóink egyedi szubjektív tapasztalatai,ezekkel nem állítanak egyik,-a webáruházban kapható termékről gyógyhatást.

Tartósan fennálló tünetek esetén, keresd fel kezelőorvosod ,ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az Egeszsegtaram.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget!!

A termék hatásmechanizmusa egyénenként változó, így az alábbi esetek felsorolása nem jelent javulási garanciát hasonló tünetekkel rendelkező vásárlók számára. Ahogyan minden ember szervezete és fennálló tünete is más és más, a hatásmechanizmus is kortól és élettani állapottól függően változhat. Kérjük, minden esetben kérdezze meg orvosát vagy természetgyógyászát és súlyos panasz esetén forduljon szakemberhez.

A www.egeszsegtaram.hu oldalon található információ kizárólag információadás, tájékoztatás céljára szolgál. Nem alkalmas diagnózis felállítására, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem állítunk fel diagnózist, nem végzünk kezeléseket, és nem adunk orvosi tanácsokat sem személyes találkozások során, sem az Interneten keresztül. Egészségügyi problémákkal kérjük, minden esetben forduljon megfelelő szakemberhez. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. A www.egeszsegtaram.hu minden felhasználójának nyomatékosan felhívjuk a figyelmét arra, hogy tüneteivel a kezelőorvosához forduljon, és ne kezdje saját magát kezelni, illetve ne próbáljon módosítani az orvos által előírt kezelésen, vagy esetleg az orvos által előírt kezelést abbahagyni. A www.egeszsegtaram.hu tartalma nem használható gyógykezelés kiválasztására, alkalmazására vagy befejezésére. Az oldal tartalma nem helyettesítheti képesített és elismert orvos tanácsát vagy kezelését.

 

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac